tula Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dorka właśnie mi wczoraj mówiła, że dzisiaj wiozą z siostrą Lunę do domku, trzymam mocno kciuki:loveu: Quote
red Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Niestety, dowiedziałam się, że dziewczyny wiozą Lunkę z powrotem, szkoda, że nie sprawdziły domu przez kogoś z Chorzowa. Absolutnie dom nieodpowiedni pod każdym względem. Lunka przebyła wiele km, ale trudno, najważniejsze, ze dziewczyny zobaczyły dom na własne oczy. A przez telefon wydawało się wszystko cudownie (nie można się nigdy sugerować rozmową telefoniczną to często zawodzi). Szukamy więc dalej.....jeszcze do sprawdzenia domek w Warszawie. Quote
D O R K A Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 red napisał(a):Niestety, dowiedziałam się, że dziewczyny wiozą Lunkę z powrotem, szkoda, że nie sprawdziły domu przez kogoś z Chorzowa. Absolutnie dom nieodpowiedni pod każdym względem. Lunka przebyła wiele km, ale trudno, najważniejsze, ze dziewczyny zobaczyły dom na własne oczy. A przez telefon wydawało się wszystko cudownie (nie można się nigdy sugerować rozmową telefoniczną to często zawodzi). Szukamy więc dalej.....jeszcze do sprawdzenia domek w Warszawie. Tak jak napisała red dom okazał się nieodpowiedni... Jestem wykończona podróżą bo dopiero co wróciliśmy a i w Radomiu po powrocie zdążyłam jeszcze zaliczyć interwencję... Nie wiem jak w innych miastach ale u nas jest wysyp porzuconych psiaków:angryy: Quote
tula Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 No to ogłaszamy dziewczynkę dalej, musi znaleźć wymarzony dom. Najważniejsze że Luna nie trafił do nieodpowiednich ludzi. Quote
lilith27 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 szkoda energii, czasu i pieniedzy ale dla suńki to lepiej Quote
D O R K A Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 lilith27 napisał(a):szkoda energii, czasu i pieniedzy ale dla suńki to lepiej Ech... Człowiek uczy się na błędach a na własnych najbardziej:oops: Quote
kizimizi Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dziewczyny pomóżcie zabrać 3 bidy z zagrożeniem depresji i znaleść domki dla "rasowych" cudeniek, które w schronie nie maja szansy na normalne adopcje: schroniskowe ślicznoty czekaja na dom - Dogomania Forum http://www.dogomania.pl/forum/f28/staruszki-ze-schronu-umieraja-niekochane-zapomniane-173698/ Quote
kizimizi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ewelina.w38 napisał(a):A co tu taka cisza? nadal cisza :( Quote
tula Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze Was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, dzięki Wam może wygrać. Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie (przegrywamy z Brzegiem:-(), można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu/zalogowaniu): http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 można głosować też w ten sposób: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Quote
D O R K A Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jestem winna wszystkim zainteresowanym sunią odpowiedzi... Sunia została na stałe u mojej siostry :) Quote
Recommended Posts