Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Faceta to może się na stare auto złapie (panowie z ZK nie lubią w takie mrozy chodzić na nogach), ale Mężczyznę... :diabloti: Wnioskuję, że ta deprecha, to z powodu zbyt wygórowanych wymagań :cool3: Powoli a do przodu Mrs Shanti.
My Ladies, nie mogę się tak szybko ujawnić, bo im szybciej to zrobię, tym szybciej minie wasze zainteresowanie moją osobą, a wtedy będę się czuł jak właściciel starego auta :evil_lol:.

Posted

Ależ ja lubie takich tajemniczych Mężczyzn :Cool!:
No ale szans nie mam żadnych bo to Tico już kupiłam :sad:
To Krokieciku, do wtorku w realu, a na forum pokazuj się częściej i nie tylko na tym wątku.

Posted

Ja byłabym za Malinką z guzem. To znacznie powazniejszy zabieg i będzie potrzebowała dobrej opieki. Może jej tez uratować zycie. Piracikowi nic oprócz braku oczka i braku domu nie dolega.

Jest jeszcze nowa bieda, bokserka chyba z pseudo. Chudzina, powyciągane sutki i gigantyczny guz zamiast kikuta ogonka.

Posted

shanti, w niedziele beda panstwo ogladac fotke Malinki i Piracika, wiec zaczekajmy na ich decyzje, a pozniej podejmiemy dalsze kroki. Dla bokserki prosze zalozcie osobny watek, mozna bedzie prosic dla niej o pomc na bokserowym forum.

Posted

Witajcie Cioteczki!!
Są jakieś nowości z życia schroniska?
Jestem jeszcze nie za bardzo wtajemniczony w to wszystko, więc pytanko:
jak i gdzie wpłacić pieniążki?
jak i gdzie znaleźć inne wątki dotyczące "naszych" psiaków?
Oczywiście jeśli mogę wiedzieć;)

Posted

Krokiecik napisał(a):
Dzięki Ciocia Ada, jest tego trochę
Pozdrawiam, Siostrzeniec

No proszę :)
Na dogomanii wprost mydło i powidło, nie tylko psa dla siebie tu znajdziecie, nie tylko dacie upust szlachetnym porywom serca i portfela - ale pokonwersujecie z dawno nie widzianą rodziną dla której w realu czasu brak ;)