Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anuśka ja to niewiele o nich wiem ... jedynie wczoraj miałam możliwość pierwszy raz z nimi pospacerować. Widać, że to młodziaki i potrafią chodzić na smyczy. Ten jeden miał kolczatkę ( taką mini) :shake: to być może się zgubił...Najwięcej wiadomości to mają Mona i Shanti. I Krokiecik oczywiście :evil_lol::evil_lol:.

AnnArt napisał(a):
Szafra, mogłabyś skrobnąć coś o ostatnich trzech psiakach dodanych na FB? :)

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Ktos tu pisał. że colak dalej nie ma domu i mozna go oglaszać. To przydałyby sie jakieś zdjęcia do ogloszeń i ładny tekst oraz nr telefonu;.. Chyba, że nie potrzebujecie pomocy i same będziecie robily ogloszenia.

Posted

ala56 napisał(a):
Ktos tu pisał. że colak dalej nie ma domu i mozna go oglaszać. To przydałyby sie jakieś zdjęcia do ogloszeń i ładny tekst oraz nr telefonu;.. Chyba, że nie potrzebujecie pomocy i same będziecie robily ogloszenia.

Potrzebujemy pomocy, a jakże! Do tekstu zmobilizuję Monę, ona ładnie pisze. :lol:

Posted

Dobrze, że chociaż na spacerek mogliście z nim pójść. Szkoda tylko, że taki piękny pies włóczy się sam na drodze !![quote name='AnnArt']Ten psiak ma na imię Alex, jest z rodowodem i Pan z tartaku go wziął tam na parę dni, bo żona wyjechała na wakacje i nie miał z kim zostać w domu. Tak czy siak wzięliśmy go na długi pożegnalny spacer, uwielbiam tego psa. :)

Posted

Jak ktoś go wypatrzy ( oprócz Ani oczywiście) to go ukradną - to bardziej optymistyczna wersja, albo go potrąci jakiś samochód :shake:.

shanti napisał(a):
Niestety dziś było to samo. Biegał za samochodami odjeżdżającymi spod tartaku.

Posted

Zdjęcia colaka mogę podkraść? Mogę je dać na nasze forum.? To poproszę szybciutko o tekst i nr kontaktowy bo moj urlop sie zbliża od komputera również.

Posted

Zdjęcia jak najbardziej :)
Imię : Misior (tak Ola na niego woła :D)
Piękny i mądry pies, ładnie chodzi na smyczy i bez niej, jest posłuszny, przychodzi na każde "chodź tu", potrafi "siad", "łapa" i "leżeć". Uwielbia się przytulać i chodzi od człowieka do człowieka w nadziei na mizianko :P
Łagodny dla dzieci. Akceptuje suki, psów raczej nie.
Kontakt : 519058615
schronisko.jastrzebie@onet.pl

Shanti zweryfikuj wiek, bo piszę jak mi mówił Krokiecik :)

Co do Alexa Munsterlandera, to tym ludziom chyba niespecjalnie na nim zależy.. Znalazłam ogłoszenie sprzed paru miesięcy i to chyba on - http://www.morusek.pl/ogloszenie/35495/Sprzedam-psa-rasy-Munsterlander/ . Podobno syn tego gościa dostał go na urodziny, eh..

I jeszcze mam pytanie, nie wiem czy byłaś dziś Shanti w schronisku, ale czy trafił tam taki mały czarno-biało-brązowy kundelek z przyjaźni?
Bo Pan się bardzo denerwuje, i powiedział, że jutro będzie jechał do Was, ale dziś nocy nie prześpi :D

Posted

Aż się nie chce pisać. Wróciła Zira po 2 miesiącach po adopcji. Adoptowana Nuka, ta zagłodzona zwana Torpedką.
Musterlander się dalej włóczył i gonił za samochodami. Zamknęłam go w boksie, wezwałam SM i właściciele dostali mandat. Szukali go podobno, ale do schroniska które jest tuż obok nie przyszło do głowy im zajrzeć i zapytać o psa. Na razie siedzi, przynajmniej jest bezpieczny i nie biega po drodze.

Posted

Tego, że Zira wróciła nawet nie skomentuje.. Co za ludzie, jak ją zobaczyłam w samochodzie to mi szczęka opadła ;/
A co do Alexa munsterlandera - szczerze mówiąc lepiej by było jakby go nie odebrali, zapłacili i do widzenia. Świetny pies, a właściciele też bez komentarza..
Mam nadzieję, że Torpedce się poszczęści.

Posted

Adro z Zirką potrafią się pięknie bawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Tu Collaczek z nowym Panem przed odjazdem:

A tutaj Dziadzio z kwarantanny( ten, który cały czas w budce siedział wystraszony): Dziadzio Żwirek :roll:.

Udało mi się go namówić na spacerek, strasznie był zadowolony i nie chciał wracać do siebie :-(:-(...rozbrajająco patrzy w oczy...

Sorry za jakość, ale mój aparat w pomieszczeniach dziczeje - chyba mam coś źle ustawione...:shake:

A na deser jeszcze takie :lol::lol::
Wydaje mi się, że oboje myślą o tym samym ( mają takie same miny)...:evil_lol: Albo przysypiają !!!

Posted

Poszedł na zawsze. Państwo bardzo sympatyczni. Pani kiedyś miała collaka, wnuki całkiem fajne ( chłopaki takie już większe...dużo większe...). Będzie mieszkał w mieszkanku z kotem :evil_lol::evil_lol:. Zobaczymy czy się z nim dogada! :cool3::cool3:.

ala56 napisał(a):
Czy dobrze doczytałam , że colinek poszedł do nowego domku. Na zawsze?

Posted

Jak sie poznaja - colak z kotem to i przyjaźń nastąpi - życzymy mu duzo szczęśćia. A wszystkim Waszym pieskom też takich domków. Na ten rok macie limit z colakami wyczerpany. Bardzo proszę.

Posted

ala56 napisał(a):
Jak sie poznaja - colak z kotem to i przyjaźń nastąpi - życzymy mu duzo szczęśćia. A wszystkim Waszym pieskom też takich domków. Na ten rok macie limit z colakami wyczerpany. Bardzo proszę.

Bardzo bym chciała żeby limit był wyczerpany.:-( Dziekujemy za pomoc i życzonka:lol: