Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Sorry że nie dawałem znaku życia co i jak z mała ale dopiero teraz mogłem sie zarejstrować ponieważ zaczał mi dopiero teraz szybciej chodzic net.A co do małej to bardzo sie do mnie przywiązała nie opuszcza mnie na krok bardzo lubi moją siostre a taty i szwagra sie jeszcze obawia troszke ale juz powoli sie do nich przekonuje mała jest barrdzo grzeczna tylko w nocy sobie koste pogryzła bo ją chyba ząbki bolały a na spacery to tylko ze mna lubi chodzić wszyscy są zadowoleni z tego maluszka:)Teraz będę regularnie informował co u małej.Pozdrawiam;)

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj, witaj :multi:

Już nie mogłam się na Ciebie doczekać :cool3: Ciotki by mnie chyba powiesiły, gdybyś się nie pojawił:grab:
Cieszę się , że maleńka się aklimatyzuje i że nie płacze po nocach :) Jak minął wam pierwszy wspólny dzień? Łobuzuje już maleńka czy nadal jest grzeczna? Cieszę się, że przywiązuje się już do ciebie. Znaczy, że poświęcasz jej dużo uwagi :p A do pozostałych domowników na pewno niebawem się przyzwyczai. Zawsze na początku jest trochę nieufna. No chyba, że sama nawiąże kontakt jako pierwsza.
Z niecierpliwością czekam na wszystkie nowinki z życia Maniuni. A może wybrałeś już dla niej jakieś nowe imię? :razz:

Posted

agnieszka24 napisał(a):

Już nie mogłam się na Ciebie doczekać :cool3: Ciotki by mnie chyba powiesiły, gdybyś się nie pojawił:grab:

Oj, zaraz powiesiły, Agnieszka, jeszcze się chłopak wystraszy :diabloti: .... Nie, nie, tak nie jest, my zawsze najpierw grzecznie prosimy :mad:.

Posted

Witam druga noc przemineła bardzo ładnie mała spała do 9 i jak wstała to wyszedłem na spacer z nią.Mała lubi biegać za patykiem na dworze lub za śnieżynkami jest bardzo grzeczna i posłuszna.Pozdrawiam;):):)

Posted

A nie mówiłam ci, że to straszny śpioch :evil_lol: A gdzie malutka śpi? Na swoim kocyku czy z Tobą w łóżku? Bo do mnie się zawsze pchała pod kołdrę :p Czy macie już dla niej linkę czy biega sobie na smyczce?
Kiedy możemy się spodziewać nowych fotek?

Posted

Jak leże na łóżku to też do mnie sie pcha ale jak jej powiem ze nie wolno to idzie odrazu na swoj kocyk ktory ma u mnie w pokoju;)a fotki postaram sie jak najszybciej zrobic i wrzucic na forum;)

Posted

Jak leże na łóżku to też do mnie sie pcha:D ale jak jej powiem ze nie wolno to idzie odrazu na swoj kocyk ktory ma u mnie w pokoju;)a fotki postaram sie jak najszybciej zrobic i wrzucic na forum;)

Posted

BSK napisał(a):
Jak leże na łóżku to też do mnie sie pcha:D

Bo niunia to taka mała przytulanka jest. Typowy bull - kanapowiec :) A jak układają się relacje z tatą, przekonała się już do niego czy jeszcze jest troszkę nieufna?

Posted

Ja wrzucam fotki przez ten serwer http://pl.tinypic.com/. Jest bardzo prosty w obsłudze.
Wybierasz zdjęcie z kompa, potem, ustawiasz rozmiar 648/480, klikasz prześlij i kopiujesz drugi kod do obrazka. Żeby wstawić zdjęcie na forum musisz najpierw napisać kilka słów (minimum 10 znaków).

W takim razie czekamy z niecierpliwością na fotki :)

Posted

Witam mam pytanie czy mała często tak robiła siku w domu czy cos bo teraz zaczeła sie zalatwiac czesto w domu a wczesniej wyszlo sie z nia 4 lub 5 razy i jej starczyło na cały dzień a teraz wychodzimy z nia czesciej i nadal sika w domu prosiłbym o jakąs podpowiedz w tym kierunku;)

Posted

Był okres, że mała często posikiwała w domu. Wtedy badania moczu wyszły jej idealnie. Ten problem wyeliminowałam dając jej nagrodę za każdym razem, gdy zrobiła siusiu na dworzu. Może warto spróbować?

Może być tak, że maleńka przeziębiła sobie pęcherz...Może ją zawiało..?