alina71 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja pracuje 8-18 ale moge wyskoczyć w ciągu dnia, znów od jutra. W weekedny mam szkole. Dlatego też nastawiałam się na dziś. A pogoda obrzydliwa. Młodego już roznosi z nudów w domu. Mnie też. Quote
AnnArt Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ano ja też w weekend mam szkołę, jak nie będzie lało to może wpadnę jutro. Czytałam o Nuce na jej wątku, mam nadzieję, że będzie dobrze : )) Quote
Krokiecik Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ta Wiosna coś w sobie ma.... niby za oknem brzydko, pogoda energii nie dodaje, a mimo to co druga dziewczyna (kobieta) chciała by wpaść:evil_lol: Quote
AnnArt Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jaki dowcipniś :D Chyba bardzo Wam się dziś nudzi w tym schronisku ! Quote
Krokiecik Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Bardzo się nudzi. Dobrze że chociaż ludzie przyjeżdżają, to nas ten deszcz troszkę ocuci:diabloti: Quote
szafra Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jak ludzie przyjeżdżają to znaczy, że psiaki jadą do domu !!! Quote
dominika_06 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Alex http://www.psiamania.pl/advertisement_preview.aspx?item_id=8033&title=Alex-psiak-ktory-czeka-na-ciebie! Quote
AnnArt Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 jakieś nowe adopcje ;> Jak się ma brązowy miś ? Niebieskooką Haszczke przerzucic z powrotem do adopcji, tak? Rozmawiałam z Shanti, ale zapomniałam już czy ta suńka jeszcze jest? Quote
szafra Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Wydawało mi sie właśnie ,że Shanti mówiła, że pojechała do domku! Chyba Nandi? Acha - przypomniało mi się. Shanti się bała, że może wrócić bo dużo szczeka i ma dosyć piskliwy głosik...to chyba o niej mówiła. Quote
Mona1991 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Rudej lisiczki nie ma i póki co nie wróciła. :razz: Ostatnio bardzo dużo się działo i wiele psów poszło do adopcji. Krokieciku przepraszam Cie bardzo ale ja często odwiedzam nie tylko psy ale i Ciebie :mad: a co do wpadek to nie bój nic wujkiem nie zostaniesz jeszcze :diabloti: Mam nadzieje, że uda się opchać Szile Spanielke. Ma po nią przyjechać taki Pan, którego znakiem charakterystycznym są dwa zęby na dole :lol:. Ale Pan sympatyczny i mówił, że już miał wrednego spaniela i ma wręcz idealne warunki, prywatny budynek, ogrodzenie... Oby się udało. A Megi do dopcji po raz 2. Ania napisze Ci na prv wiadomość. Pozdrówka! ;) Quote
szafra Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Jak dobrze by było gdyby Szilka poszła do tego Pana. Ma warunki dobre dla spanielki niezreformowanej !!! :evil_lol: Quote
shanti Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Krokiecik, co Ty w sobie masz że jak się pojawiasz to wszystkie Ciotki myślą o wpadaniu :evil_lol: Zostawić Was tu samych na dwa dni i już taaakie tematy.......:evil_lol::evil_lol: Jutro nadrobię zaległości w psach, adopcjach i rozliczeniach. Dziś jeszcze się idę podleczyć.;) Quote
szafra Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A co Ci dolega biedulko ??? Dopadło Cię jakieś choróbsko? Quote
alina71 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja za wpadanie podziękuje. Się już nawpadałam wystarczy. Macie jakąś haszczke od niedawna. Chyba mojej znajomej. Ale trzeba jej szukać nowego domu. Shanti zdrowia życze. Quote
AnnArt Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Krokiecik dobrze powiedział, to chyba ta wiosna :D szkoda tylko że taka śnieżna .. Czekam na wieści jutro :) Zdrówka! Quote
szafra Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ja również i zdrowiej nam szybciutko !!![quote name='AnnArt']Krokiecik dobrze powiedział, to chyba ta wiosna :D szkoda tylko że taka śnieżna .. Czekam na wieści jutro :) Zdrówka![/QUOTE] Quote
shanti Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='alina71']Ja za wpadanie podziękuje. Się już nawpadałam wystarczy. Macie jakąś haszczke od niedawna. Chyba mojej znajomej. Ale trzeba jej szukać nowego domu. Shanti zdrowia życze.[/QUOTE] Biedna ta haszczka. Jest już u nas kolejny raz, bo podobno ciągle ucieka. :roll::roll: Ostatnio była prawie trzy tygodnie, zaszczepiłam, zaczipowałam i adoptowałam. No i właśnie Państwu się przypomniało, że jednak chcą psa odzyskać bo zobaczyli ją na spacerze z nową panią. Zastraszona kobieta ją oddała do schroniska. Oni chyba ją odbiorą, tylko ciekawe na jak długo. Nie rozumiem jak można przez trzy tygodnie nie wpaść na to żeby zadzwonić lub podjechać do schroniska, sprawdzić czy psa tam nie ma , skoro już co najmniej raz się go ze schroniska odbierało? :roll: Quote
szafra Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 No co za ludzie !!! I to podobno z mojej ulicy. Wstyd...i to podwójny.[quote name='shanti']Biedna ta haszczka. Jest już u nas kolejny raz, bo podobno ciągle ucieka. :roll::roll: Ostatnio była prawie trzy tygodnie, zaszczepiłam, zaczipowałam i adoptowałam. No i właśnie Państwu się przypomniało, że jednak chcą psa odzyskać bo zobaczyli ją na spacerze z nową panią. Zastraszona kobieta ją oddała do schroniska. Oni chyba ją odbiorą, tylko ciekawe na jak długo. Nie rozumiem jak można przez trzy tygodnie nie wpaść na to żeby zadzwonić lub podjechać do schroniska, sprawdzić czy psa tam nie ma , skoro już co najmniej raz się go ze schroniska odbierało? :roll:[/QUOTE] Quote
szafra Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Znalazłam na wątku takie ogłoszenie! Piesek przypomina Toto. [quote name='wilczek007']w gazecie jasnet znalazłam ogłoszenie zguby wiec wklejam. Może jest w schronie. Quote
szafra Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A nie - to jest suczka !!!! :evil_lol: Nie doczytałam. ;) Quote
szafra Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Mogę zrobić na Allegro ogłoszenia dla psiaków - które najpilniejsze ? Myślałam o tych : Mamcia od szczeniorka, Rudy Miś, Zira - astka, Robaczek, Tiger, Bandzior? Nie wiem czy Toto... Według wszystkich moich avatarków teraz czas na Mamcię !!!! ( przed nią miałam przez jakiś czas Fuksa ...:multi::multi:). Quote
alina71 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='szafra']No co za ludzie !!! I to podobno z mojej ulicy. Wstyd...i to podwójny.[/QUOTE] Nie nie moi znajomi od haszczki nie są z Jastrzębia Quote
Recommended Posts