Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shanti']Mini zrobiłam allegratkę[/QUOTE]

przecież alegratke miała zrobiona przeze mnie,skopiujcie te linki ogłoszeniowe z postu 28 i wklejcie na 1 stronie by było widać jakie juz ma zrobione ogłoszenia.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co to szkodzi że ma dwie allegratki?
Wstawiłam link do postu 28 w pierwszy post.

Wczoraj miała być sterylka. Ciekawe jak poszło :nerwy:

Szamanka przeniosła watek na ogólny pwp, dziękuję.

Posted

Jak to sterylka, w czasie cieczki? :crazyeye:
to ryzykowne, strasznie cieżko sie goi rana i krwawią przeciete naczynia krwionosne wewnątrz ciała, tam jest takie przekrwienie....
Ale trzymam kciuki, zeby wszystko się ładnie goiło.

Posted

Mój wet mówił że trzeba odczekać, żeby się gospodarka hormonalna unormowała, nie mówiąc już o przekrwieniu organów. Ale ja ciemna baba ze wsi jestem:roll:

Posted

ojej nic sie nie stało, Mini czuje sie dobrze, pytałam techniczke wet która u nas szczepi, przed sterylka czy cieczka przeszkadza,powiedziała ze nie bardzo, tylko w zabiegu ,potem to juz jest ok.Juz jest po i ok. ;)

Ale nie chce zapeszac, ktos dzwonił i jutro beda jamniczke oglądac.A jak nic nie wyjdzie ,trudno, poczekamy na inne telefony( I tak musza poczekac na zdjecie szwów).

Posted

Możliwość zwrotu psa "jakby co" strasznie mnie wkurza:angryy: Tacy nie powinni już dostać psa ze schronu. Wogóle jakaś wkurzona dzisiaj jestem:roll: Dogo też mnie wkurza:cool3: