Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maleńka czuje się już troszkę lepiej. Nie kaszle tyle, co wczoraj. Jest wesoła, radosna, apetycik jej dopisuje :) Straszny z niej miunczek :evil_lol: Chodzi za mną krok w krok i jojczy. Uwelbia bawić się pluszakami. Strasznie się na nie nakręca. Czasami tak się rozpędzi, że po złapaniu miśka nie zdąży wychamować i jeszcze kilkanaście cm przejedzie się na brzuszku ;) Na szczęście Hiena nie zabrania jej się bawić miśkami, bo sama dawno juz z tego wyrosła :diabloti:

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Aga jak Ty ją oddasz ? :shake:

ciii - te ogłoszenia to tak pro-forma:p (mam nadzieję:diabloti:), bo wcale nie chciałabym jej nie odwiedzać:loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
ciii - te ogłoszenia to tak pro-forma:p (mam nadzieję:diabloti:), bo wcale nie chciałabym jej nie odwiedzać:loveu:

Ciężko będzie oddać takiego słodziaka, ale nie wiem jak ciocia Sylwia i wujek Przemek rozstaną się z malutką :sad: Strasznie ją już kochają!! Mała królewna codziennie jest w gościach u nich i Toresa. Ciocia Sylwia zabiera maleńką do łóżeczka na czas spaceru Toresa i Hieny. Wujek przyjeżdża po nas samochodem i odwozi nas pod sam dom :mdrmed: Dziś laleczk próbowała się włączyć do zabawy obu psiaków - podleciała i dziabnęła Toresa w nos :shiny: Niestety nie zdązyłam nagrać, jak gadała z hasiorkiem - dopiero byście się uśmiały! :evil_lol: Mało tego zasikała Toresowi jego spanko - barana i próbowała je oskubać :lol:

Dzisiaj niunieczka pierwszy raz zaczęła machać ogonkiem na powitanie :multi: Do kogo machała?? Oczywiście do cioci i wujka :p

Posted

Andzia czasami takie rzeczy się zdażają :cool3: Niunieczka rozkochuje w sobie wszystkich :loveu:

Właśnie wróciłyśmy od weta. W badaniu osłuchowym wyszły zaostrzone szmery :-( Dostała antybiotyk domięśniowo i Synulox w tabletkach na 5 dni. Pocieszające jest to, że dzisiejszą nockę przespała spokojnie - kaszel nie męczył jej już tak bardzo :multi: Coraz żadziej pokasłuje. Problemy z biegunką też ustąpiły. Dziś kupiłam jej piłeczkę i gryzaczki. Ogólnie mała czuje się bardzo dobrze. Wogóle nie widac po niej by była chora.
Biega, skacze, szaleje. Probuje zaczepiać Hienę do zabawy, ale narazie bez rezultatu ;)

Posted

Niunieczka jest bardzo mądra. Od dzisiaj załatwia się tylko w swojej toalecie ;) Przez pierwsze dwa dni sikała gdzie popadło :eviltong:
Teraz kolejna porcja fot. Mam ich strasznie dużo, tyle tyko muszę je obrabiać, bo mam marny aparat, który nie doświetla zdjęć :shake:

Rozszarpę toresowego "barana" :diabloti:

Klapek cioci też jest fajowski :cool3:

Niunieczka :loveu:

Chcę się pobawić, ale troszkę się boję...

Chcesz się ze mną bawić?? :roll: