luka1 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Urodziły się i były małymi ślicznymi pieseczkami. Kiedy podrosły ich opiekunka oddała je do schroniska. Cztery małe psinki trafiły za kraty. Nie wiedziały dlaczego nie ma przy nich mamy, dlaczego muszą siedzieć w zimnym, mokrym boksie. Płakały ale nikt ich nie słuchał. W końcu zrozumiały, ze muszą sobie wystarczyć, ze mogą juz tylko wspierac się nawzajem. Było ich cztery. Nazywali je Hienki. Nawet ktoś wymyślił dla nich imiona - ale kto je zapamięta. Nie bedę wam opisywac co psiaki przeszły, nie jest to wesoła opowieść. Któregos dnia trafiły do nas - do Fundacji NERO. Mieszkają w boksie i rosną. Wyrosły na piekne, madre, i ciągle radosne dziewczyny. Koszty pobytu Hienki w hotelu Sterylizacja ...................................280,- hotel luty .......................................136,- + 150,- Quote
malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Kocham te Hienki! Są cudne, po prostu:) Hienka zielona, Hienka czerwona i Hienka niebieska, tak? Od początku, od pierwszego spojrzenia zadawałyśmy sobie pytanie, czy one są wynikiem eksperymentu? Sklonowane?:???: Luka, napisz kilka słów o ich szczęśliwej siostrzyczce - nazwijmy ja różową, co?;) Są klonami, więc będą równie grzeczne i słodkie w nowych domkach, jak ich Czwarta. Quote
luka1 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Tak, Hienek było cztery. Jeda z nich podczas transportu tak przypadła do serca Pani kierowcy, że nastepnego dnia po przywiezieniu ich do mnie, przyjechała i ja adoptowała. Teraz jest bardzo wesołym i grzecznym psiakiem - i bardzo szczęśliwym Quote
elmira Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Sliczne są! W piątek miałam to szczęscie, że mogłam je obejrzeć. Są niesamowite. Jakby z jednej sztancy. Bardzo fajne sunieczki :) Quote
agata-air Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 O i jest wątek Hienuszek. Wrzucam sobie awatar i idę rozsyłać po znajomych :) Hienki to naprawdę piękne stworzenia, przypominają owczarka beligiskiego malinois. Quote
elmira Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Nie wiem, czy jest sens podrzucać, bo dogo jakoś dziwnie działa ;) Ale przy okazji odwiedzę aparatki :) Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Hienki nie są zwyczajnymi psami. To energia zamknieta w pieknych psich ciałkach. Sa inteligentne i sprytne, i takie kochane. Quote
Ziutka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Wyróżnione allegro dla Hienek : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=795037253 Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Lecę do magazynu odkurzać domki. Jest jeszcze mały zapasik dla VIPów:evil_lol: Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 malibo57 napisał(a):Lecę do magazynu odkurzać domki. Jest jeszcze mały zapasik dla VIPów:evil_lol: To ja poproszę kilka dla moich kosmatych dzieci. Quote
Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Isadora7 napisał(a):Boskie Hienki No,boskie:diabloti:,jak tam byłam swego czasu,to nawet nie wiem kiedy się koło mnie zakręciły,poszarpały nogawki i pogryzły sznurówki:p Quote
luka1 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 już nie szarpią sznurowadeł sa powazniejsze. Dziś zagryzły trzonek od młotka, który zabrały Tzowi. A on latał i szukał i przeklinał swoją sklerozę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pewnie by nie znalazł ale Hienki posprzeczały się o młotek i zaczęły się z nim ganiać. No i oberwao się Hienkom :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No niezłe foty,niezłe:evil_lol:,szczególnie te dwie pierwsze,jak dziewczyny ustawiają się w kolejce...po domki?:cool3: Quote
agata-air Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Mnie zaskoczyło jedno: nie zdewastowały swoich obróżek! Quote
luka1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 agata-air napisał(a):Mnie zaskoczyło jedno: nie zdewastowały swoich obróżek! Skupiają się na demolowaniu czego innego, np bud Quote
kasik wawa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 zajebi...... zdjecie no hoop do domkow hienki. Quote
Ulaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 :crazyeye: :loveu::loveu::loveu: nie do wiary, co można ujrzeć na dogo :roll: Toż to cuda, powinny iść w 3paku :loveu: Quote
Recommended Posts