Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

A czy jakiś psiak potrzebuje zdjęć? będę w schronisku niestety dopiero w sobotę, ale i tak mam zamiar porobić kilka 'sesji' psiakom ;)
na jutro dużżżżżo nauki, tak to byłabym już dzisiaj .. no cóż, ^^,
Może jakiś z kojców zbiorowych? I jamniczka pewnie? kto jeszcze?

Posted

A do schronu przeszedł malusi słodziutki psiaczek, ma kaszelek, nie wiem o nim dużo, ale mogę zrobić mu wątek w sobotę, jak sie czegoś dowiem. To taka kruszynka. Jest malutki więc może szybciutko znajdzie domek.

A po co ma się bidulek męczyć w schronie, kiedy może leżeć w ciepłym łóżeczku :p
Nazwałyśmy go Krecik :cool3:

Posted

Ooo, brawa dla Diany i szczęścia.

dominika_06 napisał(a):
byłam na zbiorowych porobiłam dużo zdjęć...

Ty porobiłaś?? :razz:
Żartuje xD

No dzisiaj pojawił się też jamniczek i czarnulek.

Posted

Kurczę no ja nie porobiłam zdjęć, ale na moje oko mógł mieć koło 5 lat góra, był ewidentnie rasowym jamnikiem koloru brązowego, wsytarszony biedak nie wiedział co się dzieje.

Posted

hmmm.. a czarnulek to, który :oops: nie w temacie jestem, bo nie było mnie przy dawaniu mu imienia .. :p czy to ten taki z długimi łapkami, taki poszarpany ;D ? chodzi mi o sierść.

Posted

fsjny psiaczek :) :) wiecie jak on super się bawi?! :D :D biega za różowa kostką szczeka aby mu ją rzucać chodzi sobie z tą kostką w pyszczku i zachęca do rzucania :) :D słodziak z niego nie wiem jak ludzie mogli go oddać...

Posted

psiara_agg napisał(a):
A czy jakiś psiak potrzebuje zdjęć? będę w schronisku niestety dopiero w sobotę, ale i tak mam zamiar porobić kilka 'sesji' psiakom ;)
na jutro dużżżżżo nauki, tak to byłabym już dzisiaj .. no cóż, ^^,
Może jakiś z kojców zbiorowych? I jamniczka pewnie? kto jeszcze?

Bardzo prosze jak się da to zdjęcia Cziki i Migotki

Posted

Prosze, przemyslcie jutro dokladnie harmonogram imprezy. Musze go przedstawic do konsultacji. Pozwolenie mamy.No i jakies fanty, bo nie jestem pewna za te obiecane. Plan oraz kto i za co odpowiedzialny - / ja tez/ poslijcie do mnie. Ustalcie godziny. Powodzenia. Wierze w Was.:loveu:

Posted

Fantami ja Was zasypię. Resztki z bazarków, podarowane rzeczy na przykład od Atrisko i Marsii66. Ada coś też przywiozła wtedy jak byli Holendrzy. Ja też coś u siebie znajdę. Będzie dobrze.

Czarnego jamniczka odebrał właściciel.
Do domu poszła Lisia.