Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja pracuje 8-18 ale moge wyskoczyć w ciągu dnia, znów od jutra. W weekedny mam szkole. Dlatego też nastawiałam się na dziś. A pogoda obrzydliwa.
Młodego już roznosi z nudów w domu. Mnie też.

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Ano ja też w weekend mam szkołę, jak nie będzie lało to może wpadnę jutro.
Czytałam o Nuce na jej wątku, mam nadzieję, że będzie dobrze : ))

Posted

jakieś nowe adopcje ;>
Jak się ma brązowy miś ?
Niebieskooką Haszczke przerzucic z powrotem do adopcji, tak?
Rozmawiałam z Shanti, ale zapomniałam już czy ta suńka jeszcze jest?

Posted

Wydawało mi sie właśnie ,że Shanti mówiła, że pojechała do domku! Chyba Nandi?
Acha - przypomniało mi się. Shanti się bała, że może wrócić bo dużo szczeka i ma dosyć piskliwy głosik...to chyba o niej mówiła.

Posted

Rudej lisiczki nie ma i póki co nie wróciła. :razz: Ostatnio bardzo dużo się działo i wiele psów poszło do adopcji. Krokieciku przepraszam Cie bardzo ale ja często odwiedzam nie tylko psy ale i Ciebie :mad: a co do wpadek to nie bój nic wujkiem nie zostaniesz jeszcze :diabloti:

Mam nadzieje, że uda się opchać Szile Spanielke. Ma po nią przyjechać taki Pan, którego znakiem charakterystycznym są dwa zęby na dole :lol:. Ale Pan sympatyczny i mówił, że już miał wrednego spaniela i ma wręcz idealne warunki, prywatny budynek, ogrodzenie... Oby się udało. A Megi do dopcji po raz 2. Ania napisze Ci na prv wiadomość.

Pozdrówka! ;)

Posted

Krokiecik, co Ty w sobie masz że jak się pojawiasz to wszystkie Ciotki myślą o wpadaniu :evil_lol: Zostawić Was tu samych na dwa dni i już taaakie tematy.......:evil_lol::evil_lol:

Jutro nadrobię zaległości w psach, adopcjach i rozliczeniach. Dziś jeszcze się idę podleczyć.;)

Posted

Ja za wpadanie podziękuje. Się już nawpadałam wystarczy.
Macie jakąś haszczke od niedawna. Chyba mojej znajomej. Ale trzeba jej szukać nowego domu.
Shanti zdrowia życze.

Posted

Ja również i zdrowiej nam szybciutko !!![quote name='AnnArt']Krokiecik dobrze powiedział, to chyba ta wiosna :D
szkoda tylko że taka śnieżna ..
Czekam na wieści jutro :)
Zdrówka![/QUOTE]

Posted

[quote name='alina71']Ja za wpadanie podziękuje. Się już nawpadałam wystarczy.
Macie jakąś haszczke od niedawna. Chyba mojej znajomej. Ale trzeba jej szukać nowego domu.
Shanti zdrowia życze.[/QUOTE]

Biedna ta haszczka. Jest już u nas kolejny raz, bo podobno ciągle ucieka. :roll::roll: Ostatnio była prawie trzy tygodnie, zaszczepiłam, zaczipowałam i adoptowałam. No i właśnie Państwu się przypomniało, że jednak chcą psa odzyskać bo zobaczyli ją na spacerze z nową panią. Zastraszona kobieta ją oddała do schroniska. Oni chyba ją odbiorą, tylko ciekawe na jak długo. Nie rozumiem jak można przez trzy tygodnie nie wpaść na to żeby zadzwonić lub podjechać do schroniska, sprawdzić czy psa tam nie ma , skoro już co najmniej raz się go ze schroniska odbierało? :roll:

Posted

No co za ludzie !!! I to podobno z mojej ulicy. Wstyd...i to podwójny.[quote name='shanti']Biedna ta haszczka. Jest już u nas kolejny raz, bo podobno ciągle ucieka. :roll::roll: Ostatnio była prawie trzy tygodnie, zaszczepiłam, zaczipowałam i adoptowałam. No i właśnie Państwu się przypomniało, że jednak chcą psa odzyskać bo zobaczyli ją na spacerze z nową panią. Zastraszona kobieta ją oddała do schroniska. Oni chyba ją odbiorą, tylko ciekawe na jak długo. Nie rozumiem jak można przez trzy tygodnie nie wpaść na to żeby zadzwonić lub podjechać do schroniska, sprawdzić czy psa tam nie ma , skoro już co najmniej raz się go ze schroniska odbierało? :roll:[/QUOTE]

Posted

Znalazłam na wątku takie ogłoszenie! Piesek przypomina Toto. [quote name='wilczek007']w gazecie jasnet znalazłam ogłoszenie zguby wiec wklejam. Może jest w schronie.

Posted

Mogę zrobić na Allegro ogłoszenia dla psiaków - które najpilniejsze ?
Myślałam o tych : Mamcia od szczeniorka, Rudy Miś, Zira - astka, Robaczek, Tiger, Bandzior? Nie wiem czy Toto...
Według wszystkich moich avatarków teraz czas na Mamcię !!!! ( przed nią miałam przez jakiś czas Fuksa ...:multi::multi:).