Rudzia-Bianca Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Zapraszam na jeszcze pustawy bazarek scrapbookingowy na razie kartka na chrzest i hmm Walentynka ;) http://www.dogomania.pl/threads/177552-Karteczkowo-dla-psA-w-z-Kielc-otwarty-do-31-01 ale będzie znacznie więcej :) Quote
agnieszka24 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Maniunia w piątek przeprowadza się do domku stałego! :loveu: Rodzinka podjęła decyzję o adopcji małej :multi: Bardzo się cieszę, bo Niunia będzie miała u nich super dom :loveu: Byłyśmy dziś u nich w odwiedzinach. Mała poznała już wszystkich członków swojej nowej rodziny. Zachowywała się bardzo grzecznie :) Chłopak jest nią zauroczony - po nocach spać przez Niunię nie może :evil_lol: Ale już nic więcej nie piszę, bo Kuba ma się zarejestrować na dogo i jeszcze mnie ochrzandoli :diabloti: W piątek jedziemy z Andzią podpisać umowę adopcyjną. Quote
andzia69 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 no to teraz Aga rozejrzyj się po dogo za nowym nabytkiem na tymczas:eviltong: Quote
ania z poznania Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 andzia69 napisał(a):no to teraz Aga rozejrzyj się po dogo za nowym nabytkiem na tymczas:eviltong: No właśnie! A jak się nie rozejrzysz to Andzia sama Ci coś znajdzie :diabloti: To rozumiem, że Maniunia zostaje w Kielcach? Quote
agnieszka24 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Tak Aniu, mała zostaje w Kielcach :loveu: Narazie nie szukam nowego tymczaskia. Jak już moja maleńka pójdzie do swojego domku, to pojadę odwiedzić rodziców, bo jak będę miała drugiego psa, to znowu nie będę miała jak się wybrać :shake: Quote
Sylwia K Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 super wiadomości:multi: Agnieszko i Andziu jesteście wspaniałe!:Rose: Quote
ewelinka_m Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ojejku, ale cudowne wieści czytam tu z rana!! superancko!! Maniunia zostaje w kielcach, więc będziesz mogła ją nawiedzać bardzo się cieszę!!!:) i żałuję strasznie, że nie mogłam jej porwać bo jest genialna Quote
agnieszka24 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Oj, tak!! Za godzinkę maleńka jedzie do swojego nowego domku :) Bardzo trudno będzie mi się z nią rozstać :placz::placz: Bo bardzo ją pokochałam!!:iloveyou: Ale wiem, że u nowej rodziny będzie miała wspaniały dom. Quote
ewelinka_m Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ło jejku to już dziś!! Aga wyściskaj małego łobuza ode mnie... trzymaj się! będziesz mogła ją odwiedzać..aż nowa chałpinka będzie miała Cię dość Quote
doddy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Aga, kawał dobrej roboty odwaliłaś przy Maniuni. Wielkie podziękowania na Twoje ręce i wyrazy podziwu. Mam cichą nadzieję, że po krótkim urlopie jakiś mały szkrab zamieszka u Ciebie na DT. Quote
agnieszka24 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Maniunia została wyściskana i wycałowana :) Napewno za jakiś czas kolejny maluszek znajdzie się u mnie na tymczasie. Bo teraz tak cicho i pusto się zrobiło w domu... Maniunia już jest w swoim nowym domku. Doskonale wiedziała gdzie idziemy i bezbłędnie trafiła :cool3: Podoba jej się nowy dom, bo nawet nie wstała, żeby nas odprowadzić, gdy wychodziłyśmy ;) Bądź szczęśliwa moja maleńka!! :iloveyou: Quote
doddy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Strasznie się cieszę i czekam na wieści od nowych rodziców. :) Kawał dobrej roboty ciotki. Quote
ania z poznania Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Trzymamy kciuki za Maniunię! Trzymacie się jakoś z Hieną? Quote
agnieszka24 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Narazie jakoś się trzymamy ;-) Będzie mi jej strasznie brakować, ale ciesze się że jest w pobliżu :) Maleństwo w swoim nowym domku :) Quote
agnieszka24 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zobaczcie jaka Niunia jest zadowolona :loveu: A tak myszka spała jak wychodziłyśmy :p Quote
andzia69 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 agnieszka24 napisał(a):Podoba jej się nowy dom, bo nawet nie wstała, żeby nas odprowadzić, gdy wychodziłyśmy ;) Bądź szczęśliwa moja maleńka!! :iloveyou: no maleńka to ona już nie jest:evil_lol::eviltong: ale faktycznie miała nas głęboko gdzieś jak wychodziłyśmy!:mad: niewdzięcznica!:diabloti: Quote
Alicja Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Malizna Was olała ;) http://i45.tinypic.com/3502zie.jpg powodzenia myszko :kciuki: Quote
agnieszka24 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nie mogłam się doczekać na wieści z nowego domku i już dzwoniłam się dowiedzieć czy wszystko ok :evil_lol: Niunieczka przespała grzecznie całą noc, nie piszczała nic a nic :) Tylko o 4 obudziła domowników chrobotaniem, bo zaczęła sobie gryźć kostkę :diabloti: Za każdym razem woła na spacerek. W domu podobno aniołek, na dworku szaleje. Od razu zakumplowała się z kobietami, facetów troszkę się obawia. Myślę, że trzeba dać jej trochę czasu, w końcu wychowywały ją praktycznie same baby :razz: Czekam niecierpliwie na wiadomości z pierwszej ręki!! Halo, Kuba, gdzie jesteś??!! :cool3: Rejestruj się na dogo i pisz nam tutaj szybciutko jak się miewa Maniunia! Moja Hiena śpi cały dzień. To do niej niepodobne, żeby nie wstała na obiad :crazyeye: Nie wiem... czyżby odsypiała zarwane noce?? :diabloti: Quote
andzia69 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Kto robi banerki? potrzebny tu na już dla świętokrzyskiej astki, której grozi uśpienie albo strzelba: http://www.dogomania.pl/threads/177769-ZABIJCIE-JAE-czyli-fatalna-historia-kolejnej-ASTki-ZBIERAMY-NA-HOTEL-POMA-A-I-TY?p=13906638#post13906638 a moze Kuba się nie zarejestruje? Quote
agnieszka24 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zarejestruje się, na pewno. Już ja się o to postaram :diabloti: Dopóki go tu nie zobaczę, to będę go molestować telefonami, aż do skutku :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 agnieszka24 napisał(a):Zarejestruje się, na pewno. Już ja się o to postaram :diabloti: Dopóki go tu nie zobaczę, to będę go molestować telefonami, aż do skutku :evil_lol: a jak to nie przyniesie oczekiwanych efektów...to będziemy nękać wizytami w domu :diabloti: :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ewelinka_m napisał(a):a jak to nie przyniesie oczekiwanych efektów...to będziemy nękać wizytami w domu :diabloti: :evil_lol: O, to jest świetny pomysł :diabloti: Quote
Recommended Posts