Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ktoś był, ale zupełnie nie kojarzę nicku.:shake:

Collak na razie został w schronisku. Powiedzmy była zgodność 50/50, ale nie winiła bym Pani, nie był u nich długo. Reakcji na nią żadnej. Sama była zdziwiona i szczerze zaskoczona. Też tego nie rozumiem. Wiele się zgadzało. Będę z nią w kontakcie.

Dzwonili już właściciele czarnej labki.

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Noo poza budą faktycznie pięknie się prezentuje ! :)

Przyjedziemy jutro bez mojego psa, będzie większy spokój .. może uda się cyknąć te dwa duże psy zza kratek no i Chipa :)

a poza tematem : czy nie wiecie może czy wet w zdroju sterylizuje też tą metodą mniejszego cięcia gdzie suka nie musi nosić kubraczka/kołnierza?
Znalazłam info, że takie zabiegi są na ul.Opolskiej i Astrów, ale wolałabym u weta, do którego chodzę z nią od małego ;)
Jeżeli nie wiecie, to jutro zadzwonię, i tak najwyższa pora umówić się na zabieg.

Posted

Zapytaj, bo nie wiem, a sama jestem ciekawa.
Cena pewnie bedzie wyższa, ale pewnie warto, bo rana mniejsza. Chociaż jakoś nie wierzę w brak konieczności chodzenia w kubraczku. Szwy pewnie i tak będą, więc trzeba będzie je chronić. Psy po kastracji mają trzy szwy, a kołnierz musi być.

Posted

No właśnie czytałam, że to jakieś szwy, które nie są na zewnątrz i suka nie ma możliwości ich wylizać, opinie ludzi też są na +, więc jestem ciekawa :)
zapytam o cenę u wszystkich trzech wetów i dam znać.

Posted

Dwa giga-psy obfocone. Niestety, jeden bez drugiego na spacer się nie ruszy, a ten ciemniejszy bardziej nieufny obroży się boi. Zresztą one boją się na razie wszystkiego. Niespodzianka, oba to samce. :lol: Podobno jaśniejsza to miała być suka, dziś macam a tam jajko niespodzianka!:evil_lol:

Posted

Nie powiem żebym stracha nie miała. W wyłapanie ich zaangażowane były oprócz hycla SM, policja i wet. Podobno rzucały się na ludzi jeden w obronie drugiego. Dopiero broń na strzałki pomogła. Przywieźli je podobno zamroczone.
Ten ciemniejszy ma coś ze skórą na grzbiecie.

Posted

Dodałam już Fionkę z opisem na FB, teraz wrzucam Chipa, dodajcie mu opis, bo nie pamiętam o nim nic więcej prócz tego, że jest cudnym wariatem i Ahmedem terrorystą :D

Posted

Czip jest młody, ma około 1.5 - 2 lat. Błąkał się dość długo w okolicach zakładu karnego. Ma fajne, wesołe usposobienie, wymaga troszkę nauki i wychowania, ale to jest do zrobienia. Pies jest bardzo kontaktowy i ufny. To już nie ta sama kupka wystraszonych kudełków trzesąca się w budzie. Będzie z niego fajny domowy pies.

Posted

Ja to wiedziałam, że będzie z niego super pies ! :evil_lol:

shanti napisał(a):
Czip jest młody, ma około 1.5 - 2 lat. Błąkał się dość długo w okolicach zakładu karnego. Ma fajne, wesołe usposobienie, wymaga troszkę nauki i wychowania, ale to jest do zrobienia. Pies jest bardzo kontaktowy i ufny. To już nie ta sama kupka wystraszonych kudełków trzesąca się w budzie. Będzie z niego fajny domowy pies.

Posted

AnnArt napisał(a):
No właśnie czytałam, że to jakieś szwy, które nie są na zewnątrz i suka nie ma możliwości ich wylizać, opinie ludzi też są na +, więc jestem ciekawa :)
zapytam o cenę u wszystkich trzech wetów i dam znać.

Moj wet robi szwy wewnetrzne
ale ja cielam kotki
nie mialy kubraczkow kolnierzy ani wyciagania szwow
ja sobie bardzo chwale taka metode

Posted

Jedenasty dzień mija jak shih tzu i maltanka są w schronisku a pańci nie widać, choć wie gdzie są jej psy.
Taji - haszczce mija szósty dzień, podobna sytuacja.
Że ci ludzie mogą spać spokojnie:shake: