Paulina_mickey Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jest kilka kudłaczy w Nowodworze, bardzo fajne. Jak przerobię to wstawię na ogólny N. Quote
Mantis Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Niesamowicie się cieszę, że Marcelek wzbudził takie zainteresowanie :loveu: Na razie decyzja w zawieszeniu, bo wiem tylko tyle, że domki są chętne, ale z nikim jeszcze nie rozmawiałam, a przecież nie będę "kupować domku w ciemno" ;) Quote
Mantis Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Marcel zawdzięcza Pani Ninie nie tylko pomoc w dotarciu do mnie, ale również znalezienie cudownego domku. Pani Nino, dziękuję :loveu: Szukamy transportu z Warszawy do Lublina. Quote
Onaa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czyli co, to już pewne że Marcelek wyrusza do swojego domku stałego ? Quote
Mantis Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Tak :) Jak tylko uda nam się zorganizować transport, Marcelek wyrusza w podróż życia :loveu: Dziwne uczucie, bo jednocześnie buzia się śmieje i chce mi się ryczeć. Bardzo się z Marcelkiem zżyliśmy i trudno będzie się rozstać :roll: Quote
Onaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nie wiem czy został może jakiś sensowny domek po Marcelku, ale jest taka sunia w schron isku w Trzewie :( : 'Misia' "przymilasta, wystraszona sunia. Boi się nowych niepewnych sytuacji. Bardzo lubi kontakt z człowiekiem. Toleruje inne psy, większych się boi." Quote
Mantis Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Interesowały się Marcelkiem jeszcze dwie rodziny, byłoby cudnie gdyby jedna adoptowała Misię, a druga sunię, która jest na tymczasie u Malagos, również podobną do Marcela. No jak siostry bliźniaczki :) Leni ma z nimi kontakt. A Marcel już na gościnnych występach w Warszawie :) Podobno właśnie robi awanturę... Marcelowi z lustra :evil_lol: Jutro wyrusza w podróż do swojego, wymarzonego domku :loveu: [SIZE="1"]Tęsknię :roll: Quote
Mantis Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Trwają negocjacje A to mail, który napisała 8-letnia Kasia :) "Martyna, Marcel lubi jak mu się czyta" Quote
leni356 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jeden domek się nie odezwał więcej :shake: Do drugiego wyślę obie propozycje, tylko potwierdźcie ze są łagodne do dzieci, bo w domu jest dwójka maluchów Quote
martynamadgalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Mantis']Trwają negocjacje A to mail, który napisała 8-letnia Kasia :) "Martyna, Marcel lubi jak mu się czyta" Droga Kasiu, dziękuję za tak cenną informację. Oczywiście będę czytać Marcelowi bajki, sama je uwielbiam :). Mam nadzieje, że Marcel bedzię szczęśliwy u mnie i że pokocha mnie, tak jak ja już kocham jego. Czekam na niego z niecierpliwością i radością. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
martynamadgalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Droga Kasiu, a jakie bajki najbardziej lubi Marcel? Uwielbiam czytać więc będzie super. Bardzo sie ciesze, że go już niedlugo zobacze :). Pozdrawiam :) Quote
martynamadgalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ech...można sie ze mnie śmiać...dziś od rana nie mogę w miejscu usiedzieć, wciąż sprawdzam czy posłanie jest dość miękkie, czy miseczki nie są za małe, czy obroża będzie dobra, czy kocyk nie za cienki..... Radość z przyjazdu Marcela miesza się z obawą czy polubi mnie tak jak Mantis. Trzymajcie za mnie i Marcela kciuki :) czekam z niecierpliwością na tego Boskiego Kudłacza :) Quote
leni356 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrze :lol: Marcelek to kochany piesek, na pewno pokocha wszystkich członków rodziny :loveu: Quote
MalaAgnieszka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ....nie martw się Magda, takich zdenerwowanych jest tutaj więcej:roll: Quote
furciaczek Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Rowniez trzymam kciuki za aklimatyzacje i czekam na wiesci:loveu: Quote
Mantis Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 MartynoMagdaleno, cieszę się, że jesteś i witam serdecznie w wątku Marcelka :loveu: Ale fajny zbieg okoliczności, Kasia pisała tego maila do starszej siostry :) Nie martw się, Marcel na pewno szybko Was pokocha miłością bezgraniczną. Jest bardzo wrażliwy i łasy na wszelkie pieszczoty. A co do bajek... lubi wszystkie, ale Kasia bardzo się zmartwiła, bo nie zdążyła mu przeczytać o Królewnie Śnieżce. Aha, prosiła jeszcze o przekazanie "Marcelowi trzeba czytać wieczorem, wtedy słodko zasypia". Wygłaskaj go od nas i szepnij na uszko, że tęsknimy i kochamy, ale ma się tym nie przejmować i ma być szczęśliwy. Z niecierpliwością czekam na relacje z Waszego spotkania :roll: Quote
martynamadgalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :multi: Już jesteśmy razem :multi: Jest wspaniale :) Marcel chodzi za mną po całym domciu. Zaintrygowały go Kanarki mojej Babuni, siedzi i sie im przygląda a one dla niego śpiewają tak pięknie jak nigdy wcześniej. Zwiedził już cały domek, moja kanapa chyba będzie ulubionym miejscem Marcelka :) Ale jestem pieszczoch...hehehehehe chyba będziemy się stale tulić. To jest najwspanialszy dzień mojego życia :) Dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam. Marcel nie przestaje merdać ogonkiem :) :multi: Quote
Mantis Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Jestem tak wzruszona, że nie wiem co napisać... Hurrra! :loveu: Quote
martynamadgalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Właśnie wysłałam zdjęcia dla Ciebie i całej Twojej rodzinki Mantis. Dziękuję Ci :) jestem taka szczęśliwa :) Quote
Mantis Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Marcel był pierwszym pieskiem, który był u mnie tymczasowo i oprócz wizji rozstania, wisiało nade mną podjęcie decyzji z kim zamieszka. Teraz już wiem, że decyzja była najlepsza z możliwych :loveu: To ja bardzo, bardzo dziękuję [quote name='martynamadgalena']Właśnie wysłałam zdjęcia dla Ciebie i całej Twojej rodzinki Mantis. Dziękuję Ci :) jestem taka szczęśliwa :) Mordeczka moja kochana :placz: (to ze szczęścia :lol:) Kasia jak zobaczyła zdjęcia Marcelka... przytuliła monitor :cool3: Mam nadzieję, że się nie pogniewasz za podzielenie się fotkami na forum, ale Marcel miał tu grono fanek, które również chcą zobaczyć Marcela w domowych pieleszach :loveu: Marcelek domowy :loveu: Serdeczne pozdrowienia dla Babci, Dziadka i kanarków :) Quote
martynamadgalena Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :loveu: Miłość :loveu: Piękne uczucie :loveu: Właśnie ułożyłem się pod stołem i zamknąłem oczka, zmęczony po dniu pełnym wrażeń. Bardzo się bałam tego jak będzie się czuł w swoim domku, ale na szczęście był to niepotrzebny strach. Babunia i Dziadzio bardzo dziękują i pozdrawiają. A ja...ja nie umiem opisać szczęścia, które w sercu mam :loveu: Quote
evel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tak się cieszę :placz: Marcelku, bądź grzeczny! Pamiętasz jak się umawialiśmy w schronie? ;) Quote
leni356 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Niesamowite jak się uśmiecha :loveu: W schronisku taki biedny przerażony był, to już nie ten sam pies. Tak się strasznie cieszę :loveu: Quote
Recommended Posts