*Jot* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 http://img691.imageshack.us/img691/1650/p1030783v.jpg kochany maluszek.Smutno mu pewnie bez braciszka. Quote
*kleo* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='chrupcia']Witam:) braciszek pewnie tęskni za braciszkiem...:( Klaudia przyznaj się płakałaś czy nie..;)? [quote name='Princess_York']Pewnie mu smutno jest :( :loveu: . Zawsze może jeszcze Ulkę pomęczyć :evil_lol: . Właśnie .. Płakałaś ? ;D . Nie za bardzo, taka kolej rzeczy. Raz sobie chlipnęłam i tyle, mama bardziej ;) [quote name='mallinus']w sumie ja tez musze byc, wiec pewnie po 8 juz bede, powodzenia :) My to pewnie po 9 zlądujemy :) [quote name='Gucci13']Askan zawsze mi się podobał:loveu: [quote name='Connected']http://img709.imageshack.us/img709/9011/p1030789.jpg Śliczniutki :-D Miło nam :) [quote name='Yoko2009']Askanek piękniusi:) cudeńko maleńkie:):) a za Aluśkiem pewnie tęsknisz Z początku tylko, teraz już nie, dobrze ma i to najważniejsze :) [quote name='Viky i Ja']http://img691.imageshack.us/img691/1650/p1030783v.jpg słodziaczek, ale taki smutniutki sie wydaje ... Bardziej zaspany, z wyra go wyciągnęłam na zdjęcia ;) [quote name='Pegaza']To Ty juz jednego wydalas? kaj to bylo napisane.?:razz:.Jo zas nie w temacie.. a ten kochany:loveu: on mi przypomina moją byla Aliske wlasnie z tych uszu;) A gdzieś tam pisałam, że Aluś już w nowym domu ;) [quote name='jot11']http://img691.imageshack.us/img691/1650/p1030783v.jpg kochany maluszek.Smutno mu pewnie bez braciszka. Jeszcze Ulkę ma do męczenia ;) [quote name='Karolina&Lucky']A dziewczyny jakie ciekawe szczegółów prywatnych - muszą wszystko wiedzieć :eviltong: Klaudia pewnie nie płakała, tylko wylewnie żegnała małego uszatka 8) :grins: Klaudia, wiesz jak tam maluszek ma się w nowym domku? Masz jakieś wieści od nowych właścicieli? :) Nie żegnałam niestety, bo jak się wyprowadzał to byłam w drodze do Olsztyna, ale może to lepiej. Ale zobaczcie kto nas dziś odwiedził ;) Quote
chrupcia Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Kladudia, ale jednak sobie zapłakałaś;) ja bym chyba przez cały dzień ryczała:D oooo jaka miła niespodzianka Aluś przyszedł do Was:) pewnie się Askanek i Aluś nieźle stęsknili i bawili:) jakie ma gustowne szeleczki:) Quote
*kleo* Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 chrupcia napisał(a):Kladudia, ale jednak sobie zapłakałaś;) ja bym chyba przez cały dzień ryczała:D oooo jaka miła niespodzianka Aluś przyszedł do Was:) pewnie się Askanek i Aluś nieźle stęsknili i bawili:) jakie ma gustowne szeleczki:) Chwilkę tylko ;) Pierwszy miot, pierwsze synki to trochę serce bolało oddać i Aluś był moim ulubieńcem, no ale przecież nie mogą zostać. Najbardziej to się Gracja ucieszyła, mały też, od razy się do cyca podłączył ;) Rodzinka zadowolona z niego, pańcia już go pokochała, pan też, dzieciaki wniebowzięte :) Cieszę się, a mały też taki pogodny, dobrze mu tam :) Ale fajnie mi się zrobiło jak zaczął się cieszyć do nas :) Żeby tylko Askanek też trafił do takiego kochającego domu to będzie super :) Trzymajcie jutro kciuki, jadę z Ulką do Dobrego Miasta :) Oby tylko pogoda dopisała... Quote
*Agnieszka* Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Trzymamy kciuki!!!będzie dobrze,musi być!!!:) Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Czesc dzisiaj:) Trzymam kciuki trzymam!!!:) Aluś na pewno ma tam dobrze i go wszyscy kochają, a najfajniej że mieszka blisko Was i możecie sie odwiedzać:) Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Kciuki trzymamy:) no i na fotki liczymy:) Aluś ma śliczne fioletowe szeleczki:):) Wpadnij na fotki do nas jak wrócisz:) Quote
Gucci13 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 napewno Ulcia wygrała i musieli na bisie zostać:p Quote
*kleo* Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ppx napisał(a):Będziecie na York Show w Dębicy :3 ? Nieee, za daleko ;) Gucci13 napisał(a):napewno Ulcia wygrała i musieli na bisie zostać:p A żebyś wiedziała :multi: Dziewczyny nie poodwiedzam Was dzisiaj, padam na pysk, a jeszcze muszę do książki z bioli spojrzeć, żeby jutro na kompletnego leszcza nie iść ;) Nadrobię jak będzie czas. Quote
mallinus Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ula super prezentuje sie w ringu, ma bardzo sympatyczna mordke:))) gratuluje Quote
Mawe Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To my również składamy gratulacje. Miłego uczenia biologii :eviltong: Quote
Gucci13 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 *kleo* napisał(a):Nieee, za daleko ;) A żebyś wiedziała :multi: Dziewczyny nie poodwiedzam Was dzisiaj, padam na pysk, a jeszcze muszę do książki z bioli spojrzeć, żeby jutro na kompletnego leszcza nie iść ;) Nadrobię jak będzie czas. a widzisz xD gratki dla was i powodzenia w biologii, ja przed chwilą zaczełam z chemii a musze 3 tematy zrobić+ notatki ;/ Quote
chrupcia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ja również gratuluje!:) przecież nie mogło być inaczej;) Quote
*kleo* Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 mallinus napisał(a):aaa i milo bylo Cie poznac :) Mi również było bardzo miło :) chrupcia napisał(a):Ja również gratuluje!:) przecież nie mogło być inaczej;) Mogło mogło, piesek był całkiem fajny, tylko humoru do pokazywania się nie miał. Dziękuję Wam wszystkim za gratulacje, jak znajdę chwilkę to może dodam jakieś fotki. Ale najpierw muszę u Was na raty ponadrabiać, bo się potem nie połapię... Quote
Pegaza Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 No super znow nastepna wygrana:multi: a jak maly wychodzil z rodzina nową to chcial z nimi wyjsc czy raczej zostac?;) bo u nas po kazdych odwiedzinach mnie serce rozrywalo jak widzialam ze Alis nie chce z nimi isc tylko zostac z nami chciala..teraz juz idzie ale poczatek byl okropny, zbyt dlugo z nami byla i trudniej jej chyba sie bylo przyzwyczaic..:-( Quote
Karolina. Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Klaudia, gratulacje! Należało Wam się! :multi: Quote
Recommended Posts