malibo57 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Znam 2 wersje - obydwie z ust tej pani i obydwie niebudzące zaufania. Nie wiem, która jest prawdziwa. Hotel jest pod Radomiem, w Słupicy. Quote
elmira Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 O matko, to brzmi strasznie. Co za chorzy ludzie. Został zabrany, żeby mu żaden ćwok nie zrobił krzywdy, w bezpieczne miejsce i trafił ponownie do psychopatów. Oczywiście mówię o DS, a nie o przytulisku Lamii. W głowie mi się nie mieści. Quote
malibo57 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Magda twierdzi, że Miś jest fantastycznym psem. Dzwoni często. Jak dotąd nie zauważyła u niego nienormalnych zachowań. Oprócz tego, że bedąc w towarzystwie dwójki ludzi stara się ich rozdzielić. Tak, jakby spodziewał się, ze się...pobiją? Quote
elmira Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wiem, że to psie forum. Za Miśka krzywdę bym tym kretynom doopę skopała. Martwi mnie jeszcze jedno. ta dziewczynka z tego domu. Rela, jak będziesz mogła i zajrzysz, zmień tytuł. BBBB proszę. edit: A może tych ludzi na CK wsadzić? To, co zrobili to bestialstwo, najgorsze, jakie może być. Cz-wa wie, ale psiak może trafić do nich z każdego zakamarka Polski. Quote
malibo57 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Tak, właściwie to można, tylko powstrzymuje mnie jedno, że ta pani to tak , hm, prywatnie pisała. Nie wiem, jak to ugryźć. Dziewczynka podobno zostanie pod lepsza opieką, ale ja nie wiem, komu wierzyć w tej sprawie. Może to jeszcze całkiem inaczej wygląda? Ważne, ze Częstochowa wie - przeciez one będą wizyty robić. Quote
elmira Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Małgosia, to mogę zdać się na Ciebie? Jak zdecydujesz, tak zrobię. Bo ja w kropce jestem strasznej. Może tak być? Quote
malibo57 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Chyba musi..Nie wiem, co zrobić, Elmirko. Dziewczyny w Cz-wie się wściekły. Chciałabym wiedzieć więcej o tej rodzinie. Jakoś dziwnie to wszystko wygląda - światełko mi sie pali. Quote
elmira Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Sytuacja wygląda strasznie. Nie wiem, czy ktokolwiek mógłby spodziewać się czegoś TAKIEGO. Ale poczekam na Twoje światełko. Quote
malibo57 Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Misiowi juz przeszedł ten lęk, że ludzie w jego obecności na siebie napadną - dziś mi Magda mówiła. To potwierdza jednak, że nabył tego lęku u nich. Quote
auraa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Siedzę i płaczę. Miało być dobrze!Przecież wiedzieli, że ten pies wymaga szczególnej opieki. Niech ich jasna cho............lera:angryy:. I w tym wszystkim jeszcze dziecko! Zmienię tytuł ale nie wiem na jaki bo mam ochotę tak napisać! Quote
malibo57 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Auro, zmień na razie tylko końcówkę na "nadal szuka domu" albo "wciąż szuka domu". A później sie zastanowimy. Quote
elmira Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Odwiedzam cie Miśku. Znajdziesz dobry dom, najlepszy, jaki tylko może być! Tyle fajnych ciotek nad tobą czuwa. Quote
elmira Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Nie jestem nikt!:) Rela, mówiłam Ci, jaką opieką został otoczony Misiek. Ale tak btw, trochę życzliwych by się przydało. Haloooooooooooooooo zapomnieliście o Miśku? Quote
auraa Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Ciociu elmiro, Ty jesteś "domownikiem";). Pomoc w ogłoszeniach by się przydała! Quote
malibo57 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Na ogłoszenia jeszcze za wcześnie - najpierw "rozbiór" psa:) Quote
mikoada Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Do góry piesku, mam nadzieję, że następnym razem trafisz na kochającą rodzinę :) Quote
mikoada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Przepraszam za offa, ale może cioteczki pomożecie swoją obecnością na wątku :) http://www.dogomania.pl/threads/183211-BRUNO-ONek-z-Boguszyc-pilnie-szuka-domu a tak przy okazji co u Misia, pozbierał się już po poprzednim "niby domku"?? Quote
malibo57 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Misio pozbierał sie bardzo dobrze. Nadaje sie jak najbardziej do adopcji. Potrzebny mu jednak dom z ogrodem, bo jest psem mocno terytorialnym. Co nie znaczy, ze ma mieszkać poza domem. Wręcz przeciwnie. Ale jest świetnym stróżem - może byc problem z nieprosonymi gośćmi.Ma typowe cechy owczarka, pana i terenu będzie bronił przed obcymi, więc trzeba to brać pod uwagę. Powinien trafić do domu bez dzieci i raczej bez innych zwierząt, powinna się nim zajmować cała rodzina, aby wszystkich uznał za swoich. Wtedy nie będzie problemów. To pies, który kocha bardzo mocno, więc broni. Ale jest posłuszny, bardzo inteligentny i chętnie się uczy. Proponuje podawać w ogłoszeniach namiary na Magdę - prześle mailem - ona zrobi pierwszy odsiew. Quote
luka1 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 każdego dnia Misiek czeka na swojego człowieka Quote
Recommended Posts