Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• shanti

1381

• alina71

1089

• szafra

1011

• monika55

947

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, to mój odchowany wspólnie z mamuśką od pierwszych dni życia Chomiczek.

Przybyły dwa biszkoptowe labki, jeden już odebrany przez właściciela.

Posted

Mam pytanko może ktoś z was będzie umiał mi coś poradzić.. Zauważyłam u Miedziaka i od kilku dni dziwne zachowanie stał się trochę agresywniejszy do ludzi (ostatnio chciał przechodnia uszczypać bez powodów) i do innych psiaków (rzuca się na nie). Jest jakiś inny.. strasznie mnie to martwi:( może wiecie czym może to być spowodowane i jak tego uniknąć?

Posted

Może dojrzewa i robi się coraz pewniejszy siebie? Hormony szaleją.
Jeśli tak, to wskazana była by kastracja i to jak najszybciej, zanim te złe nawyki się nie utrwalą.
Swojego wykastrowałam, bo był już nie do wytrzymania. W schronisku kastraty też są dużo łagodniejsze i bardziej zgodne od tych jajecznych.

Dziękujemy za wpłaty na skarpetkę darczyńcom! :loveu:

11.04.11 Marylka z Krakowa (paypal) 135 zł
12.04.11 Paolla 100 zł

Wpisane na 1-szej stronie w poście rozliczeniowym. Tam też będzie napisane na co przeznaczymy, opcje są różne, w zależności gdzie braknie. klik

[SIZE=2]Wpłaty na konkretne psiaki na ich watkach.

Posted

mój ulubiony jest na mazowieckiej, w pawilonach po środku, schodkami w dół , sporo rzeczy tam mają :)
A podobno gdzieś w Wodzisławiu jest jakiś ogromniasty, muszę się kiedyś wybrać.

Posted

AnnArt napisał(a):
mój ulubiony jest na mazowieckiej, w pawilonach po środku, schodkami w dół , sporo rzeczy tam mają :)
A podobno gdzieś w Wodzisławiu jest jakiś ogromniasty, muszę się kiedyś wybrać.

AnnArt dobrze, ze sie odezwałas bo mam interes do Ciebie :lol::lol::lol: Moge zadzwonic? A sklep na mazowieckiej na pewno odwiedze :lol::lol:

Posted

Ale piękny kudłaczek! własnie widziałam na facebooku.
Nie do poznania, a ta sierść wygląda na najbardziej mięciutką na świecie :D
Co za pogoda.. chciałabym w końcu przyjechać, ale zdjęcia w deszczu to nienajlepszy pomysł.. wiosno, przyjdź!

Posted

ja będę jutro to zrobię jej zdjęcia :)

Shanti , mogłabym jutro przyjechać koło 10? Przywiozłabym z sobą taką znajomą kobitkę (A ona o 12 musi być już w pracy), bardzo chce zobaczyć Fionkę i drugą z kudłaczek i czuję, że może weźmie którąś -To straszna wariatka na psim punkcie :)

Posted

AnnArt napisał(a):
ja będę jutro to zrobię jej zdjęcia :)

Shanti , mogłabym jutro przyjechać koło 10? Przywiozłabym z sobą taką znajomą kobitkę (A ona o 12 musi być już w pracy), bardzo chce zobaczyć Fionkę i drugą z kudłaczek i czuję, że może weźmie którąś -To straszna wariatka na psim punkcie :)

Przyjedź, ale mnie jutro i w sobotę nie ma. Będę w niedzielę. W sprawie kudłaczki jednak potencjalny dom musiałby się ze mną spotkać, bo być może ma cieczkę i trzeba ją pilnować.
Została ciemniejsza , podobna do hawańczyka, bo shih tzu jasna już od soboty w domku, Dominiko.:lol:

Fuks już skacze jak przed awarią łapki.:lol:

Posted

Shanti to jest ta ciemniejsza?
Czy ona jeszcze nie była strzyżona?
Ta Pani bardziej napaliła sie na kudłaczkę, więc jak się zdecyduje to przyjedziemy jeszcze raz :)