auraa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 jak przytył!Muszę go pokazać, jedynej osobie, której na nim zależało tam na wsi. Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Misiek wygląda na grubasa, bo ma futro, jak niedźwiedź:) Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Ważny dzień w sobotę, czyli za 2 dni:) Quote
malibo57 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Jeszcze w Siestrzeni. Wyjazd przełożono na jutro. Quote
auraa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 ciotki, cały czas czekam na informacje! Quote
elmira Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Oj, ja też nie mogę doczekać się relacji.:) Jak ten nasz niedźwiedź się zaprezentował? Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 O, jejku! Wybaczcie, Miś musiał dziś zejść na drugi plan, ale zgodnie z zasadą, że brak informacji, to dobre informacje, wszystko, jak na razie, w porządku. Dojechali, Miś został dobrze przyjęty, sam też zachował się dobrze, nawiązał kontakt, przywitał się. Lamia opowiada, że najcieplej z córką domu. Jutro info po pierwszej dobie. Ciociu Auroo, naprawdę, ten wykrzyknik jest nie na miejscu. Robimy dla Misia wszystko, co w naszej mocy, a na pisanie nam czasem brakuje czasu. Quote
auraa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ciociu Malibo, nie dziw sie moim emocjom. Przez kilka miesięcy sytuacja Miśka spędzała mi sen z powiek.. To co tu było napisane na początku wątku to tylko wierzchołek góry lodowej. Moja bezradnosc w jego sprawie była straszna. Bardzo mi zależy na tym aby jego tułaczka znalazła wreszcie szczęśliwy koniec. A wykrzyknik "to mały Pikuś";) Quote
malibo57 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Niech by sobie był Pikusiem, byle by w Częstochowie się poukładało. Jest szansa.. Za jakiś czas poślę tam dziewczyny, które były na wizycie, rzuca okiem. Ja będę dzwonić. Quote
auraa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Czy ci państwo mieli wcześniej psa w typie Miśka? Quote
lamia2 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Transport Misia to sama przyjemność, wszedł za kabanosem, walnął się spać i obudził się w Częstochowie :) Zdjęcia Misia z nowego domu: Rozmawiałam dziś z Panem Piotrem, Miś jest bardzo grzeczny, przyzwyczaja się coraz szybciej i nie reaguje już tak gwałtownie na podniesioną rękę, nie ciągnie na smyczy. Quote
elmira Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Wielkie dzięki za opiekę na Miśkiem, za doprowadzenie go do takiego stanu, w jakim teraz jest. Fajna ta fotka z dziewczynką. Misiek wygląda na nich jak olbrzym. Quote
auraa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 oj jak sie cieszę. Dzięki, dzięki, dzięki:Rose:. Misiu, bądź grzeczny! Quote
lamia2 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 elmira napisał(a):Fajna ta fotka z dziewczynką. Misiek wygląda na nich jak olbrzym. Bo to jest olbrzym, Pan Piotr aż się zdziwił, że to taki ogromny pies. Ja też mam wrażenie, że on nie tylko przytył ale i urósł, kudłów sporo ale Andrzej czesał go przez 2 dni więc i tak połowę zdjął. Quote
kaa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dawno do Ciebie nie zaglądałam Misiu , a Ty już w swoim domku,:) bardzo się cieszę i życzę Ci dużo szczęścia i radości na nowej drodze życia we własnym domku z własną rodzinką . Faktycznie spory z Ciebie Misiak. :) Quote
malibo57 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Miś wrócił z adopcji - bardzo źle trafił. Miał byc tarcza ochronna dla dziecka przed ojczymem. Był bity i kopany, a dziecko było nim szczute. Mis został zabrany w trybie awaryjnym, poniewaz zgłoszono najpierw, ze jest agresywny wobec żony, do Radomia do Magdy. Magda ocenia go dobrze - Miś nie jest psem agresywnym. Przebywa w Radomiu od zeszłej srody. Adres domu adopcyjnego został podany dogomaniakom z Czestochowy, aby nie trafił tam nastepny pies. Tytuł do zmiany. Quote
Lu_Gosiak Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 malibo57 napisał(a):Miś wrócił z adopcji - bardzo źle trafił. Miał byc tarcza ochronna dla dziecka przed ojczymem. Był bity i kopany, a dziecko było nim szczute. ..... jasna cholera....taki fajny psiak w Radomiu jest jakis hotelik?? Quote
ludwa Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Czyli kobieta chciała psa żeby przyjmował razy zamiast dziecka?! Czy ludzie mają po kolei w głowach? Quote
Recommended Posts