BSK Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witam Sorry że nie dawałem znaku życia co i jak z mała ale dopiero teraz mogłem sie zarejstrować ponieważ zaczał mi dopiero teraz szybciej chodzic net.A co do małej to bardzo sie do mnie przywiązała nie opuszcza mnie na krok bardzo lubi moją siostre a taty i szwagra sie jeszcze obawia troszke ale juz powoli sie do nich przekonuje mała jest barrdzo grzeczna tylko w nocy sobie koste pogryzła bo ją chyba ząbki bolały a na spacery to tylko ze mna lubi chodzić wszyscy są zadowoleni z tego maluszka:)Teraz będę regularnie informował co u małej.Pozdrawiam;) Quote
agnieszka24 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Witaj, witaj :multi: Już nie mogłam się na Ciebie doczekać :cool3: Ciotki by mnie chyba powiesiły, gdybyś się nie pojawił:grab: Cieszę się , że maleńka się aklimatyzuje i że nie płacze po nocach :) Jak minął wam pierwszy wspólny dzień? Łobuzuje już maleńka czy nadal jest grzeczna? Cieszę się, że przywiązuje się już do ciebie. Znaczy, że poświęcasz jej dużo uwagi :p A do pozostałych domowników na pewno niebawem się przyzwyczai. Zawsze na początku jest trochę nieufna. No chyba, że sama nawiąże kontakt jako pierwsza. Z niecierpliwością czekam na wszystkie nowinki z życia Maniuni. A może wybrałeś już dla niej jakieś nowe imię? :razz: Quote
BSK Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dałem jej na imię Kola i nawet juz zaczyna reagować na to imie a na inne jakie jej chcialem dac nie reagowała;) Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Czyli mała cwaniara sama wybrała sobie imię :cool3: Quote
ania z poznania Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 agnieszka24 napisał(a): Już nie mogłam się na Ciebie doczekać :cool3: Ciotki by mnie chyba powiesiły, gdybyś się nie pojawił:grab: Oj, zaraz powiesiły, Agnieszka, jeszcze się chłopak wystraszy :diabloti: .... Nie, nie, tak nie jest, my zawsze najpierw grzecznie prosimy :mad:. Quote
BSK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witam druga noc przemineła bardzo ładnie mała spała do 9 i jak wstała to wyszedłem na spacer z nią.Mała lubi biegać za patykiem na dworze lub za śnieżynkami jest bardzo grzeczna i posłuszna.Pozdrawiam;):):) Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 A nie mówiłam ci, że to straszny śpioch :evil_lol: A gdzie malutka śpi? Na swoim kocyku czy z Tobą w łóżku? Bo do mnie się zawsze pchała pod kołdrę :p Czy macie już dla niej linkę czy biega sobie na smyczce? Kiedy możemy się spodziewać nowych fotek? Quote
BSK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak leże na łóżku to też do mnie sie pcha ale jak jej powiem ze nie wolno to idzie odrazu na swoj kocyk ktory ma u mnie w pokoju;)a fotki postaram sie jak najszybciej zrobic i wrzucic na forum;) Quote
BSK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Jak leże na łóżku to też do mnie sie pcha:D ale jak jej powiem ze nie wolno to idzie odrazu na swoj kocyk ktory ma u mnie w pokoju;)a fotki postaram sie jak najszybciej zrobic i wrzucic na forum;) Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 BSK napisał(a):Jak leże na łóżku to też do mnie sie pcha:D Bo niunia to taka mała przytulanka jest. Typowy bull - kanapowiec :) A jak układają się relacje z tatą, przekonała się już do niego czy jeszcze jest troszkę nieufna? Quote
BSK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 no powoli juz lubi tate juz bardziej smiało podchodzi do niego itp;)ogólnie jest bardzo fajnym psem;) Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 pomalutku i do taty się przekona;) pewnie mamę najbardziej lubi :) co do spania - porozmawiaj z rodzicami i pomyślcie nad czymś takim: tu na aukcji: http://www.allegro.pl/item883376067_legowisko_psa_calkiem_rozbierane_zamsz_80_100_nr4.html albo inne - do wyboru i koloru:) Quote
BSK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 jak narazie ma zrobiony taki kojec w typie pontonu ma podlozona poduszke taka duza płaska a na tej poduszce ma swoj kocyk:) Quote
andzia69 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 musisz zdjecia najpierw wrzucic na jakis serwer - np. www.imageshack.us zdjecia muszą mieć rozmiar max 640 x 480 jak już wrzucisz, kopiujesz linka i klikasz w taki żółty obrazek nad odpowiedzią - i wklejasz;) Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja wrzucam fotki przez ten serwer http://pl.tinypic.com/. Jest bardzo prosty w obsłudze. Wybierasz zdjęcie z kompa, potem, ustawiasz rozmiar 648/480, klikasz prześlij i kopiujesz drugi kod do obrazka. Żeby wstawić zdjęcie na forum musisz najpierw napisać kilka słów (minimum 10 znaków). W takim razie czekamy z niecierpliwością na fotki :) Quote
BSK Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 dodaje nowe zdjecia małej na spacerze:) http://img339.imageshack.us/g/zdjcie0013o.jpg/?action=edit Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mały słodziaczek :loveu: Widzę, że dobrze wam razem :cool3: Quote
agnieszka24 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 W takim razie ja też wrzucę coś fajnego :) Ostatnia wspólna piosenka Niuni i Toresa . Koncert psiaków można obejrzeć tutaj: View My Video :loveu: :multi: Quote
BSK Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witam mam pytanie czy mała często tak robiła siku w domu czy cos bo teraz zaczeła sie zalatwiac czesto w domu a wczesniej wyszlo sie z nia 4 lub 5 razy i jej starczyło na cały dzień a teraz wychodzimy z nia czesciej i nadal sika w domu prosiłbym o jakąs podpowiedz w tym kierunku;) Quote
agnieszka24 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Był okres, że mała często posikiwała w domu. Wtedy badania moczu wyszły jej idealnie. Ten problem wyeliminowałam dając jej nagrodę za każdym razem, gdy zrobiła siusiu na dworzu. Może warto spróbować? Może być tak, że maleńka przeziębiła sobie pęcherz...Może ją zawiało..? Quote
Recommended Posts