Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']http://img46.imageshack.us/img46/5334/p1030364g.jpg dziubki przesłodkie :loveu: Pudziulek był tak słabiutki, że musiałam go podtrzymywać przy cycu przez pierwszy tydzień :shake:
Jej, to faktycznie słabiutki był. Moje chłopy pełzną na wyścigi i same się podłączają do cyca, tylko czasem muszę ich poprawić i przestawić do drugiego, bo Gracja ma tyle mleka, że nie nadążają wypić, a cyce pełne i się obawiam zapalenia.
[quote name='Chantell']Jeżuniu:** cuda.
imionka już są? :D
Jedno jest, ale zdradzę dopiero jak wymyślę też drugie :)

Posted

karkakarka napisał(a):
A na jaką literkę będą imiona?

Jakbyś mieszkała bliżej to już bym u ciebie na kawie siedziała i kluski podziwiała:evil_lol::evil_lol:

Bez kombinacji i tradycyjnie zacznę od "A" :)
ladyyork napisał(a):
Klaudia życze tobie i Gracji powodzenia w wychowywaniu maluszków;) ,by były zdrowe, silne i by się ludzie o nie zabijali:loveu:

Dziękujemy :) Jak na razie idzie nam dobrze, Gracja wytrwale karmi, chłopaki przybierają w oczach, a mi się udaje nawet w miarę spokojnie przesypiać noce :)
Chantell napisał(a):
ajj no powiedz! :D

A nie powiem :eviltong: Cierpliwości ;)
Nati28 napisał(a):
Witamy szczesliwa "mamusie" :) tez czekam na imiona ;)

Jak wymyślę to napiszę, na razie nie mam weny ;) Na razie mówię na nich "synki" :p

Posted

Czesc Kleo:) mam nadzieje ze wszyscy czują się świetnie:) chociaż co ja pytam.. przeciez piszesz ze chlopaki na wadze przybierają a Gracja jest super mamą;) Pozdrawiam!:) ciekawe jakie to imiona wymyślisz..?;) na zdjecia czekam maluszków, mamusi, Ulinki i Tiny:)

Posted

[quote name='chrupcia']Czesc Kleo:) mam nadzieje ze wszyscy czują się świetnie:) chociaż co ja pytam.. przeciez piszesz ze chlopaki na wadze przybierają a Gracja jest super mamą;) Pozdrawiam!:) ciekawe jakie to imiona wymyślisz..?;) na zdjecia czekam maluszków, mamusi, Ulinki i Tiny:)
Sama jestem ciekawa jakie w końcu imię dla drugiego stworzę :eviltong: A fotki - proszę bardzo :p Robione jeszcze w zeszłą sobotę, ale wrzucę bo o nich zapomnę w końcu.

Standardowo przy gnatkach

Próbne z kokardą

Jeszcze gruba Gracka

I mały śpioch

I koleżanka też została na noc

Posted

Czesc w sobote!:) Ulinka w kokardce ślicznie wygląda:loveu: a maluszki są najsłodsze:) a kiedy otworzą oczka? pewnie jeszcze za wczesnie, ale pytam bo nie wiem..:oops:

Posted

[quote name='Nati28']http://img691.imageshack.us/img691/3680/p1030376f.jpg jak slodko :loveu: a najlepsze sa te malenkie uszy :)
Mój brat stwierdził, że mają uszy jak żelki :eviltong:
[quote name='chrupcia']Czesc w sobote!:) Ulinka w kokardce ślicznie wygląda:loveu: a maluszki są najsłodsze:) a kiedy otworzą oczka? pewnie jeszcze za wczesnie, ale pytam bo nie wiem..:oops:
Oczka to jeszcze trochę, jak będą miały ze 2 tygodnie. Na razie to takie krety :eviltong:

Posted

*kleo* napisał(a):
Oczka to jeszcze trochę, jak będą miały ze 2 tygodnie. Na razie to takie krety :eviltong:

No właśnie tak myślałam.. wygłupiłam się tym pytaniem...:oops:

Posted

chrupcia napisał(a):
No właśnie tak myślałam.. wygłupiłam się tym pytaniem...:oops:

No co Ty, każdy się kiedyś uczył no nie? Ja też kiedyś niektórych rzeczy nie wiedziałam :)