Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14 napisał(a):
hej :)
co tam u was słychac? Obie sunie u was mieszkają? :)

A wszystko dobrze. Po wymianie mebli jesteśmy ;] nie. Jedna u moich rodziców a druga u mnie ;]

Posted

Witaj po raz I
Obejrzałem galerie i nawołując do dyskusji o pseudo-hodowlach:
Mój pies też jest z pseudo i nie boję się odpowiedzialności jeśli wyjdzie że jest na coś chory.
Mam go z pseudo bo nie wiedziałem co za różnica z rodem czy bez,ale rejestrując się na forach o psach dowiedziałem
się czym jest pseudo hodowla,powysyłali mi linki na strony o pseudo,pisali na pw by nie zaśmiecać galerii.
Gdyby nie ich postępowanie to pewnie mój kolejny pies byłby z pseudo,nie najeżdżali jak nie wiadomo kto na co.

Piękna sunia

Posted

Mój pierwszy pies (jamik) też był z pseudo. Nie miałam wtedy na to wpływu, bo w momencie, gdy rodzice przynieśli go do domu miałam 3 lata, ale jeszcze do niedawna upierałam się, że pojęcia rasowy i rodowodowy nie koniecznie się pokrywają. Teraz na pewno nie kupiłabym psa z pseudo, ale rozumiem to, że ktoś może nie wiedzieć, ,że to coś złego. Człowiek uczy się na błędach niestety... Ważne, żeby psiak miał dobry dom- dla niego nie ma różnicy czy rodowód jest czy nie ma i ile kto za niego zapłacił.

Posted

Witamy ...trafilam po slicznym banerku mala jest sliczna:loveu:
Wasze sunie raczej nie sa skundlone;) to asty tyle ze niestety z pseudo...
suczki sliczne, planujecie sterylki?

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...