Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

A są zdjęcia? Bo dziś to nawet się nie pakuje w taką pogode. Wczoraj pracowałam. Chętnie porobie ogłoszenia jeśli Ania popstrykała coś.

Odświezyłam zdjęcia na allegro, OLX, zaraz to zrobie na miau, cafe animal i kilku innych.
Wykorzystam blog Mony, tzn informacje i zdjęcia. :)

Posted

Ja dzisiaj też byłam ...z Dziadziem musiałam troszkę pospacerować w deszczyku i z Fuksem ( bo wczoraj nie zdążyłam). Dzisiaj pojechał owczarkowaty ( ten oddany razem z Czesiem) na Katowicką. Coś mi się wydaje,że to ten blok gdzie jest collak ( teraz Lord) :evil_lol::evil_lol:. Może to jego jedyna szansa.

Posted

Mam kilka pytań, bo mi się wydaje, że nie ma już niektórych psiaków, a które sa na FB do adopcji. Proszę o potwierdzenie :D

Inne pytanie - Szafra, czy mogę na FB dodać te zdjęcia :

I jeszcze - dodaję opisy do psiaków, o których mogę powiedzieć chociaż zdanie, a o resztę proszę Was :)

Posted

Colin adoptowany i ta ruda sunia bodajze "Przytulanka" tez w adopcji. Ta czarna "Tośka" jest w DT już długo i tak w sumie nie wiadomo co z nia bo kobita sie nie odzywa ale Shanti trzyma nad tym swoją rękę :) Ta na ostatnim zdjęciu jest cały czas. Dzisiaj do adopcji poszedł Rudo biały z ogólnych z 16.

Posted

Były zdjęcia Żwirka a teraz ich nie widać ...

AnnArt napisał(a):
Nie zdążyłam "dziś", dopiero zasiadłam przed komputerem..
Wrzucam Żwirka, resztę już na 100% jutro

Posted

U Adora na wątku jakoś mały ruch :shake::shake: - może by wszystkie zdjęcia i filmiki zabaw Adora z Zirką, które są tutaj powrzucać na jego wąteczek ???

Posted

Drogie dzieci :diabloti: Dzisiaj do adopcji poszedł Łaciaty z 15 z ogólnych (po pół roku ponad przyjechali adoptować psa i znaleźli swojego, który im zginął... mało nie wylazł przez kraty z radości). Później - Bingula z KW II. :cool1: A teraz... NIEPSODZIANKA. :diabloti:

I kolega z jej kojca, PIŁEK.

Posted

A to łaciaty biedula się nasiedział !!! Dobrze się skończyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,
No kochane :loveu::loveu: spanielka obłaskawiona - cudo a jaka zadowolona !!!

Posted

SUPER, pokażcie fotkę który to ten łaciaty ;> :D
a co do spanielki to się nie myliłam, hihi, większość to takie pozorne medny, a tak naprawde super psiaczki :D