Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie się podobają te foty :)
Z myśleniem u mnie gorzej więc Wam kochane nie pomogę, a po za tym strasznie się martwię o psy w te mrozy.
Dostaliśmy od dobrej duszy kożuchy, Andrzej powkładał do bud, ale psiaki wszystkie wyciągnęły. Zastanawiałam się dlaczego, na co mój mąż "a ty chciałabyś spać na trupie?".
Qrczę martwię. Dajemy teraz tylko gorące jedzenie (suchą rozmiękczamy wrzątkiem).
Małgoś wielkie dzięki za pomoc, jesteś nieoceniona :) :) :) ;)

Posted

Auraa, proszę, zmień ten tytuł. Jesli nie ma inny propozycji, to wybierz którąkolwiek z tych powyżej.
Naprawdę to w niczym nie pomaga - nikogo nie przyciągnie. Generalnie miś ma zabezpieczony byt, więc nikt nie będzie tu leciał z deklaracjami. Ten wątek jest po to, żeby wymieniać się informacjami o psie i znaleźć mu dom.
Będziemy podawać go zainteresowanym. Cały problem widzenia-niewidzenia został omówiony w treści.
Bardzo Cie proszę.

Posted

Pewnie każdy ma swój sposób na adopcje, ja na ogół dużo rozmawiam z potencjalnym opiekunem, opowiadam mu o psie jego zwyczajach (co lubi, czego nie), jakie były z nim problemy, na co chorował itp.

Często jest tak, że jak się ktoś zakocha w psie to mu i ogon podkręcony do góry i małoocze nie przeszkadza.

Jedna z moich amstaffek (pies demolka) trafiła do domu gdzie Państwo szukali psa nieniszczącego. Mimo, że zostali uprzedzeni wzięli Norę do siebie. Kiedy sunia zachorowała, Pani przerażona zadzwoniła do mnie z pytaniem czy po wyleczeniu Nora wróci do dawnej aktywności bo oni filmiki kręcą jak Nora zjada fotele i materac ortopedyczny babci.