agabytom Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Witam!!! Dzisiaj dzieci przyniosły do mnie małą sunie. Leżała gdzieś w żwirze,potwornie się trzęsąc.Leżała tam przerażona,więc dziewczynki ją zabrały. Kuleje na tylną łapkę. Była potwornie głodna.Jedzenie wręcz łykała. Nie może zostać u mnie. Mam już pełną chatę,a do schroniska to była by zbrodnia!!! Błagam,kto da rade przygarnąć ją na DT??? Quote
Laima Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Niestety nie pomogę, ale choć podniosę. :help1: Quote
agabytom Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 dziękuje;] chyba sprawa idzie ku lepszemu,ale sunia musi u mnie zostać do wtorku rano;] Koleżanka ją weźmie na tymczas;] :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zaraz jednak zrobie suni fotki,bo domek będzie potrzebny!!! no i będe musiała kochane Ciotki prosić o wsparcie... Leczenie tez niestety będzie.....łapka bidulke boli,nie staje na nią Quote
cymbianka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 świetnie ze domek tymczasowy się znalazł, trzymam kciuki za suczkę:thumbs: postaram się pomóc w miarę możliwości;) Quote
agabytom Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Dziękuje;] Od razu proszę strasznie bardzo o deklaracje. Łapka wygląda jak po operacji albo po poważnym podgojonym urazie.Sunia na niej nie staje i łapka boli!!! Potrzebne pieniążki na weterynarza!!! Quote
agabytom Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Sunia dostała na imie Tasza. Jutro jedzie do Tychów do DT. Quote
agabytom Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Tasza jeszcze u mnie,do czwartku.Ponieważ ma założony lekki opatrunek,a w czwartek będzie miała założony gips sunia pozostała u mnie do czwartku;] Jest to psiak niesamowity;] Rozbawiła mnie dzisiaj maksymalnie;] Wcisnęła mi się do wyrka,a mój owczarek-Bliźniak,który już tam był zaczął powarkiwać cichutko. I nagle usłyszałyśmy potworny,rozpaczliwy jęk.Przeciągły płacz.... Sunia ogólnie jest baaardzo nietykalska. Łapka jest niestety złmana,ale nie przeszkadza jej to zbytnio;] Radzi sobie świetnie;] Quote
agabytom Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Po pierwsze zdjęcia;] To właśnie Tasza... Pilnie potrzebny znowu DT albo domek stały. Tasza jest wspaniałym pieskiem,lecz wszędzie jej pełno.Niestety w Tychach jest mały problem,bo sunia broi i zdejmuje gips pod nieobecność koleżanki. Potrzrebny tymczas ze stałą opieką. No i ogłoszenia!!! Spokojna, towarzyska suczka po przejściach (złamana lewa, tylna łapka) w wieku około 1 roku poszukuje domowego ciepła. Piesek jest bardzo pogodny, ułożony, nie sprawia kłopotów, jest przyzwyczajony do mieszkania w bloku oraz ma dobry kontakt z innymi zwierzętami oraz dziećmi. Ma około 35 cm wzrostu. Osoby zainteresowane adopcją prosimy o kontakt: Tel.: 721 335 382 , 782 692 216 e-mail: mada_116@wp.pl Błagam Ciotki!!! Pomocyyyyy!!!!!!!!!! OGŁOSZENIA ••• Tlenek.pl ••• Mała sunia szuka kochającego domu!!! - Tychy : Zwierzęta - Psy Mała pogodna sunia szuka domowego ciepła... | Neeon.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse [url=http://www.morusek.pl/ogloszenie/8687/podglad/]Ma Quote
Recommended Posts