Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chyba jutro do południa mogę. Jak wróci TZ z pracy to spytam czy ma plany czy zostaje w domu z młodym.
Lub w tygodniu. Lub u mnie w biurze przez cały tydzień. :) Pracuje zwykle 8.30-18 :)
Aha telefon w biurze leży.

Posted

Co mam się wypowiadać, ja dawno mówię żeby się spotkać. ;)
Dajcie znać kiedy i do roboty.:cool3:

Odebrałam zamówiony Royal Canin Starter 12 kg. Teraz trzeba wetowi zapłacić 170 zł.:roll:

Lada chwila maluszek, który jest z mamuśką bedzie potrzebował jedzonka.

Zdjęcia maleństwa dam wieczorem, cudny chomiczek:loveu: Już wyłazi za mamuśką z budki. Ona kochana pieszczocha i daje spokojnie maleństwo pooglądać.

Mamusia

Chomiczek

Alinka ma ładniejsze zdjęcia;)

Posted

NUKA
No i sunia w typie jamnika z interwencji. Szukamy dla niej domku.
Suczka to pershing. Fantastycznie nawiązuje kontakt z człowiekiem. BIegnie biegnie szybkie hamowanie i bach na plecy i wzrok no drap drap w brzusio. NIesamowita.
Dogaduje się z innymi psami, byłaby świetnym towarzyszem dla kogoś kto ma psa i chodzi na spacery a nie siusiu do ogródka pod blokiem.
Zresztą zobaczcie sami. Z dzisiejszego spaceru z Sonią. W przeciwieństwie do niej oazą spokoju.:)

Posted

Jakby ktoś nie poznał, to to szalejące jamnikowate to zagłodzona Nuka. Teraz już prawie otyła:lol: A wyglądała, przypomnę tak:

Alinko, pamietasz jak jej te zdjęcia robiłaś w październiku?

Posted

Tak to nie ten pies. Shanti wielki ukłon za doprowadzenie Nuki do takiego stanu. Wtedy to można było anatomii się na niej uczyć. Teraz to nie ten pies. Zaokrąglone boczki, pełna energii i radości. :)

Posted

To nie tylko ja. Krokiecik też pilnuje, żeby te chudzielce dostały kilka razy dziennie. Jemu też należą się podziekowania. Teraz ja na urlopie i wszystkie psiaki zadbane, leczone, szczepione, wyspacerowane.
Krokiecik:klacz:

Posted

Byłam. Mam zdjęcia 2 psów. Troche nie umiałam się dogadać z wolontariuszką. ;) ; Więcej zrobie w innym terminie. Musiałam wracać szybko do pracy bo telefony się urywały. Miałam kontrole z US u podatnika i w zasadzie biegiem wracałyśmy. Chyba nawet bez cześć bo nerwy.
Mam zdjęcia Bejli i czarnego owczarkowatego psa.

Posted

Dziś kobieta pytała o łaciatego, biało-czarnego kundelka, który uciekł. Dałam jej tel. Krokiecika, żeby zadzwoniła do schroniska. Może to ten.

Ten czarny jest kochany, nie wiem czemu jeszcze siedzi. Ludzie są ślepi.

Opisy zrobię jutro.

A to na deser.
Poznajecie puchatka na zdjęciu? Wyrósł co? Didusi się też przytyło.:evil_lol: