Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak jutro będziecie to porobimy zdjęcia Herze. Założycie jej wątek i można na nią przeznaczyć bazarek. Ona dostaje "ludzki" antybiotyk, który kupuję jej w aptece. Trzy opakowania jej zafundowałam, jutro mam wykupić dwa następne a zapowiada się że leczenie będzie długotrwałe.

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj poszły do domów dwa wielkopsy. Oby były to dobre domy.
Jeden z ONków z Krzeszowic i ten duży łaciaty, co sam się do nas zgłosił. pamiętacie?:lol:

Posted

Nie zostały zaszczepione, bo mają lekką biegunkę. Ale też ludzie nie zadzwonili ponownie. Ale ona ma dwie ochroniarki, więc krzywda jej się nie stanie. Ona się bardzo ludziom podoba, więc w domkach można wybierać. Tylko kwarantanna i szczepienia.

Posted

Myślałam nawet o tymczasie u mnie, ale ona sie tam wcale żle nie czuje. Słonko świeci, płytki ciepłe, wybieg duży, koleżanki fajne, biegają tam jak szalone:lol: Do budy włazi bez strachu, te jej dwie ochroniarki odganiają inne od niej. Mała bezpieczna jest.

Posted

dziewczyny!!!!
kojarzycie czy ten ratlerkowaty Kruszynek jest jeszcze w schronie???? (fota z NK- widać???)

babeczka z Krakowa szuka TAKIEGO swojego psa od ponad roku!!!!

wysłałam jej PW z kontaktem tel. na schron. A tu piszę żeby było wiadomo o którego psa pyta....

aaaa jeżeli jest- spróbujcie zawołać go CZARUŚ...

Posted

wiem, teraz z nia pisałam.To raczej nie ten. Czarek miał stojące uszy, pani wszelkie fotki juz zna...Prawdopodobnie Czarek juz był u nas...ale w tamtym roku na wiosne...i slad po nim zaginął...

Posted

Juz iles miesiecy temu rozmawialysmy z ta pania. Podobny /chyba nie ten sam/ pies byl. Dostarczylysmy zdjecia - nie bardzo pasowal. Pies byc moze poszedl do adopcji. W dokumentacji nie bylo zdjec, numerki jak to numerki /balagan/ Teraz trudno dociec jak to bylo. Namawialam pania zeby przyjechala jak pies jeszcze byl. Po takim czasie nikt nie dojdzie czy to byl on.