Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, to brzmi strasznie. Co za chorzy ludzie.

Został zabrany, żeby mu żaden ćwok nie zrobił krzywdy, w bezpieczne miejsce i trafił ponownie do psychopatów. Oczywiście mówię o DS, a nie o przytulisku Lamii.
W głowie mi się nie mieści.

Posted

Magda twierdzi, że Miś jest fantastycznym psem. Dzwoni często. Jak dotąd nie zauważyła u niego nienormalnych zachowań. Oprócz tego, że bedąc w towarzystwie dwójki ludzi stara się ich rozdzielić. Tak, jakby spodziewał się, ze się...pobiją?

Posted

Wiem, że to psie forum. Za Miśka krzywdę bym tym kretynom doopę skopała.

Martwi mnie jeszcze jedno. ta dziewczynka z tego domu.

Rela, jak będziesz mogła i zajrzysz, zmień tytuł. BBBB proszę.

edit: A może tych ludzi na CK wsadzić? To, co zrobili to bestialstwo, najgorsze, jakie może być. Cz-wa wie, ale psiak może trafić do nich z każdego zakamarka Polski.

Posted

Tak, właściwie to można, tylko powstrzymuje mnie jedno, że ta pani to tak , hm, prywatnie pisała. Nie wiem, jak to ugryźć.
Dziewczynka podobno zostanie pod lepsza opieką, ale ja nie wiem, komu wierzyć w tej sprawie. Może to jeszcze całkiem inaczej wygląda?
Ważne, ze Częstochowa wie - przeciez one będą wizyty robić.

Posted

Chyba musi..Nie wiem, co zrobić, Elmirko. Dziewczyny w Cz-wie się wściekły.
Chciałabym wiedzieć więcej o tej rodzinie. Jakoś dziwnie to wszystko wygląda - światełko mi sie pali.

Posted

Siedzę i płaczę. Miało być dobrze!Przecież wiedzieli, że ten pies wymaga szczególnej opieki. Niech ich jasna cho............lera:angryy:. I w tym wszystkim jeszcze dziecko! Zmienię tytuł ale nie wiem na jaki bo mam ochotę tak napisać!

Posted

Nie jestem nikt!:)

Rela, mówiłam Ci, jaką opieką został otoczony Misiek.

Ale tak btw, trochę życzliwych by się przydało.
Haloooooooooooooooo zapomnieliście o Miśku?

• 2 weeks later...
Posted

Misio pozbierał sie bardzo dobrze. Nadaje sie jak najbardziej do adopcji. Potrzebny mu jednak dom z ogrodem, bo jest psem mocno terytorialnym. Co nie znaczy, ze ma mieszkać poza domem. Wręcz przeciwnie. Ale jest świetnym stróżem - może byc problem z nieprosonymi gośćmi.Ma typowe cechy owczarka, pana i terenu będzie bronił przed obcymi, więc trzeba to brać pod uwagę. Powinien trafić do domu bez dzieci i raczej bez innych zwierząt, powinna się nim zajmować cała rodzina, aby wszystkich uznał za swoich. Wtedy nie będzie problemów. To pies, który kocha bardzo mocno, więc broni. Ale jest posłuszny, bardzo inteligentny i chętnie się uczy. Proponuje podawać w ogłoszeniach namiary na Magdę - prześle mailem - ona zrobi pierwszy odsiew.