Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ha, ha, ha ..... ;) ;) ;)
przecież Garncarz na pierwszej wizycie nie położy go od razu na stół i nie zacznie operować. Moim zdaniem najlepiej wykorzystać jeden transport z Siestrzeni na wizytę u Garncarza a potem przewieźć go do kastrownika żeby nie jeździć w kółko bo to szmat drogi do Wawy.
Malibo nie znam terminów u Garncarza. Myślę, że najlepiej by było aby termin umówiła osoba która zdecydowałaby się na pomoc w transporcie. ja mogę załatwić bezpłatną kastrację jeśli będzie mi znany termin wizyty u Garncarza z tygodniowym wyprzedzeniem. Kastracja (ta ode mnie) może się odbyć tylko o godz. 19.00 od pon. do czw. w piątki o 15.00.

Posted

No misiu Pokaz się. Opiekun Misia ze wsi, dziś wyszedł ze szpitala po udarze. Na szczęście nie rozległym. Jednak musi zostać w Warszawie pod opieką rodziny. Jak to dobrze, ze zdążyłyśmy Miśka zabrać.

Posted

[quote name='malibo57']Elmirka? czy Twoja oferta jest aktualna? Proszę o info - będę szukała dogodnego dla Ciebie terminu dr Garncarza.

Proponuję wykorzystać propozycję Lamii2 i za jedną wizytą załatwić konsultacje u Garncarza i kastrację, tylko trzeba zegrać godzinowo wizyty u obu lekarzy. Ponieważ obaj przyjmują na Mokotowie to nie będzie trzeba daleko się przemieszczać.

Misiek nie jest zupełnie niewidomy ale coś widzi. Dlatego proponuję usunąć z ogłoszeń i tytułu wątku informację, że jest niewidomy. Można napisać, że chociaż niedowidzi to świetnie daje sobie radę albo nic nie pisać a dopiero osobie zainteresowanej przekazać informacje o jego niedowidzeniu. Jak jest dokładnie z jego wzrokiem okaże się po wizycie u Garncarza.

I jeszcze jedna sprawa, Misiek jest psiakiem po ciężkich przejściach i dlatego istnieje niebezpieczeństwo, że za bardzo przywiąże sie do osoby, która mu okaże serce. Misiek ma szanse na dom, bo jest młody i mimo niedowidzenia świetnie sobie daje radę.

Posted

gdzies nbam Elmirka zaginęła i drepczemy w miejscu z wizyta u okulisty. Ale piekarni nie ma. Bardzo chciałabym zobaczyć misia w koszulce:) Lamia, jest jakaś szansa na fotkę?

Posted

[SIZE="3"]Zbliża się okres świąteczno-noworoczny i dlatego nie ma co czekać :shake:
Proponuję wykorzystać propozycję Lamii2 i za jedną wizytą załatwić konsultacje u Garncarza i kastrację, tylko trzeba zegrać godzinowo wizyty u obu lekarzy. Ponieważ obaj przyjmują na Mokotowie to nie będzie trzeba daleko się przemieszczać.

Posted

Fundacja Nero poszukuje miejsc w płatnych i bezpłatnych Domach Tymczasowych, zarówno domowych, jak i kojcowych.
Bardzo prosimy o kontakt każdego, kto może nam takie miejsce zaoferować.
Najchętniej w pobliżu Warszawy, Sochaczewa, Błonia.
www.nero.egonet.pl / fundacjanero@gmail.com
Kontakt również na PW: Ziutka, Luka1, malibo57.
[FONT=Arial][FONT=Arial][/FONT][/FONT]

Posted

Jestem;) i nie zaginęłam. Mówiłam Ci Małgosiu, że będę mniej się udzielać. Tak mi niestety poukładało się.

Na chwilę obecną nie potrafię powiedziec, kiedy uda mi się zorganizować samochód na przewiezienie Misia. Staram się o wolne dni w przyszłym tygodniu i wtedy będzie to najbardziej prawdopodobne. Wygospodaruję wolny wieczór i możemy Misia wieźć. Jak tylko będę miała pewność, co do terminu, od razu się odezwę.

Posted

a gdzie jest Misiek - w Krzyczkach?
bo nei rozumiem juz z tego nic...

Ślepy, nieślepy, szuka domu, a nikt z nim jechac do lekarza nie może...
Z taką nieporadnością ciotki ,to można psu całezycie domu szukac- nie gniewajcie sie, ale to trochę niepoważne z Waszej strony... po kij brać psa, jak się teraz za niego nie odpowiada tylko pisze, ze u niego cisza?

Posted

Idusiek nie marudź ;) W jakich Krzyczkach na Boga???

Możemy jechac i pies był już raz u okulisty. A niestety nie jestesmy wyspecjalizowamne w orzekaniu stanu wzroku psa i dlatego slepy i nieślepy. Jeżeli potrafisz jednoznacznie ocenić-zapraszam;)

Jak byś się wczytała, to byś zauważyła, że opinia lekarska swoje, a obserwacje opiekuna swoje.