Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Na dzień dzisiejszy nic nie wiadomo... Ale... Pochorowane kociaki raz. Dostają już leki, uszy wyczyszczone, odpchlone, oczy zakropione...

Żwirek się rozkręca dwa. I nawet dzisiaj zaczął szczekać... O.o

Nowy ONek, Cezar trzy. Widać, że jest domowym psem. :)

Reszta na blogu, na FB dodane.

Posted

Żwirek moja miłość i Cezar moja druga miłość ( wygląda jak mój Szafran, który już za TM *:-( ). No może ciut jest ciemniejszy na mordce...
Muszę popytać w związku z Cezarem, bo gość z okolic Zbytkowa podobno jeździ i szuka swojego Onka. Mógł zawędrować do nas ??

Posted

Babo :p takie cudne filmiki robisz, że można oglądać w kółko :p a muzyczka do tego
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Dzięki !
Oczywiście podkradam wszystko na wątek Żwirka ... :cool3::cool3:.

Posted

Donek wygląda jakby sie długo błąkał, albo przeszedł długą drogę. Sprawia wrażenie bardzo zmęczonego życiem, a przecież to młody psiak. No nic, rozkręcimy chłopaka. Charakter na razie cudny. Chodzi pieknie na smyczy, bez niej także, bardzo się pilnuje. Chyba jednak domowy, nie kojcowy.
Wreszcie jesteś Moniko:lol:
Do mnie mail nie dotarł, wiadomo coś więcej?

Posted

Dziś zaskoczenie. Ludzie wybrali starego, poczciwego Atosa z "14". Szczęściarz już w domku. Oby nie powrócił. Siedział od wrzesnia ubiegłego roku.

Możliwe że na Donka Cezara domek już czeka. Niestety musi odsiedzieć dwa tygodnie kwarantanny. Ludzie bardzo fajni, dom z ogrodem ale pies w domu.

Zira wczoraj miała jechać na sterylkę, a tu surprise - cieczka.:roll:

Aleksowi minęło wczoraj dwa tygodnie - i dalej siedzi :angryy:

Dwa nowe szczeniorki. Mona fociła, może potem wrzuci zdjęcia.

Posted

Mona fajne fotki, tylko nie dubluj psiaków w folderze do adopcji, bo się zrobi bałagan ;) Te Twoje są w sam raz do folderu "psie zabawy" :)
A Major cudo :D

Posted

To zrób tam porządek ja sie na tym nie znam. Benio w końcu wygląda jak pies nie jak tona nieszczęścia i zrozumiał, że my mu nie zrobimy krzywdy, ale do obcych jest zły. Szyszka też wyczesana bo wata z niej leciała.

Posted

Benek jest piękny, nam by się przydał bo już 4 raz ktoś nam kradnie rano spod sklepu dostawy ;/
I nie mogę uwierzyć, że tak się Atosowi poszczęściło :))

Posted

Piękne zdjęcia Atosa !!! On sam wygląda jakby jeszcze nie dowierzał w to wszystko i jakby to był piękny sen :multi::multi::multi:. Majorek to przecież sama słodycz ...

Posted

Ja wróciłam ze wsi gdzie psy na łańcuchach śrut jedzą. Boziu co sie nagadałam ludziom. :(
Zaraz wrzuce na allegro te psy z postu Dominiki. Pewne, że są bo ja się słabo orientuje.

Posted

Mam tylko blueconnecta i wszystko mi się godzinami otwiera. Dopiero teraz zobaczyłam, że macie małe kociaki w schronisku. Potrzebujecie tą klatkę co ja mam w domu? Bo moja tymczaska jest kuwetkowa i grzeczna więc nie potrzebuje już odosobnienia.