kaskan25 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 słuchajcie pilnie poszukuje osoby z okolic Opola a najlepiej z Brzegu.Wczoraj jak przejezdzałam pociągiem to niedaleko dworca pkp koło ogrodkow dzialkowych widzialam w straszliwym stanie boxerke (totalnie zaglodzona ) !!!! bardzo prosze o pomoc w odnaleziemiu jej ,tymbardziej ze jestem z Katowic .Jestem w stanie ja zabrać ,ale prosze o pomoc w jej zlapaniu !!!! Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Cholera, już szukam ludzi stamtąd.. Ona jest na jakimś podwórku? Czy błąka się po dworcu? Quote
kaskan25 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 nie ona jest niedaleko dworca pkp , jak wychodzi sie na peron to jakies 50 m dalej (po lewej stronie )zaczynają sie ogrodki działkowe a potem jakis teren militarny (nie moglam odczytać) i ona tam szła ....to za duzo powiedziane ...ciagnela sie wiec jest bardzo wycieńczona i potwornie zaglodzona BŁAGAM O POMOC !!!!!! Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 To dworzec w Brzegu? [LIST] [*]49-300 Brzeg, Dworcowy 3 [*]opolskie [*]Tel.: (042) 19436 Możesz zadzwonić i spytać kogoś stamtąd, może oni pomogą? [/LIST] Forum nie wyszykuje informacji i nie wiem kogo prosić o pomoc stamtąd.. Quote
kaskan25 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 dom tymczasowy bedzie wiec nie ma problemu moge po nią przyjechac ale prosze mi pomoc ja odnaleść .....:( Quote
kaskan25 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 zaraz dzwonie i bede ich prosić o pomoc Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 kaskan25 napisał(a):zaraz dzwonie i bede ich prosić o pomoc Poproś, mnie na Śląsku ostatnio pani ze sklepu pomagała. A ja szukam dalej, nie ma tych osób teraz na dogo, co znam.:shake: Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 I co..? Wysłałam Ci pw, dasz radę odpisać? Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Wysłałam Ci wiadomośc z prośbą o numer, jak będziesz to napisz co ustaliłaś. Quote
GoskaGoska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 z Opola jest shell- a reszté najlatwiej znalesc - wchodzác na psy w potrzebie woj opolskie to wiékszosc osob na tych wátkach jest z tych okolic http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=1162 Quote
GoskaGoska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 na watku westa - nie byl Brzeg kolo Opola - tylko Brzeg Dolny kolo Wroclawia ;) na opolskich wátkach moze ktos bédzie wiedziec Quote
GoskaGoska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 no w sumie nie dwa , bo to jest Brzeg , a tam Brzeg Dolny :cool3: Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 GoskaGoska napisał(a):no w sumie nie dwa , bo to jest Brzeg , a tam Brzeg Dolny :cool3: Aleś się czepiła :roll::eviltong: szukam, a wyszukiwarka nie działa i trafia mnie. A w nocy jest tak zimno..:-( Wg Targeo to 43km od Opola. Quote
GoskaGoska Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 no jak wejdziesz na opolski to nie trzeba w wyszukiwarce szukac :razz: Madziek - Opole Franca81 -Opole zmierzchnica _ strzelce opolskie ecci ma w podpisie schronisko w Brzegu to moze on bédzie wiedziec kto dokladnie jest z Brzegu Quote
Soema Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Gosia, ostatnio jak trzeba było podjechać 20km od Opola na wizytę, to nikt nie miał czasu.. Osoby z Krk pojechały same. Napisałam maila do założycielki, bo na pw mi nie odpisała.. Quote
kaskan25 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Wiec tak ,na dworcu trafilam na Pana ktory nie bedzie sie zajmował głupotami jak powiedzial wiec bede jutro z rana atakować znowu moze trafi sie ktoś milszy:(,wczoraj jeszcze zaalarmowałam fundacje "fioletowy pies",dzisiaj w tym miejscu jakas Pani byla z fundacji ale suni nie znalazła :(( Poza tym dalam znać fundacji "boxery w potrzebie" i wiem ze jutro ktoś ma podskoczyc i sprawdzic czy dziewczynka tam jest . Przyszło mi jeszcze do glowy zeby zawiadomic przytulisko ktore w Brzegu podobno jest choc posiada tylko nieliczną ilość pieskow .Robie co moge ....i wam wszystkim chętnym za pomoc i dobre slowo dziękuje Chyba wezme dzień wolny od pracy i sama pojade jej szukać bo widok jej marnego ciałka ciągle mam przed oczami .... Quote
kaskan25 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 cd....powiadomiłam Straż Miejską w Brzegu jak rownież przytulisko dla psów ,obiecali że sie zajmą i w razie jak ktoś ja znajdzie to skontaktują sie ze mną . Quote
Soema Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kaskan25 napisał(a):cd....powiadomiłam Straż Miejską w Brzegu jak rownież przytulisko dla psów ,obiecali że sie zajmą i w razie jak ktoś ja znajdzie to skontaktują sie ze mną . To pilnuj tego.. Bo SM w Orzeszach mi nie pomogła, tylko jak pisałam, pani ze sklepu spożywczego. A to SM złapała i odwiozła psa. :shake: wzięli ode mnie numer i nie zadzwonili... Mam nadzieję, że ją szybko znajdą. Quote
kaskan25 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 tez mam taka nadzieje ...... musze mieć !!!!! Quote
kaskan25 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 wiec tak,dalej nic ...nikt jej nie widzial :((,jest promyk nadziei bo skontaktowała sie ze mną Pani ktora dzisiaj po 14 kończy prace i obiecala tam podjechać i poszukac jej .3 mamy mocno kciuki i czekamy na newsy (oby pomysle) !!!!!! Quote
Soema Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jejku, a już myślałam :-( żeby nie było za późno..:shake: Quote
majqa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kasiu, zdecyduj się, który z wątków jest tym właściwym. Jeśli dwa dotyczą tego samego psa to ludzie się pogubią i nie zgrają, gdyby chcieli pospieszyć z pomocą. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172003[/URL] Quote
kaskan25 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 wiec tak sunia juz bezpieczna jest w ka-ch ,narazie na badaniach ,potem bedzie u mnie dochodziła do siebie i czekała na dom stały Quote
Recommended Posts