wilczek007 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 juz dzis jedna pani ją chciała ale wybrała troszke większa sunie, w sumie to jej dzieci. wg mnie kobieta ok...Jamnisia i tak ma jeszcze szwy ne zdjęte( bedzie miec w czwartek) Quote
shanti Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Dobrze, że te suńki posterylizowane, to sie rozmnażacze nie będą interesować. Quote
shanti Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Mini, chociaż ciotka shanti cię odwiedzi:-( Quote
wilczek007 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 oj nie będą sie rozmnażacze interesowac, nie będa...Jedna pani do mnie pisała na gg, chyba z jakiegos ogłoszenia ze chciałaby psa itp. a potem spytała dlaczego robimy te sterylki przeciez to chyba największa krzywda dla zwirzęcie...:-o...No to jej wykłada walnełam na tym gg, (duzo pisania)az mnie zablokowała tak sieobraziła kimkolwiek ona była a przeciez do niej bezposrednio nie piłam ...:oops::roll:...Phi. Oj ludzie ludzie.... Quote
malagos Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kochana psineczka, na pewno doczeka sie doskonałego domku! Jak sie czuje, dochodzi do siebie po operacji? Quote
monika55 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Wilku, czekamy na wiadomosci ze schronu. Quote
shanti Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Wszystkie te krótkowłose biedulki mają przechlapane:shake: Quote
monika55 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Moze poszukajmy dla niej DT? Zmien moze tytul i popros o deklaracje. Quote
shanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Nikt Cię jeszcze dzisiaj jeszcze nie odwiedził, maleństwo:shake: Quote
wilczek007 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='monika55']Wilku, czekamy na wiadomosci ze schronu.[/QUOTE] łatwo ci mówic jak ja teraz latam jakby mi kto piepszem kuper posypał:evil_lol: nasza Mini siedzi teraz w srodku na kwarantannie, za ciepło tam nie jest ale nie to co na dworze.Ma sie dobrze, ucieka mi w jak cos w boksie robie przez dziure od scieku i sie cieszy a potem wraca:evil_lol: kochana jest:loveu: Quote
shanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A czemu ona znowu na kwarantannie? Z powodu sterylki? Quote
wilczek007 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 e, niee,to poimeszczenie nazywam roboczo kwarantanną, bo tam sa tez nowe dostarczane psy.Kwarantatnna jako taka dla nowych przywiezionych psów jest wszędzie byle nie na dworze,dlatego innej nazwy to nie posiada... Nie ma miejsca trzeba to tak robic...No..."robocza" nazwą tej kwarantanny nr 1 jest "węgiel":roll:...bo w jednym kacie sie jeszcze musi zmiescic skład opału-drewna raczej bo węgla nima jak narazie... Quote
malagos Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 a ma jakiś kocyk, poduszkę, coś do zagrzebania sie , jak to jamniki lubią? Quote
monika55 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kocyk jest, na pewno wilczek zadbala, ale ogrzewania nie ma. Zimno. Quote
shanti Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Na zewnątrz to czasem słoneczko przyświeci i sie psiaki wygrzeją. W środku ziąb cały czas.:shake: Quote
monika55 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja proponuje Mini jak ludzie dzwonia o Filipka. Ale oni tylko Filipka. Quote
shanti Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Filipek serce ludziom skradł:evil_lol: Niepojęte:shake: wszystkie miały robione ogłoszenia w tym samym czasie, a o Filipka bitwa:evil_lol: Quote
monika55 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Dzis byl chyba 9ty telefon o Filipka. Skoro Frodo ma duze szanse na DS, to moze Darusia by jakiegos innego psiaka zabrala? Quote
shanti Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 A sunieczka nie mogłaby być? Nie dogadają się z jej sunią? Quote
Recommended Posts