malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Śliczny:) "Podwójnie wierny, podwójnie inteligentny - Miszka, diament w psiej skórze" Tak sobie jeszcze kombinuję;-) Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Świetne zdjęcie do ogłoszeń. Masz więcej? "Gdzie jesteś? Misiek czeka na swojego pana Andrzeja";-) Quote
auraa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Niestety mam tylko takie na popsucie humoru. Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Świetne zdjęcie do ogłoszeń. Masz więcej? "Gdzie jesteś? Misiek czeka na swojego pana Andrzeja";-) Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 auraa napisał(a):Niestety mam tylko takie na popsucie humoru. Na popsucie humoru? Komu? Nie rozumiem. Quote
auraa Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 smutne, niewyraźne itp. Nie nadają sie do ogłoszeń. Quote
lamia2 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A mnie się podobają te foty :) Z myśleniem u mnie gorzej więc Wam kochane nie pomogę, a po za tym strasznie się martwię o psy w te mrozy. Dostaliśmy od dobrej duszy kożuchy, Andrzej powkładał do bud, ale psiaki wszystkie wyciągnęły. Zastanawiałam się dlaczego, na co mój mąż "a ty chciałabyś spać na trupie?". Qrczę martwię. Dajemy teraz tylko gorące jedzenie (suchą rozmiękczamy wrzątkiem). Małgoś wielkie dzięki za pomoc, jesteś nieoceniona :) :) :) ;) Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Auraa, proszę, zmień ten tytuł. Jesli nie ma inny propozycji, to wybierz którąkolwiek z tych powyżej. Naprawdę to w niczym nie pomaga - nikogo nie przyciągnie. Generalnie miś ma zabezpieczony byt, więc nikt nie będzie tu leciał z deklaracjami. Ten wątek jest po to, żeby wymieniać się informacjami o psie i znaleźć mu dom. Będziemy podawać go zainteresowanym. Cały problem widzenia-niewidzenia został omówiony w treści. Bardzo Cie proszę. Quote
elmira Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A jak ktoś wywali Miśka z domu, ponieważ on jest inny? To, co zrobimy? Chyba lepiej, jeśli ktoś wie, że Misiek ma kłopoty z małooczem? Quote
auraa Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 No cóż tytuł chyba niczego nie zmienia............... Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dziękuję:) Moim zdaniem zmienia bardzo wiele. Quote
lamia2 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pewnie każdy ma swój sposób na adopcje, ja na ogół dużo rozmawiam z potencjalnym opiekunem, opowiadam mu o psie jego zwyczajach (co lubi, czego nie), jakie były z nim problemy, na co chorował itp. Często jest tak, że jak się ktoś zakocha w psie to mu i ogon podkręcony do góry i małoocze nie przeszkadza. Jedna z moich amstaffek (pies demolka) trafiła do domu gdzie Państwo szukali psa nieniszczącego. Mimo, że zostali uprzedzeni wzięli Norę do siebie. Kiedy sunia zachorowała, Pani przerażona zadzwoniła do mnie z pytaniem czy po wyleczeniu Nora wróci do dawnej aktywności bo oni filmiki kręcą jak Nora zjada fotele i materac ortopedyczny babci. Quote
auraa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Martwi mnie i Misio i Maksio. Oby te domki, szybko się znalazły! Quote
luka1 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Przepraszam ale Poszukuję kogoś z RYPINA lub okolic w celu sprawdzenia domu dla Mazurka!!!! Quote
auraa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Misiu co u Ciebie słychać? Ciotki ratunku dla malucha! http://www.dogomania.pl/threads/177074-Pomocy-Rudy-maA-y-pies-biega-po-Alejach-Jerozolimskich-PruszkA-w Quote
elmira Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No to ja przywitam się z rana. Piękną zimę mamy, bleeeeeeeeeeeee.;) Quote
auraa Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 i z wieczora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zima super, chyba tylko dla dzieci. Quote
auraa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 siedzisz sobie bezpieczny i nikt się tobą nie interesuje, biedaku. Nikt nie dzwonił? Quote
elmira Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Interesuje się,interesuje. Teraz Misiek ma już z górki. Nikt mu już krzywdy nie zrobi.:) Quote
Recommended Posts