Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak...a suka owczarka srodkowoazjatyckiego stała sie u nich w opisie małym Reksiem:evil_lol: który sie nagle tylu ludziom zgubił w listopadzie...No ale nic, kazdy ma sie prawo pomylic ponoć :roll:

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, nie tak sie umawiałysmy. Pracownikom płaca za wykonywanie prac przy psach, a nie za sprzatanie po Was. Nie musicie pomagac ludziom ale podobno zależy Wam na psach. Bardzo prosze o dbanie o watki. Do niektorych w ogóle nie zaglądacie.

• 3 weeks later...
Posted

Tu daje kilka zdjęć psów które wątków nie mają ale warto im ogłoszenia porobić więc jak ktoś chce to daję:
CZARLI ok.2 letni bardzo fajny psiak, łagodny, pieszczoch wielki, fajnie by sie nadawał do psich sportów

MORLINEK. OK. 5 letni piesek, spokojny, kochający pies, grzecznie chodzi na smyczy, łagodny do innych psów.

SPAYKI ok.2 letni piesek miły, spokojny, łagodny, lubi dzieci, ładnie chodzi na smyczy

TITO ok.roczny piesek. miły, trochę nie śmiały ale łagodny piesek, jest już trochę w schronisku i bardzo cierpi z samotności...

SZARIK ok.3 letni piesek, po kastracji, bardzo lubi pieszczoty, lubi długie spacery i zabawy, lubi łapać muchy ;)

Posted

ten mini wyzelek jest bardzo podobny do mojego Fryzia z avatara
chcialabym sie wiecej o nim dowiedziec i dane kontaktowe prosic
sprobuje go zareklamowac na facebooku oraz mailem

Posted

Zawiozłam ostatnio dwie suńki do weta na sterylkę. Przyjeżdżam rano po
odbiór, a on mi na wyciągniętej ręce pokazuje trzy kamienie. Myślałam że to jakieś okazy zebrane nad wodą, a to kammienie wyciągnięte z pęcherza jednej z suczek. :crazyeye: Psiak do połowy łydki, a kamienie... zobaczcie.

Posted

Nareszcie jesteś:multi:
Wakacje się kończą, adopcje nam nieznacznie ruszyły, ale jest kilka psiaków które potrzebują specjalnego potraktowania.
Teraz będę mieć więcej czasu i wolnego, wrócił Krokiecik z urlopu ;).

Przede wszystkim trzeba ogłaszać tą jędzę, adopcja nie będzie łatwa, bo i pies specyficzny i nie dla każdego.

Posted

była kiedys na schronie, wydana jednemu znajomemu pana lz.Potem mu ponoc uciekła i trafiła do nas. Wydano ją spowrotem. Tam jest co i jak itp..
ona była spokojna do ludzi a do innych piesów zależy.w kazdym razie na smyczy chodziła ok i nawet do fot Dz.Zach pozowała grzecznie. Smieszne byo tylko to ze w dzienniku nazwali ją małym kundelkiem o jakims smiesznym imieniu...i ludzie dzwonili ze to ich pies:shake:

Posted

wiki i dominika_06 podobno porównywały zdjęcia tej i tamtej co była wcześniej ( była nazwana Wełna, nie wiem dlaczego.) i mówiły że to chyba inne psiaki, ale podobne.
Ale teraz jak porównałam sama jej fotki to wszystko mają identyczne, oczka, pycholek i uszy i wgl wszystko, przynajmniej jak ja porównałam te zdj... ;d
zaraz wstawię tu zdjęcia wcześniej robione.. jak była pierwszy raz..

http://img715.imageshack.us/gal.php?g=dsc09698.jpg

daję link, bo strasznie mi się zacina...

Posted

Nie zamierzam sprawdzać czy to ona. Poczeka, ale trafi w bardziej odpowiedzialne ręce. W przyszłym tygodniu dopiero będzie miała sterylkę. Moniko, na jutro przygotuje opisy jej, tych dwóch a'la terierek i biduli która się wygryza ze stresu albo alergii. No i szczenior ze złamaną łapą po wypadku. Zdjęcia będą ale uprzedzam - kiepskie:roll: