Jump to content
Dogomania

PRIMA-prawie jak CAVALIER K.CH.SPANIEL-ofiara krętactwa gufi1971-WRESZCIE u SIEBIE :)

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zula131 napisał(a):
Zawsze zadziwia mnie fakt, że poczucie winy i wyrzuty sumienia mają nie ci, którzy powinni. Prawdziwy winowajca na ogół czuje się w porządku. Osoby wrażliwe mają przechlapane na tym świecie...

bardzo dobrze powiedziane...

wiecie co...coraz więcej ostatnio...na dogo takich sytuacji:shake: co któraś adopcja kończy się albo zwrotem...albo ucieczką:-( jakieś fatum krąży nad zwierzakami..albo ludzie coraz głupsi

Posted

[quote name='eliza_sk']Prosimy o podanie terminu przywozu PRIMY.
Być może Pani nie zagląda już na wątek, co mnie osobiście wydaje się mało prawdopodobne ale nie niemożliwe (żeby czytać nie trzeba się przecież logować). Wyślij Pani na mail (pewno masz takowy) info od Potter (wrzucone na wątek), odczekaj i zadzwoń.

Posted

Elizo, pozostaje mi mieć nadzieję, że co najgorsze jest już za Primą, choć do poczucia spokoju/ ulgi mi daleko. W razie potrzeby pisz proszę na PW lub dzwoń.

Posted

Zapraszamy do naszych nowych podopiecznych:

Rubin - 1,5 roczny - SPANIEL mix - znaleziony w lesie, przypalany papierosami szkielet:
http://www.dogomania.pl/threads/175069-RUBIN-1-5-kochany-SPANIEL-mix-znaleziony-w-LESIE-szkielet-PRZYPALANY-PAPIEROSEM?p=13640965#post13640965

Szafir - roczny wulkan energii - o bardzo oryginalnym umaszczeniu - prawie jak mini husky:
http://www.dogomania.pl/threads/175072-SZAFIR-roczny-energiczny-psiak-ORYGINALNE-UMASZCZENIE-prawie-jak-mini-HUSKY?p=13640971#post13640971

• 1 month later...