Becia66 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 wszystko na najlepszej drodze....bedzie dobrze, zobaczysz.....:loveu::loveu: Quote
atomoowka_ak Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 :) dzięki za słowa otuchy... jest coraz lepiej... a poprawę widać praktycznie z minuty na minutę. Fibi zaczyna zwiedzać mieszkanie a Koka ją wącha i widać dużą poprawę bo nie zawsze Fibi wystawia ząbki :) co prawda od czasu do czasu Koka próbuje ją zaczepiać do zabawy i wtedy Fibi przerażona ucieka na posłanie, ale naprawdę jest dużo lepiej niż wczoraj (kiedy to Koka nie mogła nawet spojrzeć na Fibi bo ta od razu się szczerzyła). Fibi jadła już nie tylko kiełbaskę czy szyneczkę ale chyba nawet przekonała się do suchej karmy :) a tutaj kilka foteczek :) zmęczona po podróży ale już we własnym domku :) mniami! jaka pyszna kiełbaska!!! ale dobre :) wystawiam ząbki na Kokę :) Fibi opanowała posłanie Koki ;) Quote
Florentynka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jak fajnie się ogląda zdjęcia schroniskowych biedactw z własnych domów! Dziewczyny obie są po prostu śliczne! Co Koka powiedziała na wygryzienie z posłanka? Quote
majuska Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ale miód:loveu: Atomoowko uratowałaś ją, po prostu, gdyby nie Ty to niunia by tam całkiem zdziczała....będzie na pewno dobrze......jakbys miała trochę wolnego czasu to zajrzyj na wątki Florentynkowych psiaków tam to się dopiero dzieje:evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 figa33 napisał(a):majuska , podmieniamy allegro? no koniecznie, szkoda żeby sie marnowało...:eviltong: Quote
majuska Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Figuś dziś postaram się zrobić wątek jeszcze jednemu maleństwu z Boguchwaly i może na nią podmienimy bo to też pilny przypadek ( sunia z lasu) Nie mam imienia, pomóżcie wymyślić Quote
figa33 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zuzia ............................................... Quote
majuska Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wątek Zuzi: http://www.dogomania.pl/threads/174104-Zuzia-maleA-stwo-skazane-na-A-mierAE-w-mAE-kach-szuka-bezpiecznego-kAE-cika?p=13545299#post13545299 Quote
Becia66 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 mam nadzieje że kolejna noc minie spokojnie.... Quote
Dzika_Figa Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Teraz to już każda następna noc będzie tylko spokojniejsza... No chyba, że się dziewczynki rozhulają i będą nocne zabawy...:diabloti: Quote
fizia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Ojej jak cudnie!!! Jaka zadowolona minka! Quote
majuska Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Co tam słychać u Was atomoowko, daj jakis cynk....prosimy! Quote
sabina*** Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wspaniałe wiadomości u Fibi!! Cudnie, że jej się udało!!! Jak się psinki dogadają oj to będzie się działo!!! Quote
majuska Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No cisza straszna, Becia na wczasach...może ona by coś wiedziała? Wierze jednak, że jest wszystko w porządku. Quote
atomoowka_ak Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witam Was! Od razu na samym początku przepraszam, że tak długo się nie odzywałam ale niestety i mój komputer i Męża w jednym czasie odmówiły posłuszeństwa :( to na początek a teraz troszkę wieści od Fibi. Nie wiem w ogóle jak zacząć i co napisać... postaram się od początku... wyglądało na to, że już jest dobrze między dziewczynami, że się dogadały i że będzie już tylko lepiej... niestety... Koka nie zaakceptowała Małej :(( tak jak piszę, na początku z dnia na dzień było coraz lepiej i zapowiadało się na piękną przyjaźń ale coś się stało... nawet nie wiem co zaważyło... i Koka zaczęła rzucać się na Fibi :( i niestety nie były to nic nie znaczące i delikatne zaczepki... Mała zaczęła się bać i całymi dniami siedziała u nas w sypialni. Staraliśmy się stworzyć im warunki do ponownego przekonania się do siebie ale niestety nie udało się... non stop walka :( a niestety Fibi sporo mniejsza od Koki nie dawała sobie rady... nic się nie stało na szczęście, ale bałam się że któregoś dnia może się zdarzyć nieszczeście :( nie wiem co się stało i co spowodowało tak nagłą zmianę nastawienia Koki wobec Fibi... nic tego nie zapowiadało... była naprawdę szczęśliwa, że ma kumpele i nagle coś takiego :( nie wiem co o tym myśleć... zastanawiam się czy nie miało na to wpływu to, że ostatnio na szkoleniu Koka została pogryziona przez psa... i może próbowała się odegrać na Małej :( zastanawiałam się co robić... nie mogłam patrzeć na tą chowającą się bidulkę ale nie mogłam również pozwolić na to by obydwie były non stop zestresowane... i podjęłam dezycję a raczej podjęła ją moja przyjaciółka, która wzięła Fibi do siebie. Boli mnie serce bo strasznie za nią tęsknię... była członkiem naszej rodzinki... ale niestety :( tak mi przykro... pocieszam się tylko tym, że Fibi ma u Asi na pewno równie dobrze jak u nas, bo Asia jest wielką miłośniczką zwierząt... niedawno pożegnała się ze swoją wieloletnią psią przyjaciółką i na pewno Fibi ma u niej dobrze... i ma troszkę spokoju a nie to co u mnie z tym moim wielkim potworem :( nie wiem czy Fibi do nas wróci... chciałabym spróbować jeszcze za jakiś czas znów je ze sobą spotkać i postarać się zabrać Fibi spowrotem do domu ale czy się uda? :( Quote
majuska Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Atomoowko, a jak Fibi u Asi się czuje, napisz parę słówek...A może Asia wejdzie na dogo i coś nam napisze, wiesz my sie zawsze bardzo martwimy o nasze wyadoptowane psiaki i wiemy , że różnie to bywa i nigdy do końca nie wiadomo jak sie zwierzaki zchowają. W przypadku Koki to była po prostu zazdrość i strach, że Fibi zajmie jej miejsce, pewnie dlatego tak zareagowała...Przykro mi bardzo, że tak sie stało, ale cieszę się, że nie oddałaś Fibi nam do przytuliska ( często to właśnie tak się kończy ) tylko znalazłaś jej nowy dom. Będziecie mieć ze soba kontakt chyba cały czas...A czy Fibi już się oswoiła, czy dalej taka wystraszona? Może Asia dałaby rade jakies fotki zrobić i wrzucicie nam tu? Quote
atomoowka_ak Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Byłam wczoraj u Dziewczyn. Fibi ma się bardzo dobrze. Jest wesoła :) a jak się cieszy lub chce kielbaske to podskakuje jak kangurek :) Asia jest średnio komputerowa, że tak powiem, ale będę jeszcze u niej w tym tygodniu więc zrobię parę zdjęć małej i na pewno je wstawię na dogo. Troszkę się uspokoiłam widząc wczoraj Asię tulącą zadowoloną Fibi, chyba się narawdę polubiły :) a Fibi... jakby odżyła... bez potwora za ścianą. Kontakt będziemy mieć na pewno... myślę, że jeszcze chwilkę to potrwa ale chcemy się zacząć umawiać na wspólne spacery, może na neutralnym terenie dziewczyny się dogadają i razem pobiegają :) Pozdrawiam Was i jak tylko będę miała fotki to wstawię. Quote
majuska Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 No, to już troszkę spokojniejsza jestem, dobrze , że macie kontakt i na prawdę bardzo Ci atomoowko dziękuję, że znalazłaś taką bezpieczną przystań dla Fibi, pozdrów od nas dziewczyny i z niecierpliwością czekamy na fotki... Quote
karolciasz28 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Powiedzcie jak mogę wejść na wątek Pysi i Mysi? Quote
majuska Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Tu masz link Karolciu: http://www.dogomania.pl/threads/172386-CA-rcia-z-mamciAE-2-torebkowe-maleA-stwa-z-rowu-MAJAE-DOMKI Quote
karolciasz28 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Dzięki :) A macie jakieś fotki od tej drugiej Pani?:razz: Quote
majuska Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Karolciu może do Beci Pani wysyłała coś , ale Becia na wczasach do 11 grudnia, więc musimy cierpliwie poczekać!! Quote
Recommended Posts