Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Shanti, gdzie poszła ta sunia? Bo dziś dałabym sobie głowę uciąć, że przyłączyła się do nas do spaceru identyczna i na dodatek ucieszyła się na mój widok, jakby mnie znała ;)
Odprowadziła nas do domu, napiła się, poganiała chwile po dworze i poleciała.

Posted

Mona, święta prawda. :-(

Aniu, musiałabym sprawdzić w papierach, ale dopiero w sobotę będę.

Szafra, Alinka i Wiki wykąpały dziś collaczka, cudeńko :loveu: Miały aparat, może będą zdjątka :cool3:

Karolinka i Damian od Benia znaleźli dziś suńkę ON-kę, może z półroczną w okolicach Przyjaźni, Aniu Twoje okolice, gdybyś coś wiedziała..... Nie zostawili jej w schronie, pojechała z nimi :evil_lol:

Posted

Suńka ON-ka przecudniej urody. Liczę, żę Alinka zdjątka jakieś ma ( bo ja nie zrobiłam dziś żadnego ) :shake::shake:. Aż mi normalnie wstyd :oops:! Collaczek nawet grzeczny był przy kąpieli. Trzeba było powycinać mu kawałki sierści z czymś czarnym ( jakby przytopiony asfalt ). Szampon i woda na to nie działa...
Jedna sunia dzisiaj stała pod bramą ...może się zgubiła?

Posted

Nie zrobiłam zdjęć collaka buuu bo go porwałam na spacer jak przyjechali ci państwo z ON-ką. Dziewczyny mi tak brakowało spacerów z psów, że poszłam z nim pobiegać, połazić. NIezwykle grzeczny ułożony spokojny pies. Pięknie szedł przy nodze, sprawdzał gdzie ja jestem, reagował gdy zatrzymywałam smycz. Boski.
Niestety nie zrobiłam mu zdjęć czego bardzo żałuje, ale mogę to nadrobić w kolejne dni. Spędziłam z nich troche czasu i jest cudo nie pies.
Trzy kobiety go myły płukaly a on grzecznie stał, potem równie cierpliwie znosił czesanie, wyciananie i to wszystko.
Iwona jak zakończyła się sprawa z labkiem bo niestety musiałam prędko jechać na obiad do Taty. Ale aż mnie ścieło jak zobaczyłam kto wchodzi.

Piękna mama

i jej równie piękne dzieci

Posted

Kurcze, może jeszcze dam radę przyjechać przed wyjazdem poznać Collaczka :)
A co do ONki może poznam jak zobaczę fotkę, bo owczarków na przyjaźni u nas dostatek ;)
A maluchy mnie zaskoczyły ! Jakie duże ! :D

Posted

Alinko, wywaliłam tych co chcieli labka z hukiem. Już nawet nie przebierałam w słowach :angryy:
Nóż się w kieszeni otwiera na taki debilizm.:angryy:

Posted

Noooo ...ale był dym !!! :evil_lol:

shanti napisał(a):
Alinko, wywaliłam tych co chcieli labka z hukiem. Już nawet nie przebierałam w słowach :angryy:
Nóż się w kieszeni otwiera na taki debilizm.:angryy:

Posted

Pani chciała labka biszkopcika. Ma suczke która non stop ma mlode. Nawet teraz mają szczeniaka. Przyszli bez smyczy kagańca nic zupełnie. Przelecieli kojce jakby po sól wpadli. I chcieli jego. Jak Shanti zaczęła wypytywać to wyszło co wyszło. I ich podejście ogólne. Nie dostała psa i wróciła z jakimś panem. Akurat musialam lecieć do taty z kwiotkami i byłam ciekawa co sie wydarzyło. Bo majtki mi opadły jak ich zobaczyłam.
A ON ka śliczna, mam nadzieję, że właściciele się znajdą. Ale ze mnie doopa z tym zdjęciem.

Posted

Colaczek to chyba jeszcze czeka na właściciela.
A właśnie - tej suni, która była pod bramą i cudnej młodziutkiej ON-ki właściciele się pojawili ??
Teraz lecę zajrzeć na bloga Mony ...:evil_lol::evil_lol:.

Posted

szafra napisał(a):
Colaczek to chyba jeszcze czeka na właściciela.
A właśnie - tej suni, która była pod bramą i cudnej młodziutkiej ON-ki właściciele się pojawili ??
Teraz lecę zajrzeć na bloga Mony ...:evil_lol::evil_lol:.

Karolina odnalazła właścicieli ON-ki, przynajmniej jedna zguba się znalazła.

Dużo nowości w schronie, ale o tym jutro jak się osobiście zapoznam. ;)

Posted

Państwo do których jeżdżę na konie znają właściciela od pobitej Pchełki.
Mówili, że policja urządziła go 10 razy bardziej niż on ją, siedział przez 3 dni w więzieniu i mandat dostał.
Chociaż tyle, bo jakby został bez kary to byłby koniec świata ..

Posted

I dobrze mu tak draniowi !!!! Powinien jeszcze dłużej posiedzieć :angryy::angryy:.

AnnArt napisał(a):
Państwo do których jeżdżę na konie znają właściciela od pobitej Pchełki.
Mówili, że policja urządziła go 10 razy bardziej niż on ją, siedział przez 3 dni w więzieniu i mandat dostał.
Chociaż tyle, bo jakby został bez kary to byłby koniec świata ..
Zrobiłam kilka zdjęć tej drugiej suni, która z Pchełką siedzi. Jej chyba nie ma jeszcze na FB. Ten mały kudłaczek, który siedzi obok nich też jest świetny ( chociaż troszkę wystraszony).
Oto on:

A tu nakolankowa przylepa:

Ciekawe jak szczeniorki z mamuśką a raczej jak mamuśka ze szczeniorkami. Jestem jakoś spokojna o nie. Myślę, że sunia da radę !

Posted

Cioteczki, róbcie zdjęcia na FB, bo obawiam się, że jak wrócę to nie nadążę :(
Do usłyszenia po 7 lipca i mam nadzieję, że będzie więcej adopcji niż nowych psiaków !

Posted

W poniedzialek oddaje prace promotorowi i mam luz. Więc mogę wpadać robić zdjęcia przez ten czas. Tzn od wtorku.
Czy gdzieś na trawie nie zostały dokumenty mojego samochodu? Bo zgubilam, sory za OT.
Śliczny ten kudlaczek.