Marzena* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Pegaza napisał(a):Cze sobotnio rosol czeka :) Szkoda, że się nie załapałam na rosołek :( Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 He,he...znam Twoją i Edyty "tajemnicę" i wiem co jest 02.12 :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam serdecznie :multi: Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 jot11 napisał(a):He,he...znam Twoją i Edyty "tajemnicę" i wiem co jest 02.12 :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam serdecznie :multi: No przecież to oczywiste, 02.12 są urodziny Nelly Furtado, a na drugi dzień Małysza :evil_lol::evil_lol: Quote
*Jot* Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 *kleo* napisał(a):No przecież to oczywiste, 02.12 są urodziny Nelly Furtado, a na drugi dzień Małysza :evil_lol::evil_lol: Właśnie :turn-l:Nelly i Adam :mdrmed: O nich myślałam :evil_lol: Quote
...::Basia::... Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Hej:loveu: Co tak mało foci? :( Quote
Pegaza Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Nie plakej tylko przychodz gotuje sie nastepny:) cze Kleo:) Quote
Nati28 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Witamy i slemy pozdrowienia dla pieknej Gracji i jej Pani i czekamy na jakies fotki ;) Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 jot11 napisał(a):Właśnie :turn-l:Nelly i Adam :mdrmed: O nich myślałam :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: ...::Basia::... napisał(a):Hej:loveu: Co tak mało foci? :( Bo zostałam na weekend w Olsztynie i fotek ni ma jak wstawić, pisałam przecie nooo :eviltong: Pegaza napisał(a):Nie plakej tylko przychodz gotuje sie nastepny:) cze Kleo:) Hej hej :lol: Na następny rosołek to i ja się wbiję :evil_lol: Nati28 napisał(a):Witamy i slemy pozdrowienia dla pieknej Gracji i jej Pani i czekamy na jakies fotki ;) Witamy również :p a fotki będą, po weekendzie następnym. Kobity moje, ja tu z nudów umieram, filmy wszelakie obejrzałam, uczyć się nie ma z czego, na balety kasy ni ma, a na spacer za zimno... Poradźcie cooś, pliiiis!!! :modla: Quote
Doti1986 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 No to trzeba chłopa jakiego dopaść i będzie po nudzie ;p Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Doti1986 napisał(a):No to trzeba chłopa jakiego dopaść i będzie po nudzie ;p Eee tam chłopa, mam ich chwilowo serdecznie dość :mad: Quote
...::Basia::... Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 *kleo* napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Bo zostałam na weekend w Olsztynie i fotek ni ma jak wstawić, pisałam przecie nooo :eviltong: Hej hej :lol: Na następny rosołek to i ja się wbiję :evil_lol: Witamy również :p a fotki będą, po weekendzie następnym. Kobity moje, ja tu z nudów umieram, filmy wszelakie obejrzałam, uczyć się nie ma z czego, na balety kasy ni ma, a na spacer za zimno... Poradźcie cooś, pliiiis!!! :modla: Ja też sie nudze:( a co do filmów to oglądałaś juz moze Van Helsinga? B. fajny:P Quote
*kleo* Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Ja też sie nudze:( a co do filmów to oglądałaś juz moze Van Helsinga? B. fajny:P Pewnie że widziałam, w ogóle uwielbiam tego typu filmy :loveu: Quote
Natalia&Lola Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Wpadliśmy życzyć dobrej nocki i życzyć miłego tygodnia:) Quote
dysia-u Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 witamy sie obiadową porą. Tak n nas wieje że własnych myśli nie słychać.Ale na fotki chętnie by sie popatrzyłoooo Quote
*kleo* Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Dzień dobry dziewczyny:) dysia-u napisał(a):witamy sie obiadową porą. Tak n nas wieje że własnych myśli nie słychać.Ale na fotki chętnie by sie popatrzyłoooo Witamy :p U mnie też wieje, a ja jeszcze uwierzyłam kumpeli, że jest ciepło i wyskoczyłam w dość cienkich spodniach, nieźle mi po nogach powiało :eviltong: Wiecie co, im dalej jestem na studiach, tym bardziej mi się tu podoba. Dzisiaj ćwiczenia, które miały trwać 2 h 15 min potrwały może z godzinkę, a z 1,5 godzinnych puścili nas po 20 minutach :evil_lol: I z nauką już tak nie gonią, aż się popołudniami czasem zanudzić można z braku zajęcia :eviltong: Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hej :loveu: *kleo* napisał(a):Pewnie że widziałam, w ogóle uwielbiam tego typu filmy :loveu: Też je uwielbiam:p juz sobie rezerwuje termin na wilkołaka i asystenta wampira mimo iż wchodzą dopiero w 2010r. do kin:) Quote
Pegaza Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Klaudia a Ty chyba pisalas co studiujesz? bo ja nie pamietam... Quote
*kleo* Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Hej :loveu: Też je uwielbiam:p juz sobie rezerwuje termin na wilkołaka i asystenta wampira mimo iż wchodzą dopiero w 2010r. do kin:) Asystenta wampira to ja mogę mieć jutro :eviltong: Pegaza napisał(a):Klaudia a Ty chyba pisalas co studiujesz? bo ja nie pamietam... Pisałam, pisałam, ale mogę jeszcze raz ;) Zootechnikę studiuję :p Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='*kleo*']Asystenta wampira to ja mogę mieć jutro :eviltong: Ale po angielsku bo do polskich kin wchodzi dopiero 29.1.2010:eviltong: Quote
*kleo* Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 [quote name='...::Basia::...']Ale po angielsku bo do polskich kin wchodzi dopiero 29.1.2010:eviltong: Nie szkodzi, od czego są napisy :eviltong: Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 *kleo* napisał(a):Nie szkodzi, od czego są napisy :eviltong: Ja też chce!!!!:( ale miałam komputer naprawiany i wszystkie programy do ściagania filmów mi sie usuneły a nie chce mi sie ich jeszcze raz ściagać:( Quote
Nati28 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witamy i pozdrawiamy wieczorowa pora :loveu: Quote
Recommended Posts