Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj nie będą sie rozmnażacze interesowac, nie będa...Jedna pani do mnie pisała na gg, chyba z jakiegos ogłoszenia ze chciałaby psa itp. a potem spytała dlaczego robimy te sterylki przeciez to chyba największa krzywda dla zwirzęcie...:-o...No to jej wykłada walnełam na tym gg, (duzo pisania)az mnie zablokowała tak sieobraziła kimkolwiek ona była a przeciez do niej bezposrednio nie piłam ...:oops::roll:...Phi.
Oj ludzie ludzie....

Posted

[quote name='monika55']Wilku, czekamy na wiadomosci ze schronu.[/QUOTE]
łatwo ci mówic jak ja teraz latam jakby mi kto piepszem kuper posypał:evil_lol:

nasza Mini siedzi teraz w srodku na kwarantannie, za ciepło tam nie jest ale nie to co na dworze.Ma sie dobrze, ucieka mi w jak cos w boksie robie przez dziure od scieku i sie cieszy a potem wraca:evil_lol: kochana jest:loveu:

Posted

e, niee,to poimeszczenie nazywam roboczo kwarantanną, bo tam sa tez nowe dostarczane psy.Kwarantatnna jako taka dla nowych przywiezionych psów jest wszędzie byle nie na dworze,dlatego innej nazwy to nie posiada... Nie ma miejsca trzeba to tak robic...No..."robocza" nazwą tej kwarantanny nr 1 jest "węgiel":roll:...bo w jednym kacie sie jeszcze musi zmiescic skład opału-drewna raczej bo węgla nima jak narazie...