Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

słuchajcie pilnie poszukuje osoby z okolic Opola a najlepiej z Brzegu.Wczoraj jak przejezdzałam pociągiem to niedaleko dworca pkp koło ogrodkow dzialkowych widzialam w straszliwym stanie boxerke (totalnie zaglodzona ) !!!! bardzo prosze o pomoc w odnaleziemiu jej ,tymbardziej ze jestem z Katowic .Jestem w stanie ja zabrać ,ale prosze o pomoc w jej zlapaniu !!!!

Posted

nie ona jest niedaleko dworca pkp , jak wychodzi sie na peron to jakies 50 m dalej (po lewej stronie )zaczynają sie ogrodki działkowe a potem jakis teren militarny (nie moglam odczytać) i ona tam szła ....to za duzo powiedziane ...ciagnela sie wiec jest bardzo wycieńczona i potwornie zaglodzona
BŁAGAM O POMOC !!!!!!

Posted

To dworzec w Brzegu?

[LIST]
[*]49-300 Brzeg, Dworcowy 3
[*]opolskie
[*]Tel.: (042) 19436
Możesz zadzwonić i spytać kogoś stamtąd, może oni pomogą?
[/LIST]
Forum nie wyszykuje informacji i nie wiem kogo prosić o pomoc stamtąd..

Posted

kaskan25 napisał(a):
zaraz dzwonie i bede ich prosić o pomoc

Poproś, mnie na Śląsku ostatnio pani ze sklepu pomagała. A ja szukam dalej, nie ma tych osób teraz na dogo, co znam.:shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no w sumie nie dwa , bo to jest Brzeg , a tam Brzeg Dolny :cool3:

Aleś się czepiła :roll::eviltong: szukam, a wyszukiwarka nie działa i trafia mnie.
A w nocy jest tak zimno..:-(
Wg Targeo to 43km od Opola.

Posted

no jak wejdziesz na opolski to nie trzeba w wyszukiwarce szukac :razz:
Madziek - Opole
Franca81 -Opole
zmierzchnica _ strzelce opolskie
ecci ma w podpisie schronisko w Brzegu to moze on bédzie wiedziec kto dokladnie jest z Brzegu

Posted

Gosia, ostatnio jak trzeba było podjechać 20km od Opola na wizytę, to nikt nie miał czasu.. Osoby z Krk pojechały same.
Napisałam maila do założycielki, bo na pw mi nie odpisała..

Posted

Wiec tak ,na dworcu trafilam na Pana ktory nie bedzie sie zajmował głupotami jak powiedzial wiec bede jutro z rana atakować znowu moze trafi sie ktoś milszy:(,wczoraj jeszcze zaalarmowałam fundacje "fioletowy pies",dzisiaj w tym miejscu jakas Pani byla z fundacji ale suni nie znalazła :((
Poza tym dalam znać fundacji "boxery w potrzebie" i wiem ze jutro ktoś ma podskoczyc i sprawdzic czy dziewczynka tam jest .
Przyszło mi jeszcze do glowy zeby zawiadomic przytulisko ktore w Brzegu podobno jest choc posiada tylko nieliczną ilość pieskow .Robie co moge ....i wam wszystkim chętnym za pomoc i dobre slowo dziękuje
Chyba wezme dzień wolny od pracy i sama pojade jej szukać bo widok jej marnego ciałka ciągle mam przed oczami ....

Posted

cd....powiadomiłam Straż Miejską w Brzegu jak rownież przytulisko dla psów ,obiecali że sie zajmą i w razie jak ktoś ja znajdzie to skontaktują sie ze mną .

Posted

kaskan25 napisał(a):
cd....powiadomiłam Straż Miejską w Brzegu jak rownież przytulisko dla psów ,obiecali że sie zajmą i w razie jak ktoś ja znajdzie to skontaktują sie ze mną .

To pilnuj tego.. Bo SM w Orzeszach mi nie pomogła, tylko jak pisałam, pani ze sklepu spożywczego. A to SM złapała i odwiozła psa. :shake: wzięli ode mnie numer i nie zadzwonili... Mam nadzieję, że ją szybko znajdą.

Posted

wiec tak,dalej nic ...nikt jej nie widzial :((,jest promyk nadziei bo skontaktowała sie ze mną Pani ktora dzisiaj po 14 kończy prace i obiecala tam podjechać i poszukac jej .3 mamy mocno kciuki i czekamy na newsy (oby pomysle) !!!!!!

Posted

Kasiu, zdecyduj się, który z wątków jest tym właściwym. Jeśli dwa dotyczą tego samego psa to ludzie się pogubią i nie zgrają, gdyby chcieli pospieszyć z pomocą.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172003[/URL]