elmira Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No co Ty, Rela. Na niego nie da się gniewać! Quote
auraa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jesteś ciociu elmiro:lol:. No pewnie ,że nie można.. Miś jest super! Quote
malibo57 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Mis jest kochany i czesto o nim myslę, ale przez te cholerna zime i marznące bidy, nie mam czasu "oblecieć" wszystkich wątków. Niech Mis grzeje doopke i spokojnie czeka:) Quote
elmira Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No dokładnie, Misiek jest bezpieczny i o to chodziło! Ale tylko na poczatku! Wszystkie pieski zekaja docelowo na swój własny DOM!!! Quote
auraa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Misiaczku! W tym nowym roku, życzę Ci wspaniałego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
lamia2 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Misio czeka na ogłoszenia :) Jest młody, zdrowy, kontaktowy i nie mam sensu żeby blokował miejsce innemu potrzebującemu pomocy. Nie trzymamy pustych kojców, następnego dnia przywozimy kolejnego zdechlaczka. Doprowadzamy do psiego stanu i szukamy domu. Misio dostaje jeść i nic więcej on potrzebuje kontaktu z człowiekiem, zszedł na drugi plan bo mamy psy w gorszym stanie i na nich teraz skupia się cała uwaga wszystkich. Quote
auraa Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Wydaje mi się, że Misio juz miał robione ogłoszenia. Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Rany, kto zmienił ten tytuł? Znowu niedowidzący na pierwszym planie? Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Auraa, czy mogłabyś przestać się upierać przy podkreślaniu "niedowidzenia" Misia? Nie wydaje mi się, żeby to ściągnęło tłumy na ten wątek, a zdecydowanie działa na niekorzyść Misia przy szukaniu domu. Czy nie lepiej podkreślić jego inteligencję? Lub inne zalety? Quote
gonia66 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 DZIEWCZYNY!!!!!!PRZEPRASZAM ZA OFFA ALE MUSZE...:(BŁAGAM O POMOC!!SZCZENIAK Z PARWO ZOSTAWIONY NA WEKEND SAM SOBIE W SCHRONIE!!!!NIE WIEM CO ROBIC I JAK POMOC!!!BEZ WAS SOBIE NIE DAMY RADY!!!!SAME ZOBACZCIE!!!http://www.dogomania.pl/threads/176584-MA-ody-RUDI-chory-na-PARWOWIROZE-czy-to-juA-jego-koniec-Nie-chce-jeszcze-umieraAE?p=13807339#post13807339 POMOCY BLAGAM!!! Quote
lamia2 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 auraa napisał(a):Wydaje mi się, że Misio juz miał robione ogłoszenia. Nie wystarczy zrobić jedną sesję ogłoszeń miesiąc temu i spodziewać się kolejek chętnych. Zgadzam się z Malibo, etykietka "niedowidzący", "ślepy" itp. zmniejsza jego szanse do zera. Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Lamia, Ziutka zrobi Misiowi następną turę ogłoszeń, ale musi zniknąć ten tytuł. Quote
lamia2 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malibo57 napisał(a):Lamia, Ziutka zrobi Misiowi następną turę ogłoszeń, ale musi zniknąć ten tytuł. Dzięki Malibo, szkoda mi pieska bo on źle znosi samotny pobyt w w kojcu (tzn. bez człowieka). Wszyscy biegają wokół psiaków w gorszym stanie a on patrzy i tylko zachęca podszczekując żeby przyjść do niego :shake: Quote
Ziutka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A mogę poprosić tekst i fotki na maila ? :oops: Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Wszystko dostaniesz. Jutro wieczorem, niestety, najwczesniej:( Quote
lamia2 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Dzięki Ziutka i Malibo :lol: na Was zawsze można liczyć :loveu: Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 I wzajemnie, kochana! I wzajemnie:) Quote
malibo57 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 A, to zaraz rozpiszemy konkurs:) Np. : Genialny Michał szuka genialnego człowieka. Albo: Misiek - pies niezwykły szuka zwykłego domu. Albo: Misiek - Pan pilnie potrzebny. Oczekuje pomysłów;-) Quote
Ziutka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malibo57 napisał(a):A, to zaraz rozpiszemy konkurs:) Np. : Genialny Michał szuka genialnego człowieka. Albo: Misiek - pies niezwykły szuka zwykłego domu. Albo: Misiek - Pan pilnie potrzebny. Oczekuje pomysłów;-) No to dałaś mi zagwozdkę Małgoś...ale chyba obstawiam "Genialny Michał szuka genialnego człowieka" Quote
Ziutka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 malibo57 napisał(a):A może coś dorzucisz?;-) Pójdę cosik przekąsić i może mi zacznie umysł działać...i będę myśleć... ;) Quote
Recommended Posts