Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jot11 napisał(a):
He,he...znam Twoją i Edyty "tajemnicę" i wiem co jest 02.12 :evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiam serdecznie :multi:

No przecież to oczywiste, 02.12 są urodziny Nelly Furtado, a na drugi dzień Małysza :evil_lol::evil_lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
No przecież to oczywiste, 02.12 są urodziny Nelly Furtado, a na drugi dzień Małysza :evil_lol::evil_lol:

Właśnie :turn-l:Nelly i Adam :mdrmed:
O nich myślałam :evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Właśnie :turn-l:Nelly i Adam :mdrmed:
O nich myślałam :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:
...::Basia::... napisał(a):
Hej:loveu:

Co tak mało foci? :(

Bo zostałam na weekend w Olsztynie i fotek ni ma jak wstawić, pisałam przecie nooo :eviltong:
Pegaza napisał(a):
Nie plakej tylko przychodz gotuje sie nastepny:)
cze Kleo:)

Hej hej :lol: Na następny rosołek to i ja się wbiję :evil_lol:
Nati28 napisał(a):
Witamy i slemy pozdrowienia dla pieknej Gracji i jej Pani i czekamy na jakies fotki ;)

Witamy również :p a fotki będą, po weekendzie następnym.

Kobity moje, ja tu z nudów umieram, filmy wszelakie obejrzałam, uczyć się nie ma z czego, na balety kasy ni ma, a na spacer za zimno... Poradźcie cooś, pliiiis!!! :modla:

Posted

*kleo* napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:

Bo zostałam na weekend w Olsztynie i fotek ni ma jak wstawić, pisałam przecie nooo :eviltong:

Hej hej :lol: Na następny rosołek to i ja się wbiję :evil_lol:

Witamy również :p a fotki będą, po weekendzie następnym.

Kobity moje, ja tu z nudów umieram, filmy wszelakie obejrzałam, uczyć się nie ma z czego, na balety kasy ni ma, a na spacer za zimno... Poradźcie cooś, pliiiis!!! :modla:

Ja też sie nudze:( a co do filmów to oglądałaś juz moze Van Helsinga? B. fajny:P

Posted

Ja też sie nudze:( a co do filmów to oglądałaś juz moze Van Helsinga? B. fajny:P

Pewnie że widziałam, w ogóle uwielbiam tego typu filmy :loveu:

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Dzień dobry dziewczyny:)

dysia-u napisał(a):
witamy sie obiadową porą. Tak n nas wieje że własnych myśli nie słychać.Ale na fotki chętnie by sie popatrzyłoooo

Witamy :p U mnie też wieje, a ja jeszcze uwierzyłam kumpeli, że jest ciepło i wyskoczyłam w dość cienkich spodniach, nieźle mi po nogach powiało :eviltong:
Wiecie co, im dalej jestem na studiach, tym bardziej mi się tu podoba. Dzisiaj ćwiczenia, które miały trwać 2 h 15 min potrwały może z godzinkę, a z 1,5 godzinnych puścili nas po 20 minutach :evil_lol: I z nauką już tak nie gonią, aż się popołudniami czasem zanudzić można z braku zajęcia :eviltong:

Posted

Hej :loveu: Też je uwielbiam:p juz sobie rezerwuje termin na wilkołaka i asystenta wampira mimo iż wchodzą dopiero w 2010r. do kin:)

Asystenta wampira to ja mogę mieć jutro :eviltong:
Pegaza napisał(a):
Klaudia a Ty chyba pisalas co studiujesz?
bo ja nie pamietam...

Pisałam, pisałam, ale mogę jeszcze raz ;) Zootechnikę studiuję :p