Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chrupcia napisał(a):
Klaudia nie płacz..;) a po za tym to jeszcze nie widziałaś tylko z opowiadań mamy, więc nie panikuj może nie jest tragicznie:p

Miała dziwny głos jak zapytałam czy coś zostało...
mallinus napisał(a):
eee to szkoda:) myslalam ze ktoregos pieknego, slonecznego dnia moglybysmy z psami poszalec gdzies na łące kortowskiej:)

Niewykluczone, może Graculę zabiorę na trochę z domu przed końcem semestru ;)

Posted

Princess_York napisał(a):
Hej Klaudia :) .
Przyszło Ci zgłoszenie na Grudziądz ? ..
Bo mi jeszcze niee :( .

Nie wiem w sumie :eviltong: To poprzednie mam, ale o nowym żadnym nie słyszałam :razz:
chrupcia napisał(a):
Cześć Klaudia:) widze że tu cichutko.. ide odwiedzać dalej:)

Oj tam cichutko, toż fotki były wczoraj :eviltong:

Posted

chrupcia napisał(a):
No własnie Klaudia wczoraj, a dzisiaj jest dzisiaj 16;03 ;)

No i skąd ja Ci stworzę foty dzisiaj, jak mnie od tygodnia ponad w domu nie ma? :evil_lol:

Chociaż może coś z Dobrego Miasta się jeszcze znajdzie ;) Lub ewentualnie moje buty pokortowiadowe mogę Wam pokazać, ale niektóre już widziały ;)

Posted

*kleo* napisał(a):
No i skąd ja Ci stworzę foty dzisiaj, jak mnie od tygodnia ponad w domu nie ma? :evil_lol:

Chociaż może coś z Dobrego Miasta się jeszcze znajdzie ;) Lub ewentualnie moje buty pokortowiadowe mogę Wam pokazać, ale niektóre już widziały ;)

Nie no oczywiście się śmieje;) ale mam nadzieje że wkrótce Ule, Gracje zobaczymy na zdjęciach:)

Posted

[quote name='chrupcia']ale mam nadzieje że wkrótce Ule, Gracje zobaczymy na zdjęciach:)
Ulkę możesz zobaczyć teraz, zapomniałam że wczoraj zgrałam od kumpeli fotki z DM.

Przerwa na pićku ;)

a tu sobie obserwowała z wysokości co się dzieje ;)

Posted

Śliczna Ulka :loveu: . Ja widziałam te twoje buciki "bardzo czyste były" :evil_lol: ;) .

Właśnie powinny przzyjść drugie zgłoszenia no bo wkońcu było wszystko wznowione i nr. startowe już się pozmieniały :lol:

Posted

Princess_York napisał(a):
Śliczna Ulka :loveu: . Ja widziałam te twoje buciki "bardzo czyste były" :evil_lol: ;) .

Właśnie powinny przzyjść drugie zgłoszenia no bo wkońcu było wszystko wznowione i nr. startowe już się pozmieniały :lol:

Ja tez widziałam Klaudi buciki-były Boskie:evil_lol:

Posted

[quote name='FREDZIU']Cześć, maleństwo śliczne, a gdzie Gracka?:roll:
No nieee, przecież Gracka była 2 czy 3 strony wcześniej ;)
[quote name='agamewa']http://img156.imageshack.us/img156/4492/sl271453edited.jpg
Śliczna ta Twoja Ulinencja:)
Brzmi prawie jak eminencja :diabloti:
[quote name='Princess_York']Śliczna Ulka :loveu: . Ja widziałam te twoje buciki "bardzo czyste były" :evil_lol: ;) .

No też tak właśnie myślałam że będą nowe, ale nic nie wiem na razie.
[quote name='chrupcia']Ulcia jest piekna ma takie wspaniałe umaszczenie!:)
Umaszczenie jak na szczyla przystało, ja tam tylko czekam aż się główka wyzłoci ;)
[quote name='Pegaza']Ula wystrojona jak na wesele;)
Powoli z tym weselem, za młoda jest :evil_lol: