lamia2 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A widziałyście mojego nowego cudaka, ma 1,5 roku i waży niewiele ponad 4 kg. Jest boski :) Quote
auraa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 prawdziwe cudo! a nie cudak. Skąd się u Ciebie wziął?:lol: Quote
lamia2 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 malibo57 napisał(a):Gdzie go zgarnęłaś?:) No właściwie z ulicy z małą przerwą (...), a tu go znalazłam: http://www.dogomania.pl/threads/173860-MaleA-ki-przeraA-ony-piesek-bA-AE-ka-siAE-w-A-OMIANKACH mam go w domu na tymczasie, jest komiczny że boki zrywać :) Quote
auraa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No, to mały miał szczęście:shake:. Dobrze, że się udało. Quote
malibo57 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 No, na zdjęciach na wątku wygląda na większego. A w kocyku taki drobiazg. Quote
lamia2 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bo to krzyżówka yorka z pinczerkiem albo ratlerkiem ma długie nóżki jak sarenka co zresztą dodaje mu elegancji. Jest do połowy łydki :) Quote
lamia2 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Dziewczyny a Miśkowi to trzeba codziennie tę atropinę zakraplać, bo ja po atropinie nic nie widzę. Quote
malibo57 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Wiecie co? Mnie się wydaje, że dopóki nie widać, że Misiek ma kłopoty z widzeniem, to nie ma sensu. Przecież atropina działa miejscowo - to całe życie mu zakraplać? Po co? Na razie radzi sobie swietnie i chyba nie potrzebuje wsparcia farmakologicznego. ja bym dała sobie spokój. Quote
lamia2 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No dobra, no to nie zakraplamy :) a ja mam domek dla cudaka :) daleko (500km od Wawy) ale wszystko wskazuje, na to że warto :) Quote
auraa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Toż do Gdańska jest bliżej i do Zakopanego też!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malibo57 Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 lamia2 napisał(a):No dobra, no to nie zakraplamy :) a ja mam domek dla cudaka :) daleko (500km od Wawy) ale wszystko wskazuje, na to że warto :) A cóż to dla nas 500, jeśli domek dobry! Nie takie trasy się robiło;-) Nie dręcz, podrzuć parę szczegółów, plissss... Masz już kogoś do sprawdzania? Quote
luka1 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='malibo57']A cóż to dla nas 500, jeśli domek dobry! Nie takie trasy się robiło;-) QUOTE] Ludzie w kosmos latają:lol: Quote
lamia2 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jedziemy jeszcze kawałek za Jelenią Górę :) Domki zawsze sprawdzam sama, jak mi się coś na "żywo" nie podoba to wracam z psem :) W zeszłym roku zadzwoniła do mnie kobieta, że jest zainteresowana adopcją jednego z naszych psiaków z Siestrzeni, fajnie się z nią gadało a na dodatek okazało się, że ma już jednego psiaka od nas i przysłała zdjęcia jakiegoś spaślaka na czerwonej kanapie. Super - powiedziałam, a gdzie Pani mieszka? Usłyszałam - w Paryżewie. Myślę sobie "rzut beretem od Warszawy" - będę jutro u Pani - odpowiedziałam, Na co Pani - nie Paryżewo tylko Paryż we Francji. Oooops, w jeden dzień załatwiłam czipa, paszport, szczepionki, urlop sobie, mąż sobie a trzy dni później byliśmy już pod Wersalem :) Cóż tam dla nas 500 km :) Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Lamia, nie zapomnij, że ja mieszkam de nomine w Jeleniej Górze:evil_lol: Dawaj dane na PW, to sztab ludzi tam wyślę. Nie mówiąc o tym, że będą zaglądać do Misia - i ja też;-) Ale niespodzianka! Jadę w niedziele z moim stadem, a Wy? Quote
lamia2 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malibo57 napisał(a):Lamia, nie zapomnij, że ja mieszkam de nomine w Jeleniej Górze:evil_lol: Dawaj dane na PW, to sztab ludzi tam wyślę. Nie mówiąc o tym, że będą zaglądać do Misia - i ja też;-) Ale niespodzianka! Jadę w niedziele z moim stadem, a Wy? My jedziemy w sobotę ale nie z Misiem tylko z "cudakiem" :) Czekam na dokładny adres z mapką dojazdową, qrczę ale za rzut okiem na cudaka byłabym wdzięczna zwłaszcza, że nie kastrowany jedzie i Pani ma podpisać klauzulę, że go wykastruje jak osiągnie pełną dojrzałość płciową bo okazało się, że cudak jeszcze roku nie ma ;-) Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 O rany! A myślałam, że Misio zląduje w pobliżu. Proszę namiary i foty psa na maila oraz najchętniej skan umowy adopcyjnej. Jak nie ja, to "moi ludzie" zajmą się sprawą. Quote
lamia2 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malibo57 napisał(a):O rany! A myślałam, że Misio zląduje w pobliżu. Proszę namiary i foty psa na maila oraz najchętniej skan umowy adopcyjnej. Jak nie ja, to "moi ludzie" zajmą się sprawą. Dzięki wielkie, prześlę wszystko :) a swoją drogą to Misiowi przydałyby się ogłoszenia ;) Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 :modla:Dostanie pakiecik, tylko foty, plissss Quote
lamia2 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 malibo57 napisał(a)::modla:Dostanie pakiecik, tylko foty, plissss Nowe foty można zrobić ale on ma przecież bardzo dużo i fajnych zdjęć :cool3: Quote
malibo57 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Oj, chciałam jeszcze trochę;-) Quote
auraa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 misiu,............................................................. Quote
Recommended Posts