Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Ona jest w boskie ogólnym także jest przyzwyczajona do obecności kilku psow. Na spacery wychodzi raczej rzadko bo musi wyjść cały boks.
Alfa ma niesamowite oczy i jest długo w schronisku. :(

Posted

[quote name='szafra']Shanti Fundacja Do Serca Przytul Psa z Myszkowa pyta czy ta sunia ma chipa:
Być może ktoś szuka podobnego psa.

Chipa nie miała, ale już odebrał właściciel.

Ale mam zaległości.

Ciotki, w grudniu z większością pytań do Grzesia, ja mam do końca roku urlop i niestety mnóstwo rzeczy do załatwienia. Nie będę na bieżąco:shake:

Posted (edited)

Piękne :) Halszka obiecali że będą robić zdięcia naszym psiakom jutro jadą do schroniska ,prosiłam na początek o zdięcia Portosa i Miszki :) tylko ze w schronisku błota po kolana
Spróbuje Sopelka wziąsc w weekand ,ale mam przed nim cały czas respekt ,tylko on budzi we mnie małe obawy nie wiem dlaczego

Edited by izek77
Posted

Mam :) Martuś wiesz czy ten rudy haski jest zapisany ? Co do zdięć Portosa zostały mi 3 :angryy: młody mi w kompie grzebał i pozbyłam się większosci gdzies wlazł i :angryy:coś nacisnoł takie tłumaczenie usłyszałam:angryy:

Posted

A małe wredne nadal takie warczące?
Dziewczyny jeździcie w tygodniu czy w weekend? Chciałabym wpaść może w niedziele. Ogarniam sie po szpitalu, zaległościach w szkole i pracy. Strasznie mi brakuje psów i was.
Piękne to zdjęcia Sopla i tego rudego. To ktoś z Jastrzębia robi?

Posted

[quote name='alina71']A małe wredne nadal takie warczące?
Dziewczyny jeździcie w tygodniu czy w weekend? Chciałabym wpaść może w niedziele. Ogarniam sie po szpitalu, zaległościach w szkole i pracy. Strasznie mi brakuje psów i was.
Piękne to zdjęcia Sopla i tego rudego. To ktoś z Jastrzębia robi?[/QUOTE]

A to znowu można jeździć ? Dyrektor zmienił zdanie ?

Posted

Aaa to nie wiedziałam, mnie nie było dawno. Myślałam, że jest jak wcześniej. W takim razie rozumiem i musze dopytać. Mam koce i wykładzine to ewentualnie tylko podam w bramie.