Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*kleo* napisał(a):
Oj u mnie też nie ma czasu na czytanie czegoś fajnego, za to dzisiaj poczytam sobie o temperaturze w pomieszczeniach inwentarskich...

Widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie, ja jestem na etpie czytania ksiazek pt "fizyka", "chemia..." itd :evil_lol:

Czesc laseczki :loveu:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Jakieś nowe zdjęcia by się przydały:lol:
Jak się czuje przyszła mamusia?

Zdjęcia dopiero w piątek jak do domu dojadę.
Aga&Dakar napisał(a):
Czesc ale u Ciebie jest ruch...Pozdrowienia dla calej rodzinki...

Dzięki :)
Nati28 napisał(a):
Widze ze u Ciebie podobnie jak u mnie, ja jestem na etpie czytania ksiazek pt "fizyka", "chemia..." itd :evil_lol:

Czesc laseczki :loveu:

Cześć Nati :) U mnie na czasie jest zoohigiena - czyli powtórka z rozrywki z kilkoma nowościami, bo to jakby fizyka, chemia, fizjologia, biochemia i Bóg wie co jeszcze w jednym... taka wisienka na deserze.

Posted

karkakarka napisał(a):
A to nie zazdroszczę biochemii - oj nie.

Jak tam Ulcia?

Biochemię mam na szczęście za sobą, ale co z tego jak na higienie się co nieco powtarza? :roll:

A Ulcia ponoć broi jak szalona, lata po domu i szczeka na Tinę i jest taka cwana, że wszystkie nasze psy i koty by sprzedała. Tylko muszę do chałupy dotrzeć i się trochę za nią wziąć, bo jak mama jest w pracy to siedzi z nimi mój dziadek, który pozwala jej tyle szczekać, i się boję żeby na takiego szalonego jazgota nie wyrosła bo się będę wstydziła wyjść z nią gdziekolwiek :shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
Oj tam takiemu szkrabowi wiele mozna wybaczyc;)
w koncu sie musi wyszalec:)

Pewnie, że szkrabowi wszystko się wybacza, ale jak wyrośnie taka mała jazgotliwa szczekaczka to już gorzej ;)
Ostatnio miałam wątpliwą przyjemność oglądać dwie pańcie z dwoma yorkami - albo raczej pseudo bo były dorosłe, ale straaasznie maleńkie ( moja Carmen to przy nich postawna babka a Viky to olbrzym :evil_lol: ). Widać ich prawie nie było, za to słychać z daleka i nieprzerwalnie. Ujadały na wszystko: ludzi, samochody, psy, ławki.... zwyczajnie pyski im sie nie zamykały a szłam za nimi chyba z 10 minut :crazyeye:

Posted

karkakarka napisał(a):

Jak tam Ulcia?

zapewniam że czuję się dobrze , choć jak przeczytałam że mam imienniczke wśród yorasków to moja pogoda ducha trochę gorsza

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Klaudia gdzie, albo raczej jak wytropiłaś tatusia Viky i Grace bo ja od dawna próbuję i bez rezultatu ???
Masz może linka do tej strony ???

A ja dzisiaj wpisałam imię tatusia Viki i znalazłam zdjęcia.Ładniutki jest :loveu:

Klaudia,czy musimy czekać aż do weekendu na zdjęcia małej szczekaczki Ulci ? :lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Oj tam takiemu szkrabowi wiele mozna wybaczyc;)
w koncu sie musi wyszalec:)

dzasta napisał(a):
O to się weź za nią żeby Ci szczekacz nie urósł :)
Ja u rodziców miałam sąsiadów Yorkami szczekotami i to było nie do zniesienia :(

Nie popuszczę jej, zawsze uczyłam psy od małego, więc i tu wyjątku nie będzie. Wolę się wziąć za nią póki jest mała, a nie czekać, aż jej się ten jazgot utrwali i mieć 10 razy ciężej, żeby to zwalczyć.
dysia-u napisał(a):
zapewniam że czuję się dobrze , choć jak przeczytałam że mam imienniczke wśród yorasków to moja pogoda ducha trochę gorsza

No co Ty Ula, chyba nie masz mi za złe, że ochrzciłam tak spontanicznie moje nowe dziecię? :cool3:
jot11 napisał(a):
A ja dzisiaj wpisałam imię tatusia Viki i znalazłam zdjęcia.Ładniutki jest :loveu:

Klaudia,czy musimy czekać aż do weekendu na zdjęcia małej szczekaczki Ulci ? :lol:

Do weekendu nie, może jutro coś wrzucę, chyba że nie będę miała mocy, bo dotrę dopiero po 22, ale w piątek już na bank :)

Posted

jot11 napisał(a):

To ja taka sierota jestem, że na fotke nie trafiłam :(

Posted

dysia-u napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: Fajne imię Ulcia :) Siostra mojej mamy też ma tak na imię :)

A Cleośka to też mała szczekaczka, tzn szczeka na Tolkę, ale na dworze to inny pies, jakby mogła to by się schowała z Tolą :D