shanti Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Mamy napływ starszych psów. Biedaki, jakie mają szanse na adopcję? Raczej mizerne.:shake: Quote
alina71 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 A są zdjęcia? Bo dziś to nawet się nie pakuje w taką pogode. Wczoraj pracowałam. Chętnie porobie ogłoszenia jeśli Ania popstrykała coś. Odświezyłam zdjęcia na allegro, OLX, zaraz to zrobie na miau, cafe animal i kilku innych. Wykorzystam blog Mony, tzn informacje i zdjęcia. :) Quote
AnnArt Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Zdjęcia wrzucę dziś, ale w przypływie czasu, niedziela czy nie remont sam się nie zrobi :D Quote
szafra Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 To ja zapraszam na wątek mojego Dziadzia Żwirka http://www.dogomania.pl/threads/212072-M%C3%B3wi%C4%85-na-mnie-quot-Dziadzio-%C5%BBwirek-quot-i-sam-ju%C5%BC-nie-wiem-ile-mam-lat-...Czekamy jeszcze na zdjęcia od Ani :evil_lol:. On się sam nie wylansuje bidulek to trzeba mu pomóc :cool3::cool3:. [quote name='shanti']Mamy napływ starszych psów. Biedaki, jakie mają szanse na adopcję? Raczej mizerne.:shake: Quote
szafra Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja dzisiaj też byłam ...z Dziadziem musiałam troszkę pospacerować w deszczyku i z Fuksem ( bo wczoraj nie zdążyłam). Dzisiaj pojechał owczarkowaty ( ten oddany razem z Czesiem) na Katowicką. Coś mi się wydaje,że to ten blok gdzie jest collak ( teraz Lord) :evil_lol::evil_lol:. Może to jego jedyna szansa. Quote
AnnArt Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Nie zdążyłam "dziś", dopiero zasiadłam przed komputerem.. Wrzucam Żwirka, resztę już na 100% jutro ! Quote
AnnArt Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Mam kilka pytań, bo mi się wydaje, że nie ma już niektórych psiaków, a które sa na FB do adopcji. Proszę o potwierdzenie :D Inne pytanie - Szafra, czy mogę na FB dodać te zdjęcia : I jeszcze - dodaję opisy do psiaków, o których mogę powiedzieć chociaż zdanie, a o resztę proszę Was :) Quote
dominika_06 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Colina juz nie ma ;) Tośka zdaje się w DT jest, tak przynajmniej słyszałam,a tej suni nie jestem pewna... Quote
Mona1991 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Colin adoptowany i ta ruda sunia bodajze "Przytulanka" tez w adopcji. Ta czarna "Tośka" jest w DT już długo i tak w sumie nie wiadomo co z nia bo kobita sie nie odzywa ale Shanti trzyma nad tym swoją rękę :) Ta na ostatnim zdjęciu jest cały czas. Dzisiaj do adopcji poszedł Rudo biały z ogólnych z 16. Quote
szafra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Były zdjęcia Żwirka a teraz ich nie widać ...AnnArt napisał(a):Nie zdążyłam "dziś", dopiero zasiadłam przed komputerem.. Wrzucam Żwirka, resztę już na 100% jutro Quote
shanti Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Próbowałam na FB przenieść te adoptowane, ale ciągle wyskakuje mi jakiś błąd.:shake: Quote
AnnArt Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ano Facebook ostatnio coś szwankuje.. A rudo biały to który? Bzik?? :D Szafra - u mnie zdjęcia normalnie się pojawiają ;> wejdź na www.annamari.webd.pl/blog/schronisko i tam poszukaj żwirkowych :) Quote
szafra Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Właśnie, właśnie mam zdjęcia ! :multi: . Rudo - biały to może być Bzik ! :evil_lol::evil_lol: Quote
Mona1991 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 http://schronisko-jastrzebie.bloog.pl/gal,774336,title,Rudi,index.html Nie wiem jak dla Was ale dla mnie był on po prostu Rudim ;) Jeśli chodzi o FB to ja codziennie próbuje te zdjęcia przenieść i za każdym razem ERROR... Brak cierpliwości do tego "stworzenia"...:angryy: Quote
AnnArt Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 BZIK Bzik Bzik :D super ! w końcu :)) Ja rzucam laptopem po 5 errorze :P Spanielka dalej siedzi? Nie mogę namierzyć tych właścicieli ;/ Quote
szafra Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 U Adora na wątku jakoś mały ruch :shake::shake: - może by wszystkie zdjęcia i filmiki zabaw Adora z Zirką, które są tutaj powrzucać na jego wąteczek ??? Quote
Ada-jeje Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 MANIFESTACJA POD SEJMEM, COS DRGNELO http://www.dogomania.pl/threads/212137-Marsz-poparcia-dla-nowelizacji-ustawy-o-ochronie-zwierz%C4%85t Quote
dominika_06 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 dobry pomysł z tymi filmikami, może ktoś wkońcu wypatrzy Adorka :) kilka słów dla Groma: http://www.psy.pl/adopcje/art9886,grom.html Quote
Mona1991 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Drogie dzieci :diabloti: Dzisiaj do adopcji poszedł Łaciaty z 15 z ogólnych (po pół roku ponad przyjechali adoptować psa i znaleźli swojego, który im zginął... mało nie wylazł przez kraty z radości). Później - Bingula z KW II. :cool1: A teraz... NIEPSODZIANKA. :diabloti: I kolega z jej kojca, PIŁEK. Quote
szafra Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A to łaciaty biedula się nasiedział !!! Dobrze się skończyło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , No kochane :loveu::loveu: spanielka obłaskawiona - cudo a jaka zadowolona !!! Quote
dominika_06 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 O Łaciek poszczęściło Ci się!!!!!!! :D ;) Quote
AnnArt Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 SUPER, pokażcie fotkę który to ten łaciaty ;> :D a co do spanielki to się nie myliłam, hihi, większość to takie pozorne medny, a tak naprawde super psiaczki :D Quote
Mariat Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='shanti']Mamy napływ starszych psów. Biedaki, jakie mają szanse na adopcję? Raczej mizerne.:shake: Tragedia z tymi starszymi psami:-( Gdzie nie spojrze , ludziska ich sie pozbywaja. Tu tez jeden koczuje na chodniku i moknie na deszczu:shake: http://www.dogomania.pl/threads/212207-Staruszek-gluchy-niewidomy-na-ulicy-w-Szczebrzeszynie...moknie-w-deszczu... Quote
Recommended Posts