andegawenka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 DRAMAT i TRAGEDIA w schronisku w ŁUKOWIE :placz:. Zajrzyj, zobacz, może możesz pomóc !!! http://www.boz.org.pl/ll/lukow/relacje.htm Jak to skomentować? :placz: Jak pomóc. Gdzie prawo????:angryy: Przepraszam Marcelku, to Twój wątek Quote
MalaAgnieszka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :)a to nasz łobuziak w nowym domku:))) Quote
andegawenka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Łoj jest królewicz:multi: Porównajcie sobie zdjęcia : górne i dolne!!! Quote
andegawenka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 I takie cudne psy siedzą w schroniskach, ale tam tego nie widać bo są brudne i wystraszone:-( Quote
Mantis Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Moooje kochanie <beczy> :loveu: No miód na moje serce. Ależ się do niego stęskniłam, dopiero te zdjęcia mi to uświadomiły. I dziękuję ślicznie :) MartynoMagdaleno, napisz proszę choć kilka słów jak się miewa nasz brunet kochany :) Nadal taki cichutki i grzeczniutki? Życie płynie tak szybko, ale w takich chwilach warto się zatrzymać :) Quote
martynamadgalena Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 :) Witam :) Nie jestem juz grzeczniutkim i nieśmiałym pieskiem, nawet już do cichych nie można mnie zaliczyć :) Tak powinien Marcelek powiedzieć :) Kochany rozrabiaka sprawia, że każdy kolejny dzień jest pełen zabawy i pieszczot :) Uwielbiamy leżeć na łóżku i głaskać się za uszkiem :) Uwielbiamy nasze zabawy gdy ganiamy sie po całym mieszkaniu :) Ale najcudowniejsze chwile to te gdy wracam do domu a Marcelek mnie radośnie wita i nieodstepuje na krok :) Odkąd Marcel jest w naszej rodzinie jesteśmy przeszczęśliwi :) :) :) :) :) Quote
martynamadgalena Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 :loveu:Witam :) Nie jestem juz grzeczniutkim i nieśmiałym pieskiem, nawet już do cichych nie można mnie zaliczyć :) Tak powinien Marcelek powiedzieć :) Kochany rozrabiaka sprawia, że każdy kolejny dzień jest pełen zabawy i pieszczot :) Uwielbiamy leżeć na łóżku i głaskać się za uszkiem :) Uwielbiamy nasze zabawy gdy ganiamy sie po całym mieszkaniu :) Ale najcudowniejsze chwile to te gdy wracam do domu a Marcelek mnie radośnie wita i nieodstepuje na krok :) Odkąd Marcel jest w naszej rodzinie jesteśmy przeszczęśliwi :) :) :) :) :) Quote
andegawenka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ...a na zdjęciach dostojna królewskość:cool3: Quote
andegawenka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Widziałam Marcelka, odwiedził mnie w pracy razem ze swoją Pańcią. Jest piękny, grzeczny, przytulaśny i....z a d b a n y:multi: i obiecał ze jeszcze przyjdzie:multi: Quote
Mantis Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Rozrabia? Super! :lol: Nie jest już taki cichutki? Wspaniale! :lol: Marcel po prostu zaczął żyć pełnią życia. Jak każdy normalny, szczęśliwy pies. :loveu: MartynoMagdaleno, Marcel nadal lubi bajki? :) Quote
evel Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Słuchajcie, mamy do Was ogromny apel. Mamy 4 miejsca w boksach u funii. Nie zmarnujemy ich! Same nie uzbieramy kwot deklaracji, bo w sumie to 4x180 zł, czyli aż 720 zł miesięcznie, ale jeśli na każdego psa uzbieramy przynajmniej 100-120 zł stałych deklaracji, to możemy spokojnie brać do hoteliku, a resztę zalepimy bazarkami. Do hoteliku szły by: Mania i Maniek (http://www.dogomania.pl/threads/1767...hotelik-PomA-A) Zuzanka (http://www.dogomania.pl/threads/1796...KLARACJI-I-DS/) Dla wszystkich psiaków potrzebujemy deklaracji. Musimy pomóc tym psiakom. W tej chwili mamy około 300zł deklaracji. Nawet 5zł deklaracji miesięcznej może pomóc uratować życie tych psów! Quote
martynamadgalena Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 :) Kochany Marcelek wciąż mnie zaskakuje, dziś np szczekał na wrony siedzace na balkonie. :) Pilnuje swojego mieszkanka. Dalej lubi jak mu sie czyta i uwielbia oglądać seriale. :) Rozrabia na całego, dzis o 6 rano doszedł do wniosku, że trzeba wejść na Pańcie i ja obudzić bo nie miał z kim sie bawić. Łobuziak jakich mało, ale przy tym najukochańszy i najmądrzejszy. :) Czekamy do wiosny by częściej urządzać sobie spacerki po parku w celu zabawy z kolegami. :) Pozdrawiamy :) Quote
Mantis Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Przepraszam, że spóźnione, ale gorące i szczere, życzenia urodzinowe dla pięknego bruneta, z okazji rocznicy w swoim wymarzonym domku [IMG]http://fc00.deviantart.net/fs51/f/2009/295/0/2/Cake_revamped_by_6dragonfly9.gif[/IMG] :loveu: Nie wiem czy Magda jeszcze na Dogomanię zagląda, ale Andegawenka pewnie wie co co słychać u Marcelka... Andegawenko? A może jakieś zdjęcia? Bardzo proszę. Szczególne buziaki od Kasi, która Marcelkowi bajki czytała :) Quote
MalaAgnieszka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Marcelek ma się swietnie w nowym-starym domku....wszystkich rozkochal oczarował i wykorzystuje:D:diabloti: Quote
MalaAgnieszka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 niestety jakies małe mi wyszły......ale jak się na nie kliknie to sie powiekszają:) Quote
andegawenka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 :iloveyou:MalaAgnieszka napisał(a):niestety jakies małe mi wyszły......ale jak się na nie kliknie to sie powiekszają:) ...co tam małe ,najważniejsze że widać królewicza:loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Zamówiłam 3 fotki i nie dało się wybrać, tak gamoń nie lubi aparatu....ale to rodzinne;) (fotka z 10.01.2012) Oto ukochany synio Babuni:p Quote
Recommended Posts