Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Noż cholera, ale imprezuje. Szkoda gadac. Dzięki za życzenia. Jak Ador się tak otworzył to chyba watek trzeba mu i ogłoszenia.
A Ty z sunią do weta. Może niekoniecznie ciąża a zatrucie?

Posted

Wszystkiegooo najlepszego ^^ :)

A ja tą psinkę zza siatki też już zdąrzyłam poznać.
Fajnie, że Adorek się otwiera :)

A co do mojego psiaka, to raczej nie zatrucie, bo zdarza się jej tak raz na dzień zwymiotować, no ale okaże się jutro :)

Posted

Jest już w schronisku. To nie ten sam.

Dziś miałam telefon o wyżełka, być może że to zaginiony pies z Zebrzydowic.

Aktualizacja:
Wyżełek wrócił do właściciela. Był jednak z Zebrzydowic.

Posted

A co z Twoją sunią ???? Co wet powiedział !?
[quote name='AnnArt']Hej,
Jak byłam u weta dzisiaj, to był też rakarz z collie, to ten sam o którym pisałyście wcześniej? Czy jeszcze nie dotarł do schronu?[/QUOTE]

Posted

Piękny ten collie, mam nadzieję, że się zgubił ;)
a moja psina została zbadana, wet powiedział, że ma temp. w normie i nie ma laktacji, więc to nie ciąża urojona, ale dostała coś na te wymioty i odrobaczyliśmy ją.
Co do zachowania powiedział, że coś musiało się w domu zmienić, mam się zastanowić co (przyszedł mi do głowy tylko nowy odkurzacz, ale to bez sensu :D)
Dziś ją wymęczyłam na spacerze i w ogrodzie tak, że padła i śpi, ale nadal mało je i pije.
Może potrzeba jej więcej ruchu niż te dzienne półtorej godziny (i to zdecydowana większość bez smyczy) a może po prostu ma humory, a to ja mam urojoną ciąże :D

Posted

[quote name='monika55']Jak Ador się tak otworzył to chyba watek trzeba mu i ogłoszenia.[/QUOTE]

Wątek dla Adora, jak najbardziej. I jeśli można Aniu to na facebook go też. Na razie może wystarczą te zdjęcia z mojego postu o nim?
Jesoo, nie umiem rozpracować tego aparatu. Im więcej kombinuję, tym gorsze zdjęcia wychodzą.

Colak przyszedł sam na wizytę do gabinetu naszego weta.
Podobno jest też u nas jakiś szczeniak, który będzie duży.
Ale mnie nie będzie w schronie do soboty.

Posted

Ja mogę przyjechać w czwartek, albo jak dam radę to w środę, pocykam zdjęcia Adorowi i tym nowym psiakom :)
A na facebook'u już 'wstepnie' się pojawił :)

Posted

Nie przebijesz mnie. ;) Ja kiedyś wgrywalam sterowniki z dyskietki. I żeby wiedzieć co robić trzymałam ją cały czas w ręce. Zdziwiona, że nic nie mogę zrobić.:evil_lol:
Trochę się gubię komu ogłoszenia aktualizowac, zerknę później.

Posted

:evil_lol:Bosko !!!!:evil_lol:

alina71 napisał(a):
nie przebijesz mnie. ;) ja kiedyś wgrywalam sterowniki z dyskietki. I żeby wiedzieć co robić trzymałam ją cały czas w ręce. Zdziwiona, że nic nie mogę zrobić.:evil_lol:
Trochę się gubię komu ogłoszenia aktualizowac, zerknę później.