Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie zajęta, bo jestem z grupy pasożytów czyli jeżdżę na gotowe ... he, he, he ...
ale nie wiem co tu pisać, byłam dziś w Siestrzeni nakarmiłam psiaki karmą od cioci Małgosi, wytarmosiłam Miśka i inne zwierzaki i wróciłam ....

Posted

lamia2 napisał(a):
Ja nie zajęta, bo jestem z grupy pasożytów czyli jeżdżę na gotowe ... he, he, he ...
ale nie wiem co tu pisać, byłam dziś w Siestrzeni nakarmiłam psiaki karmą od cioci Małgosi, wytarmosiłam Miśka i inne zwierzaki i wróciłam ....

No, witam bratnią duszę;-)
Ciastem się nie zajmuję, bigosu też nie robię, a, kurczę, czasu i tak nie mam.
Jak tam Misiek? A jak wycieczka za Jelenia Górę? Jeśli jeszcze nie byliście, to nie zapomnij, ze ja jestem w Jeleniej do 3-go. Zapraszam na kawę i ciasto - kupiłam;-) Przepyszne!

Posted

po to ludzie wymyślili fabryki makaronu, żeby kobitki nie musiały go gnieść. Gdyby P.Bógchciał by kobitki pół życia przy garach spędzały to by im z tylka zrobił piekarnik a na cyckach paliniki do gotowania. Widocznie jesteśmy stworzone do czegoś innego.

Posted

auraa napisał(a):
a jakieś zdjęcia?

Jak dojeżdżam to najpierw karmienie, potem spacery ale jest już ciemno. Ja niestety nie dysponuję żadnym profesjonalnym sprzętem a to jedno z najlepszych zdjęć jakie mi się udało wczoraj zrobić przy maksymalnym rozjaśnieniu :shake:

a to "moje" uratowane suczydło, jest boska :lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
No, witam bratnią duszę;-)
Ciastem się nie zajmuję, bigosu też nie robię, a, kurczę, czasu i tak nie mam.
Jak tam Misiek? A jak wycieczka za Jelenia Górę? Jeśli jeszcze nie byliście, to nie zapomnij, ze ja jestem w Jeleniej do 3-go. Zapraszam na kawę i ciasto - kupiłam;-) Przepyszne!

Małgoś dzięki wielkie za zaproszenie, jeszcze nie dojechaliśmy do Jeleniej Góry, pewnie po Nowym Roku, a ciasto uwielbiam i w ogóle jestem wszystkożerna :)

Posted

Misiek się rozpanoszył, to taki "pies ogrodnika" najpierw zżera Diany miskę potem swoją do połowy bo już więcej nie daje rady i resztę czasu spędza na jej pilnowaniu. Niestety trzeba stać w boksie i pilnować, żeby Diana zjadała bo ona pierdoła jest :)

Posted

To dziwne.Na wsi Misiek był z Łanią i dogadywał sie z nią wspaniale. Mało tego, biegał z nimi mały kundelek,biedny
[*] i też było ok.

Posted

Jak by mi ciotki powiedzialy wczesniej, jakie z niego "chamidło";) to by nie nie jechał z moją córką (5 lat)
A tak na serio, to super Misiu. Bardzo fajny pies, ale tylko dla mądrego właściciela.