Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjdą przed końcem kwarantanny coś tak czuję :shake::shake:... jak wróci Pani Alexa.

shanti napisał(a):
A musterlander Alex siedzi od czwartku, mimo że właściciele wiedzą gdzie jest:roll:

Posted

Jutro będę, mam nadzieję że nowych psiaków nie przybyło zbyt wiele.
No i wezmę Alexa na spacerek, póki mogę :)
Mam nadzieję, że jego Pani pojechała na cały miesiąc ;]

Posted

Aniu bardzo Cię proszę, żebyś zrobiła zdjęcia staruszkowi dziadkowi z kwarantanny ( tego z ostatnich moich brzydkich zdjęć :shake::shake: ).

Jestem ciekawa czy był ten chłopak, który mieszka na północnej ( w wiadomej sprawie ) ??? Miał być dzisiaj z ojcem !!!

Posted

Labka nie ma i Rexa/Księcia też już nie :D
Szafra ten dziadzio nie chciał się do mnie wychylić z budki, myślałam, że on normalnie wychodzi i nie miałam obiektywu, żeby go móc z bliska cyknąć :(

Posted

[LEFT]Mój dziadziulek Żwirek nie chciał wyjść :shake::shake: ... właściwie to on wcale nie wychodzi...
[/LEFT]
Do mnie też od razu nie wyszedł ... później zaniosłam mu tylko mały kocyk :cool3::evil_lol:. Tak mnie coś ściskało ja on leżał na tych deskach taki nieszczęśliwy, że musiałam! Wsadziłam kocyk do budki, ulokował się od razu, trącał noskiem i wtulił się w moją rękę. To było tak rozczulające, że w momencie moje serce w całości należało już do niego! :loveu::loveu: A później wyszedł, podniósł łepek do góry i prawie z noskiem przy mojej twarzy patrzył na mnie zadziwiony...
A w niedzielę poszliśmy na spacerek :lol:.

Posted

Shanti, co z tą spanielką? Odebrana?
Z jakiej ulicy trafiła? Bo na jasnecie widzę, że jest coś o spanielce z górniczej/wodzisławskiej, a to zaraz obok mnie.

Posted

Trzy małe kotki które wzięłam są już w swoich domkach. :)
Kotka przyniesiona przez wolontariuszki jest w bardzo dobrym stanie i szuka domku. Kontenerek jest do odebrania, chyba, że go podrzuce do schroniska.

Posted

Hej
nie, ja nie mam urlopu, broniłam się. Juz po wszystkim, mam licencjat. Do tego czwórka kociakow, chory młody i po prostu brakowało czasu.
Wreszcie wolne od szkoły, z maluchów została ta kotka do adopcji, z mlodym chyba wiadomo skąd te infekcje więc próbuje jakoś wrócić do ludzi.
Żeby jeszcze normalna pogoda była.

Wlaśnie próbuje ogarnać które psiaki są którym odświeżyć ogłoszenia. Chciałabym znów jakoś choć troszeńke pomagać na Norwida.

Posted

Może wpadniesz w sobotę (niedzielę) - będziemy robić sesję zdjęciową nowym psiakom ( jeżeli Ania będzie) ??
Ja przyjadę po 11.00 ( albo nawet kilka minut przed ) bo spieszy mi się do Dziadeczka Żwirka :evil_lol::evil_lol:.

Posted

To ja też będę i mam taka nadzieję, że słońce przyjdzie z nami :evil_lol::evil_lol:.

AnnArt napisał(a):
Szafra - o 11 w niedzielę postaram się być :)
Mam nadzieję, że słońce też zamierza przyjść :D

Posted

Oczywiście, że będę ( chyba, że mają mnie już dość :eviltong: )...

AnnArt napisał(a):
Szafra, a jutro będziesz? Bo mi się plany zmieniają non stop :P
Co z tą spanielką??

O spanielce nic nie wiem ...