Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marcel już wie, że jest Marcel :lol: A ja uwielbiam to sprawdzać :roll:
Wredna Mantis, nie daje Marcelkowi spokoju :diabloti:
Bo on taki spokojniutki, nie chce narzucać się nikomu, ale kiedy zawoła się "Maaarcel", wtedy wychyla się z tajnej kryjówki (ma ich w domu kilka) i pęęęedzi :loveu:

Nie chcę go za bardzo obciążać i stresować, więc nadal nie wiem czy lubi czesanie, bo reaguje różnie, ale na pewno uwielbia głaskanie i przytulanie. Już wie, że Mantis w kurtce = spacer, że "hop" = wskakuj na kanapę :)
Grzeczny, spokojny i inteligentny pies.
Troszkę go poogłaszałam (allegro, e-zwierzak, nk, adopcje.org), ale w treści ogłoszenia jest wierutne kłamstwo... napisałam, że Marcel niewiele potrzebuje. Nieprawda. On zasługuje na WSZYSTKO! co najlepsze

Posted

Rzeczywiście już wcale nie widać żeby się bał. Mantis :loveu:
Dzisiaj zrobię maluszkowi ogłoszenia. Mam nadzieję że pomożecie. Muszę tu ściągnąć Jaszę, ona ma jakąś cudowną rękę do dobrych domków :loveu:
Niestety bierze mnie chyba przeziębienie :shake: no ale będę się kurować

Posted

Panem Marcelem interesuje się Dom, pani z dwójką dzieci. Trzeba po pierwsze sprawdzić domek (Włocławek - szukamy kogoś na wizytę), po drugie Mantis musi zdecydować czy to będzie dobry domek dla ślicznotki

Posted

Marcel się zawstydził, że tyle chętnych domków :oops: i nieśmiało pyta czy domki będą mu czytać bajki, bo on się już przyzwyczaił :roll: Najbardziej lubi tą o Kopciuszku :lol:

Posted

Mantis napisał(a):
Marcel się zawstydził, że tyle chętnych domków :oops: i nieśmiało pyta czy domki będą mu czytać bajki, bo on się już przyzwyczaił :roll: Najbardziej lubi tą o Kopciuszku :lol:

No to będą musiały bo inaczej :mad: Drugi domek to małżeństwo, nie znam wieku, oba domki trzeba sprawdzić

Posted

Marta, dziękuję :loveu: Mam nadzieję, że doświadczone ciotki pomogą :cool3:
To mój pierwszy tymczasowicz i przyznaję bez bicia... panikuję!
Marcel tak potrafi spojrzeć w oczy, że się człowiek rozpływa w zachwycie...
Jeśli dzieje się coś czego nie rozumie lub czego się boi, przybiega do mnie i widzę, że jest przekonany, iż rozwiążę wszystkie jego problemy. No i jak mam się nie bać czy domek będzie suuuper dobry kiedy on mi tak ufa? :roll:

Posted

i widzę że Marcelkowi domek się szykuje, pisałam juz do Mantis ale napiszę tez tutaj. Pani która przewoziła Marcelka znalazła mu domek tylko tutaj w Lublinie.Dom jest w 100%pewny Pani Nina ręczy za niego więc musi byc super:loveu:więc pomyślcie też nad tym.

Posted

Super, czyli mamy 3 domki dla kochanego kudłaczka :loveu: Trzeba wszystkie wziąć pod uwagę i sprawdzić, te które się nie załapią moze wezmą innego kudłaczka - niestety ich nie brakuje.

Dziś miała do Mantis dzwonić pani z Włocławka. Czekamy na wieści :lol:

Posted

plastelina napisał(a):
i widzę że Marcelkowi domek się szykuje, pisałam juz do Mantis ale napiszę tez tutaj. Pani która przewoziła Marcelka znalazła mu domek tylko tutaj w Lublinie.Dom jest w 100%pewny Pani Nina ręczy za niego więc musi byc super:loveu:więc pomyślcie też nad tym.

Kasia! W N. są dwie sunie "w typie Marcelka"! :razz: Wysyłaj panią do N. i to migiem, może którąś uratuje, one są obie bardzo zastraszone :shake: Młodziusieńkie, jedna bardziej kudłata, druga bardziej gładka. Inne psy je bezustannie ustawiają a one obydwie przeciskają się przez dziurę między boksami! To dla nich bardzo niebezpieczne, bo nie pachną "swoim stadem" tylko trochę jednym boksem a trochę drugim...

Posted

Jest jeszcze ten czarno-biały kudłatek. Ale znajdźmy najpierw dom Marcelowi, bo to jego wątek. Mantis jest osobą decyzyjną w tej kwestii - na pewno trzeba porozmawiać ze wszystkimi domkami, wybrać ten który będzie najlepszy dla Marcela