szafra Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bardzo szkoda !!!!! Myślałam, że Panowie mechanicy szybciej się uwiną ze zmianą opon w mojej bryczce na letnie. ALE NIE :shake: . Bardzo prosimy o zdjęcia Szili ze spacerku ( i Hakerka też) Jeżeli nie będzie lało oczywiście ... Quote
shanti Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Paolla, podeślę Ci nr konta tzw "jastrzębskiej skarpetki" teraz zbieramy na opłacenie operacji Nuki i hotel Puszka, linki do wątków też Ci podeślę. Będziemy bardzo wdzięczne za jakąś kaskę, tym bardziej że czipowanie psów znacznie uszczupliło nam pulę sterylkową. Myślę że Szila bez problemu zaprzyjaźni się z Hakerem, ona jest bardzo towarzyska i kompletnie nieagresywna. Ale się cieszę, że już jest w domku! Teraz o tym bulowatym. Wet go rozpoznał. W poniedziałek będę wiedzieć o nim więcej tzn, czy szczepiony i do kiedy, wiek itp, bo to jego pacjent. Biedny pies. Zmarł mu pan i żona go nie chce. Na imię ma ...................Bandzior. Pamiętacie rottka o tym samym imieniu? Powtórka z rozrywki, ta sama sytuacja, kobieta też go wywaliła po śmierci pana. Wet mi kiedyś opowiadał o kobiecie, która wymyślała psu jakieś super choroby, żeby tylko znaleźć pretekst do eutanazji, z agresją włącznie. To chodziło o Bandziora. Widzicie jego agresję na zdjęciach. Zaliże na śmierć. Fakt, że czasem ciągnie jak lokomotywa i może zamęczyć, ale to jest do wyprostowania. Podobno to mix rottka i boksera. Quote
dominika_06 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Malamucik Radosny i wesoły psiak, kocha pieszczoty ( baaardzo;) ) ma dużo energii i chce się bawić :) Quote
paolla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 szafra napisał(a): Bardzo prosimy o zdjęcia Szili ze spacerku ( i Hakerka też) Jeżeli nie będzie lało oczywiście ... Pogoda dopisała:) Quote
monika55 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Szczęścia piękna psico. Ale kolega - marzenie. Dogadują sie? http://www.dogomania.pl/threads/205868-Bandzior-pan-zmarł-pani-chciała-go-uśpić.-quot-Giń-bo-cie-nie-chcę-quot?p=16675558#post16675558 Quote
paolla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 monika55 napisał(a):Szczęścia piękna psico. Ale kolega - marzenie. Dogadują sie? Szila nie wykazuje dużego zainteresowania Hakerem, lata i poznaje nowe miejsce, pewnie inne psy to dla niej nie nowość po pobycie w schronie, a Haker - pan na emeryturze;) (ma 10 lat) nie nadąża za nią, biedak:) Relacje określiłabym jako dobre:) Szila ma nieziemski apetyt, dosłownie rzuca się na jedzenie, więc nie powinno być problemu z przybieraniem na wadze. Quote
monika55 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Miło sie czyta. Następny wątek http://www.dogomania.pl/threads/205870-Biały-Miś-i-rudy-Miś-czego-mogą-szukać?p=16675737#post16675737 http://www.dogomania.pl/threads/205872-Shih-tzu-zaniedbana-straszliwie.Szukamy-domu.?p=16676251#post16676251 Shanti, prosze ,dopisz wiadomości. Quote
zuzlikowa Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 paolla napisał(a):Szila nie wykazuje dużego zainteresowania Hakerem, lata i poznaje nowe miejsce, pewnie inne psy to dla niej nie nowość po pobycie w schronie, a Haker - pan na emeryturze;) (ma 10 lat) nie nadąża za nią, biedak:) Relacje określiłabym jako dobre:) Szila ma nieziemski apetyt, dosłownie rzuca się na jedzenie, więc nie powinno być problemu z przybieraniem na wadze. Benie, a szczególnie sunie tak miewają...przywitać się i...dość, idę sobie dalej! Haker, cudny starszy Pan... urokliwy i czarniasty! Nie pokrzyczcie...ale bardzo potrzebuję pomocy, może ktoś będzie mógł pomóc...bernardyniastym pomóc? To dla wszystkich benków, które mogą znaleźć się w przyszłości w podobnej sytuacji...niech choć kilku się uda tego uniknąć... http://img860.imageshack.us/img860/4648/slajd3.jpg Pomóżcie nagłośnić tę akcję... może jeszcze ktoś nie rozliczył swojego PIT-u i zastanawia się nad przekazaniem 1%...bernardyny w potrzebie bardzo potrzebują pomocy! Link pod plakatem jest bezpośrednio do oryginalnego plakatu. Quote
shanti Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Zuzlikowa, postaramy się. Szilka i kolega, świetni i na pewno się dogadają :lol: Na nowych wątkach byłam. Więcej wiadomości będzie jutro. Aniu, o stronce pogadamy na żywo w schronisku:lol: Quote
monika55 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Cioteczki, potrzebujemy transportu dla Nuki za Warszawę. Łatwiej będzie Sląsk - Warszawa a potem kombinacja co dalej. Czy ktoś mógłby ją dowieżć do jakiegoś miasta na Sląsku? Może Katowice? Quote
AnnArt Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Hej, dopiero dzisiaj jestem przy komputerze .. Który Haszczak pojechał? Tajka? ;) Shanti ja będę jutro albo w środę :) Quote
shanti Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Wczoraj podobno był pan chętny na Taję, ale ona zarezerwowana. Opcją był malamut, ale w sumie nie wiem czy pojechał. Jutro będą wieści. Quote
malagos Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 monika55 napisał(a):Cioteczki, potrzebujemy transportu dla Nuki za Warszawę. Łatwiej będzie Sląsk - Warszawa a potem kombinacja co dalej. Czy ktoś mógłby ją dowieżć do jakiegoś miasta na Sląsku? Może Katowice? Może figu pomoze, jeździ trasą Warszawa-Śląsk...... Quote
shanti Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Malamut pojechał do domu. Ja mam jeszcze stary kontakt do osoby, która jeździła na trasie W-wa Zabrze. Zadzwonię po południu i zapytam czy aktualne. Quote
zuzlikowa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 shanti napisał(a):Zuzlikowa, postaramy się. Szilka i kolega, świetni i na pewno się dogadają :lol: Na nowych wątkach byłam. Więcej wiadomości będzie jutro. Aniu, o stronce pogadamy na żywo w schronisku:lol: Dziękuję...wiem,ze macie swoich psiaków masę i macie o co prosić...dziękuję w imieniu benków...bardziej i mniej beniastych!:loveu: Quote
AnnArt Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Tigerek :) A Bandziora postaram się jeszcze dziś późniejszym wieczorem wrzucić. Shanti, a skąd Bandzior jest? Bo do nas do sklepu często przychodził taki pan z podobnym bardzo do tego psiakiem i ten pies też nazywał się Bandzior, a jakoś dawno go nie widziałam i się zastanawiam.. Quote
shanti Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Aniu, tu było o Bandziorze. Ten pan nie żyje. Teraz o tym bulowatym. Wet go rozpoznał. W poniedziałek będę wiedzieć o nim więcej tzn, czy szczepiony i do kiedy, wiek itp, bo to jego pacjent. Biedny pies. Zmarł mu pan i żona go nie chce. Na imię ma ...................Bandzior. Pamiętacie rottka o tym samym imieniu? Powtórka z rozrywki, ta sama sytuacja, kobieta też go wywaliła po śmierci pana. Wet mi kiedyś opowiadał o kobiecie, która wymyślała psu jakieś super choroby, żeby tylko znaleźć pretekst do eutanazji, z agresją włącznie. To chodziło o Bandziora. Widzicie jego agresję na zdjęciach. Zaliże na śmierć. Fakt, że czasem ciągnie jak lokomotywa i może zamęczyć, ale to jest do wyprostowania. Podobno to mix rottka i boksera. Quote
carrolla Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Iwona masz dzis duzo pracy? Wpadlabym na kawe ;) i pogadac. Masz czas? Quote
monika55 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Podkradłam zdjęcia na watek Bandziora. Mogłam?:cool3: Quote
shanti Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Odwiedzinki Carolli z Chomiczkiem (?) To już Smok a nie Chomiczek :evil_lol: Chociaż z gryzonia coś mu zostało - gryzienie:lol: Quote
AnnArt Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 monika55 napisał(a):Podkradłam zdjęcia na watek Bandziora. Mogłam?:cool3: nie ! :D dobrze, dobrze :) A chomiczek jaki cudny ! te oczyska :D Shanti przybyło jakichś psiaków ? Quote
Recommended Posts