Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio siedzi sobie u Magdy, ma się dobrze, chociaż życzyłby sobie więcej głaskania, bo bardzo na to łasy. Pieszczoch niemożliwy.
Niestety, odzew z nowych ogłoszeń żaden.

Posted

To niedobrze allegro się już skończyło, tych ogłoszeń troszkę za mało ale powiem szczerze, że miałam kiepsko z czasem. Może by tak zmienić tekst?? Słyszałam, że podobno na jakimś bazarku można wykupić pakiet ogłoszeń za nieduże pieniądze, tylko nie wiem dokładnie gdzie, co Wy na to??

Posted

Ziutka zrobiła Misiowi nowy pakiet - komplet ogłoszeń z nowym tekstem od Magdy, ale niestety - cisza.
Poprosiłyśmy o nowe zdjęcia, może to coś da.
Tych ogłoszeń było 114. Może jeszcze ktoś się odezwie.

Posted

malibo57 napisał(a):
Poprosiłyśmy o nowe zdjęcia, może to coś da.

Fajne fotki na zielonej trawce i ktoś zadzwoni ;) już to przerabiałyśmy (z Tytuskiem np. tak było)

Czekamy na foteczki i ogłaszamy :)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Misio już od dawna nie jest pod moja opieką. Wykupiłam na bazarku pakiet ogłoszeń. Ale co w nich napisać? Na kogo namiary?

Posted

Na tego, kto płaci za hotel i wziął psa na swoją wyłączną odpowiedzialność - w jego interesie, z resztą. Można też podać numer hotelu, bo Magda robi pierwszy "odsiew" chętnych.
Tyle, że chętnych brak...
Jeśli potrzebne jakieś dane, to podam na PW.

Posted

Już pisałam raz, że Misio, jak i 25 pozostałych psów, został oddany mnie. Fundacja zrzekła się go na mnie, gdyż nie jest w stanie go utrzymać. Misio jest nadal w hotelu u szkoleniowca.

• 3 weeks later...
Posted

Proszę Państwa oto Miś :)
Psiak bardzo przytulaśny,uwielbia czesanie,głaskanie,lubi przepychanki,taki duży szczeniaczek.
Jest psem który nadaje się do pilnowania terenu,lubi pracować,jest bardzo czujny. Osoby które są wprowadzone na jego teren przez
właściciela(czyt.Magdę) akceptuje w 100% daje się miziać,przytulać i całować.

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Wspaniały! Tak się cieszę, że jest bezpieczny i radosny. Jak juz pisałam wcześniej, wykupiłam pakiet ogłoszen dla niego. Czy możesz mi przesłac na pw namiary do ogłoszeń?