lamia2 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Generalnie super psiak, wesoły, chodzi za człowiekiem, zaczepia do zabawy, posłuszny. Rana się goi, powoli ale się goi. Najwyraźniej już go nie boli bo daje sobie wcierać w nią zasypkę z antybiotykiem. Domek by się przydał bo on potrzebuje stałego kontaktu z człowiekiem. Quote
auraa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 To dobre informacje! Jak sie do niego mówi, to tak śmiesznie przekrzywia łeb w jedna lub drugą stronę. Doskonale to widać na zdjęciach:lol:. Quote
malibo57 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Lamia, kochana jesteś! :calus:Dzięki za fotki i za to, że jesteś. Nie wiem, gdzie Miś ma ogłoszenia od Was? Dałabyś radę wkleić tu linki? Bo też chcemy wziąć się do roboty, a nie ma sensu się dublować. Jeśli to kłopot, to się zdublujemy, też nie problem:grins: Quote
agata-air Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jesteście super. Cudownie, że uratowaliscie mu życie. Quote
elmira Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Super zdjęcia. Stokrotne dzieki!!! Dobrze Misio wyglada. Normalnie jak pies, a nie zaszczuta kupa futra. Quote
kaa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 malibo57 napisał(a):Lamia, kochana jesteś! :calus:Dzięki za fotki i za to, że jesteś. Nie wiem, gdzie Miś ma ogłoszenia od Was? Dałabyś radę wkleić tu linki? Bo też chcemy wziąć się do roboty, a nie ma sensu się dublować. Jeśli to kłopot, to się zdublujemy, też nie problem:grins: Ja cały czas zaglądam do Misia i czekam na linki. ;) Quote
malibo57 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 A, to miło;) Poczekajmy chwilkę, a potem ruszamy, tak? Lamii może być trudno zebrać te informacje. Najwyżej sie zdublujemy. Elmirka, może uda się zrobić jakieś fotki w lecznicy? Portrecik do ogłoszeń?:cool3: Plissssssssssssssssssssssss... Quote
elmira Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 malibo57 napisał(a):A, to miło;) Poczekajmy chwilkę, a potem ruszamy, tak? Lamii może być trudno zebrać te informacje. Najwyżej sie zdublujemy. Elmirka, może uda się zrobić jakieś fotki w lecznicy? Portrecik do ogłoszeń?:cool3: Plissssssssssssssssssssssss... Naszczelamy;) fotek. Dobre fotki to podstawa :) Quote
malibo57 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Tak jest! Żyjemy w cywilizacji obrazkowej - bez tego mózg ludziom nie pracuje. Zero wyobraźni:cool1: Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 A ja łykam witaminy na poprawę pamięci, żeby znów nie zapomnieć o aparacie ;) Quote
auraa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ciekawe, jak my go przeprowadzimy na smyczy? Będziemy bez faceta! Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Auraa, auto będzie z kratką, chociaz ja się Misia nie obawiam. To mądry pies :) Może spróbujemy go jeszcze w szelki zaopatrzyć? Ja się nie boję, że on coś zrobi, tylko, że się spłoszy. No musimy pomyśleć, żeby to wszytko sprawnie przebiegło. Quote
auraa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ciotki, duze szelki koniecznie. Nie chcę znów być w stanie przedzawałowym, że z obroży się wysunie............. Quote
Ziutka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Cioteczki czy Misio ma jakieś ogłoszenia ? :roll: Quote
auraa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Chyba jeszcze nie! We wtorek badamy oczy, rana już tez się ponoć goi. Ogłoszenia czas zacząć! Quote
gonia66 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 TRzymam kciuki!!!!!:loveu::loveu::loveu:Powodzenia Misiu:p Quote
auraa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Misiu, Łania pojechała do domu! Teraz twoja kolej! Quote
lamia2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nie mogę się skontaktować z koleżanką i nie wiem gdzie są jego ogłoszenia :shake: ale myślę, że od przybytku głowa nie boli ;) jeśłi ktoś ominie jedno ogłoszenie to trafi na drugie :evil_lol: Quote
elmira Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 lamia2 napisał(a):Nie mogę się skontaktować z koleżanką i nie wiem gdzie są jego ogłoszenia :shake: ale myślę, że od przybytku głowa nie boli ;) jeśłi ktoś ominie jedno ogłoszenie to trafi na drugie :evil_lol: :) I słuszne podejście. Ja zrobie na szybko Misiowi Cafeanimala. Quote
lamia2 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 elmira napisał(a)::) I słuszne podejście. Ja zrobie na szybko Misiowi Cafeanimala. Super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
auraa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 dobranoc Misiu! Elmira jesteś złota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Recommended Posts