leni356 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Dziękujemy, Mantis :loveu: No to jedziemy z ogłoszeniami czarnuszka Quote
Mantis Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Marcel już wie, że jest Marcel :lol: A ja uwielbiam to sprawdzać :roll: Wredna Mantis, nie daje Marcelkowi spokoju :diabloti: Bo on taki spokojniutki, nie chce narzucać się nikomu, ale kiedy zawoła się "Maaarcel", wtedy wychyla się z tajnej kryjówki (ma ich w domu kilka) i pęęęedzi :loveu: Nie chcę go za bardzo obciążać i stresować, więc nadal nie wiem czy lubi czesanie, bo reaguje różnie, ale na pewno uwielbia głaskanie i przytulanie. Już wie, że Mantis w kurtce = spacer, że "hop" = wskakuj na kanapę :) Grzeczny, spokojny i inteligentny pies. Troszkę go poogłaszałam (allegro, e-zwierzak, nk, adopcje.org), ale w treści ogłoszenia jest wierutne kłamstwo... napisałam, że Marcel niewiele potrzebuje. Nieprawda. On zasługuje na WSZYSTKO! co najlepsze Quote
Mantis Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Prawda, że w oczkach już nie ma śladu strachu? :) Na spacerkach jeszcze się czasem Marcelek tego i owego boi, ale pracujemy nad tym :cool3: Quote
Onaa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Cudownie Mantis, że Marcelek dostał u Ciebie w domu to czego brakowało mu najbardziej, ciepło, opiekę i poczucie bezpieczeństwa :lol:. Quote
leni356 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Rzeczywiście już wcale nie widać żeby się bał. Mantis :loveu: Dzisiaj zrobię maluszkowi ogłoszenia. Mam nadzieję że pomożecie. Muszę tu ściągnąć Jaszę, ona ma jakąś cudowną rękę do dobrych domków :loveu: Niestety bierze mnie chyba przeziębienie :shake: no ale będę się kurować Quote
leni356 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Czy Marcelek ma allegro? Zrobiłam pierwsze ogłoszenie, Mantis podkradłam Twój fajny tekst :lol: Piesio do przytulania – Marcel szuka domku | Psy do adopcji Quote
Mantis Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Leni, bardzo dziękuję :) Tak, Marcel ma Allegro. Zaraz edytuje pierwszy post i umieszczę tam wszystkie ogłoszenia Marcelka, coby nie dublować :) Quote
plastelina Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jejku jak zmiana:loveu: wcześniej tylko się trząsł cały czas, nie mówiąc o tym ze na ludzi w ogóle nie patrzył. Mantis cudowna jesteś:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Trochę miłości i cierpliwości potrafi zdziałać CUDA!! :loveu: Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Panem Marcelem interesuje się Dom, pani z dwójką dzieci. Trzeba po pierwsze sprawdzić domek (Włocławek - szukamy kogoś na wizytę), po drugie Mantis musi zdecydować czy to będzie dobry domek dla ślicznotki Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Drugi domek chętny na Marcela - w Elblągu Quote
Mantis Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Marcel się zawstydził, że tyle chętnych domków :oops: i nieśmiało pyta czy domki będą mu czytać bajki, bo on się już przyzwyczaił :roll: Najbardziej lubi tą o Kopciuszku :lol: Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Mantis napisał(a):Marcel się zawstydził, że tyle chętnych domków :oops: i nieśmiało pyta czy domki będą mu czytać bajki, bo on się już przyzwyczaił :roll: Najbardziej lubi tą o Kopciuszku :lol: No to będą musiały bo inaczej :mad: Drugi domek to małżeństwo, nie znam wieku, oba domki trzeba sprawdzić Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Wizyty przedadopcyjne: [włocławek] Agata69 (na terenie Włocławka i okolice) [Włocławek/ Kowal] Marta_Ares [Włocławek] bigosik (włocławek - toruń i okolice) Do kogo napisać? Quote
evel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja bym spróbowała do Agaty abo Marty, dość często chyba są na dogo. Quote
furciaczek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Marta jest praktycznie codziennie na dogo. Jak mi smignie gdzies na gg to poprosze zeby przszla. Quote
leni356 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 furciaczek napisał(a):Marta jest praktycznie codziennie na dogo. Jak mi smignie gdzies na gg to poprosze zeby przszla. Dzięki, byłoby super. Pani czeka na wizytę Quote
Marta_Ares Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 witam:loveu: no no takie przystojniakowi sie domek szykuje:cool3: czekam na instrukcje, bo prawde mowiac nigdy nie bylam na wizycie przed adopcyjnej:oops: Quote
Mantis Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Marta, dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że doświadczone ciotki pomogą :cool3: To mój pierwszy tymczasowicz i przyznaję bez bicia... panikuję! Marcel tak potrafi spojrzeć w oczy, że się człowiek rozpływa w zachwycie... Jeśli dzieje się coś czego nie rozumie lub czego się boi, przybiega do mnie i widzę, że jest przekonany, iż rozwiążę wszystkie jego problemy. No i jak mam się nie bać czy domek będzie suuuper dobry kiedy on mi tak ufa? :roll: Quote
plastelina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 i widzę że Marcelkowi domek się szykuje, pisałam juz do Mantis ale napiszę tez tutaj. Pani która przewoziła Marcelka znalazła mu domek tylko tutaj w Lublinie.Dom jest w 100%pewny Pani Nina ręczy za niego więc musi byc super:loveu:więc pomyślcie też nad tym. Quote
leni356 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Super, czyli mamy 3 domki dla kochanego kudłaczka :loveu: Trzeba wszystkie wziąć pod uwagę i sprawdzić, te które się nie załapią moze wezmą innego kudłaczka - niestety ich nie brakuje. Dziś miała do Mantis dzwonić pani z Włocławka. Czekamy na wieści :lol: Quote
evel Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 plastelina napisał(a):i widzę że Marcelkowi domek się szykuje, pisałam juz do Mantis ale napiszę tez tutaj. Pani która przewoziła Marcelka znalazła mu domek tylko tutaj w Lublinie.Dom jest w 100%pewny Pani Nina ręczy za niego więc musi byc super:loveu:więc pomyślcie też nad tym. Kasia! W N. są dwie sunie "w typie Marcelka"! :razz: Wysyłaj panią do N. i to migiem, może którąś uratuje, one są obie bardzo zastraszone :shake: Młodziusieńkie, jedna bardziej kudłata, druga bardziej gładka. Inne psy je bezustannie ustawiają a one obydwie przeciskają się przez dziurę między boksami! To dla nich bardzo niebezpieczne, bo nie pachną "swoim stadem" tylko trochę jednym boksem a trochę drugim... Quote
plastelina Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 ja myślę ze Pani najbardziej na Marcelu zależy bo się zakochała i chce mieć go blisko. ale oczywiście powiem jej o tych suczkach dwóch. Quote
leni356 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Jest jeszcze ten czarno-biały kudłatek. Ale znajdźmy najpierw dom Marcelowi, bo to jego wątek. Mantis jest osobą decyzyjną w tej kwestii - na pewno trzeba porozmawiać ze wszystkimi domkami, wybrać ten który będzie najlepszy dla Marcela Quote
Recommended Posts