shanti Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ador na spacerku zapoznał kolegę. Kontakt wprawdzie mieli tylko przez siatkę, ale nastawienie było bardzo przyjazne. Quote
szafra Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dołączam się do życzeń imieninowych ! Adorek jest super psiakiem ! Quote
monika55 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Noż cholera, ale imprezuje. Szkoda gadac. Dzięki za życzenia. Jak Ador się tak otworzył to chyba watek trzeba mu i ogłoszenia. A Ty z sunią do weta. Może niekoniecznie ciąża a zatrucie? Quote
AnnArt Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Wszystkiegooo najlepszego ^^ :) A ja tą psinkę zza siatki też już zdąrzyłam poznać. Fajnie, że Adorek się otwiera :) A co do mojego psiaka, to raczej nie zatrucie, bo zdarza się jej tak raz na dzień zwymiotować, no ale okaże się jutro :) Quote
wilczek007 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 widać pełna kompetentna wiedza, najlepiej do weta , po co tu pytac. Quote
AnnArt Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Hej, Jak byłam u weta dzisiaj, to był też rakarz z collie, to ten sam o którym pisałyście wcześniej? Czy jeszcze nie dotarł do schronu? Quote
shanti Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Jest już w schronisku. To nie ten sam. Dziś miałam telefon o wyżełka, być może że to zaginiony pies z Zebrzydowic. Aktualizacja: Wyżełek wrócił do właściciela. Był jednak z Zebrzydowic. Quote
szafra Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 A co z Twoją sunią ???? Co wet powiedział !? [quote name='AnnArt']Hej, Jak byłam u weta dzisiaj, to był też rakarz z collie, to ten sam o którym pisałyście wcześniej? Czy jeszcze nie dotarł do schronu?[/QUOTE] Quote
monika55 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Cuda mi sie dzieją z Dogo. Znowu collak? Może sie zgubił. Quote
AnnArt Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Piękny ten collie, mam nadzieję, że się zgubił ;) a moja psina została zbadana, wet powiedział, że ma temp. w normie i nie ma laktacji, więc to nie ciąża urojona, ale dostała coś na te wymioty i odrobaczyliśmy ją. Co do zachowania powiedział, że coś musiało się w domu zmienić, mam się zastanowić co (przyszedł mi do głowy tylko nowy odkurzacz, ale to bez sensu :D) Dziś ją wymęczyłam na spacerze i w ogrodzie tak, że padła i śpi, ale nadal mało je i pije. Może potrzeba jej więcej ruchu niż te dzienne półtorej godziny (i to zdecydowana większość bez smyczy) a może po prostu ma humory, a to ja mam urojoną ciąże :D Quote
shanti Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 [quote name='monika55']Jak Ador się tak otworzył to chyba watek trzeba mu i ogłoszenia.[/QUOTE] Wątek dla Adora, jak najbardziej. I jeśli można Aniu to na facebook go też. Na razie może wystarczą te zdjęcia z mojego postu o nim? Jesoo, nie umiem rozpracować tego aparatu. Im więcej kombinuję, tym gorsze zdjęcia wychodzą. Colak przyszedł sam na wizytę do gabinetu naszego weta. Podobno jest też u nas jakiś szczeniak, który będzie duży. Ale mnie nie będzie w schronie do soboty. Quote
monika55 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Mówisz, masz:razz: http://www.dogomania.pl/threads/204155-Ador-amstaff-w-głębokiej-depresji.?p=16496771#post16496771 Quote
szafra Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Jestem pod wrażeniem szybkości działań w sprawie Adorka!!!!! :crazyeye:[quote name='monika55']Mówisz, masz:razz: http://www.dogomania.pl/threads/204155-Ador-amstaff-w-głębokiej-depresji.?p=16496771#post16496771 Quote
AnnArt Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ja mogę przyjechać w czwartek, albo jak dam radę to w środę, pocykam zdjęcia Adorowi i tym nowym psiakom :) A na facebook'u już 'wstepnie' się pojawił :) Quote
shanti Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Super Ciotki, bardzo Wam dziękuję:loveu: Quote
alina71 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 To jaki ja mam teraz zakres pomocy? ;) ;) ;) Quote
shanti Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Dla Ciebie jest specjalne zadanie, ale musimy spotkać się na żywo. ;) Ustalcie sobie z Moniką termin, a ja się dostosuję. Quote
AnnArt Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Hej dziewczyny :) Poleciłam na Facebooku film 'Mój przyjaciel Hachiko', jeżeli jeszcze nie widziałyście to koniecznie musicie zobaczyć ! :) Quote
alina71 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Obejrze na przerwie śniadaniowej. ;) Shanti są w schronisku jakieś domowe koty? Quote
szafra Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 :placz:Oj durna ja durna .....:placz: Zrobiłam dla Dory ( ON ) ogłoszenie na www.szerlok.pl i wpisałam e-mail na : schronisko.jastrzebie@onet.pl . Teraz czekam na link aktywacyjny na swojej poczcie i zastanawiam się dlaczego nic mi nie przychodzi. :oops: Bardzo proszę o aktywacje ogłoszenia ...... Człowieka to czasami tak zamuli, że naprawdę ! Quote
alina71 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Nie przebijesz mnie. ;) Ja kiedyś wgrywalam sterowniki z dyskietki. I żeby wiedzieć co robić trzymałam ją cały czas w ręce. Zdziwiona, że nic nie mogę zrobić.:evil_lol: Trochę się gubię komu ogłoszenia aktualizowac, zerknę później. Quote
szafra Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dla Dory : http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=19744&n=Zapomniana-Dora---owczarek-niemiecki--w-schronisku Nie wiem, czy ten telefon wpisywać w ogłoszeniach i e-maila na schronisko, czy jeszcze inne telefony i e-maile? Quote
szafra Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 :evil_lol:Bosko !!!!:evil_lol:alina71 napisał(a):nie przebijesz mnie. ;) ja kiedyś wgrywalam sterowniki z dyskietki. I żeby wiedzieć co robić trzymałam ją cały czas w ręce. Zdziwiona, że nic nie mogę zrobić.:evil_lol: Trochę się gubię komu ogłoszenia aktualizowac, zerknę później. Quote
Recommended Posts