basia0607 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Zaporopnowałam aby deklaracje finansowe z mojego wątku przekazać na Lunę. Na razie nie ma odzewu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13377266#post13377266 Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 mysle ze tu trzeba osobne zbierac..bo temu biedakowi sie przyda..narazie trzeba organizowac transprot do wawy i pw rozsylac z prosba o pomoc w deklaracjach Quote
izzie1983 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ile kosztować będzie miesiąc suni w tym hoteliku? Quote
fizia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cudna ta Luna...biedactwo... Trzeba Ją jak najszybciej zabrać - za chwilę święta, pewnie dużo większy ruch się zrobi, samochody...może być niebezpiecznie. Ten hotelik, o którym pisała Clo to hotelik u Astaroth http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=137165&page=9 za małego psa jest 8 zł za średniego 10 zł Quote
Magnesiatko Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja mogę dorzucić grosik, jednorazowo. Tylko PROSZĘ o PRZYPOMNIENIE na PW. Mam kilka deklaracji i stałych i jednorazowych i zaczynam się w tym wszystkim już gubić! :oops: Quote
zachary Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja dorzucę 100 zł na listopad a potem mogę zadeklarować 20 zł.Mogę też przeznaczyć trochę biżuterii srebrnej na bazarek na hotelik Luny.Tylko jakaś zdolna ciotka musiałaby go zrobić, bo ja nie umiem. Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ok to w takim arzie luna jedzie i idzie pod opieke moja i fizi ale blagamy o pomoc w deklaracjach bo mamy juz duzo psow na utrzymaniu a pieniedzy malutko..ok czy ktos moze lune przywiezc?szukamy transportu! Quote
fizia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jeśli się zgadzacie to zaraz napiszę do Astaroth i zapytam czy przyjmie Lunę - mam nadzieję, że tak. To bardzo fajny hotelik. Łagodne psiaki mogą sobie swobodnie biegać po wielkim ogrodzie. Są nowiutkie boksy, mają cały czas kontakt z człowiekiem. Było już tam kilka "naszych" psiaków - jesteśmy bardzo zadowolone, psiaki też :) Tylko trzeba by było poszukać jakiegoś transportu Quote
zachary Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Może zapytać monday albo red, one powinny doradzić coś w sprawie transportowej. Quote
basia0607 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Fajnie, że to się zaczyna układać. Dogo dzieli ale też łączy-cioteczki kochane:loveu: Quote
fizia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Super by było jak najszyciej Ją zabrać z tego cmentarza. Jakoś obawiam się Jej losu podczas świąt - raz, że może się przestraszyć, a dwa boję się, że może komuś zacząć przeszkadzać pies na cmentarzu - bo przeciez "jak to wygląda" Już były tu przypadki pięknego traktowania zwierząt przez pseudo katolików - psy umierające pod kościołami itp Lunie musi się udać. Jest piękna, młoda, myślę, ze znajdzie szybko dom Quote
zachary Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Fizia, niestety masz rację...Niedaleko mojego miasta tak się stało z pieskiem, który koczował między cmentarzem a kościołem i domem klasztornym.Nie pasował do krajobrazu, a nie chciał się przemieścić dalej...Znajoma-lekarka nie zdążyła go zabrać...zutylizował go proboszcz... Quote
fizia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Matko...straszne...no ale właśnie o to mi chodzi - może nie pasować komuś do krajobrazu...:shake: Quote
fizia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 SylwiaK napisała na transportowym, ze w czwartek ma wiezc psa z Warszawy do Radomia Wyslalam pytanie czy daloby sie przewiezc Lune w powrotnej drodze Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 o matko..zachary to co mowisz to jakis koszmar...proboszcz...ja bym go sama chetnie zutylizowala powiedz mi gdzie i normalnie...az sie we mnie zagotowalo..nie chce myslec co mu zrobil:((( oby sylwia sie zgodzila...czy tkos pomoze jej wtedy zlapac lune? Quote
Aimez_moi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kochaniutkie Moje napiszcie jak można pomóc. Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 zbieramy stale co miesieczne deklaracje na hotelik:)gazdy grosz sie przyda oraz szukamy transportu radom warszawa dla malej Quote
Aimez_moi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziś mogę przesłać 30zł bo jakoś tak .... koniec miesiąca. A na kiedy ten transport? Quote
Sylwia K Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 będziemy jechać ale w przyszłym tygodniu, wiec jeśli wam pasuje to bez problemu możemy się grać:cool3: Quote
Magnesiatko Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Dziewczyny napiszcie w pierwszym poście stałe deklaracje i deklaracje jednorazowe, łatwo będzie znaleźć ile brakuje :) Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ok a kto bedzie zbieral na lune mamy sie tego podjac z fizia? hmm przyslzy tydzien to za pozno niestety wydaje mi sie:(bo tak jak tu fizia i zachary mowia..w sieto zmarlych moze byc nie dobrze...ehh..sluchajcie zapytam pati c czy by nie pojechala a czy ktos pomoze wtedy zlapac lune?tzn namierzyc ja? Quote
red Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Nie miałam dostępu do internetu, jestem wzruszona tym co robicie dla Luny....to naprawdę niesamowite, zawsze to mówię, że prawdziwi miłośnicy zwierząt to są właśnie tu - na dogo, bo w otoczeniu różnie bywa....Dowiedziałam się, że siostra Dorki, która dokarmiała Lunę, właśnie ją zabrała na swoją posesję, to było konieczne, bo ruch niesamowity wokół cmentarza, raz nawet nie mogła jej znaleźć, bo schowała się gdzieś ze strachu. Luna jest bezpieczna, choć nie do końca, bo siostra ma w domu większość suk i najgorsze, że zaczęły się gryźć między sobą, jak pojawiła się Luna. Musi być izolowana, jest trudno, ale jakoś może się unormuje sytuacja. Postaramy się ją szybko wysterylizować, bo nie wiadomo, czy nie jest w ciąży, prosimy o pomoc w ogłoszeniach Lunki, żeby jaknajszybciej znalazła dom, to taka spokojna, wycofana i zapatrzona w człowieka sunia, bardzo chce być blisko a jeszcze się boi. Dzięki wielkie za oferowane deklaracje, może uda się ją przetrzymać bez hotelu, ale sunia potrzebuje ogłoszeń.... czy ktoś może jej zrobić allegro, może banerek....:calus: Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 o jak cudownie!!!no to w takim razie jak lunka jest bezpieczna i ma darmowy dt to trzeba pilnie tylko z ogloszeniami ruszac!piekna to sunia domek znajdzie szybko mam nadzieje! Quote
Recommended Posts