Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co? Mnie się wydaje, że dopóki nie widać, że Misiek ma kłopoty z widzeniem, to nie ma sensu. Przecież atropina działa miejscowo - to całe życie mu zakraplać? Po co? Na razie radzi sobie swietnie i chyba nie potrzebuje wsparcia farmakologicznego. ja bym dała sobie spokój.

Posted

lamia2 napisał(a):
No dobra, no to nie zakraplamy :)

a ja mam domek dla cudaka :) daleko (500km od Wawy) ale wszystko wskazuje, na to że warto :)

A cóż to dla nas 500, jeśli domek dobry! Nie takie trasy się robiło;-) Nie dręcz, podrzuć parę szczegółów, plissss...
Masz już kogoś do sprawdzania?

Posted

Jedziemy jeszcze kawałek za Jelenią Górę :)
Domki zawsze sprawdzam sama, jak mi się coś na "żywo" nie podoba to wracam z psem :)

W zeszłym roku zadzwoniła do mnie kobieta, że jest zainteresowana adopcją jednego z naszych psiaków z Siestrzeni, fajnie się z nią gadało a na dodatek okazało się, że ma już jednego psiaka od nas i przysłała zdjęcia jakiegoś spaślaka na czerwonej kanapie.
Super - powiedziałam, a gdzie Pani mieszka?
Usłyszałam - w Paryżewie.
Myślę sobie "rzut beretem od Warszawy" - będę jutro u Pani - odpowiedziałam,
Na co Pani - nie Paryżewo tylko Paryż we Francji.
Oooops, w jeden dzień załatwiłam czipa, paszport, szczepionki, urlop sobie, mąż sobie a trzy dni później byliśmy już pod Wersalem :)

Cóż tam dla nas 500 km :)

Posted

Lamia, nie zapomnij, że ja mieszkam de nomine w Jeleniej Górze:evil_lol:
Dawaj dane na PW, to sztab ludzi tam wyślę. Nie mówiąc o tym, że będą zaglądać do Misia - i ja też;-)
Ale niespodzianka! Jadę w niedziele z moim stadem, a Wy?

Posted

malibo57 napisał(a):
Lamia, nie zapomnij, że ja mieszkam de nomine w Jeleniej Górze:evil_lol:
Dawaj dane na PW, to sztab ludzi tam wyślę. Nie mówiąc o tym, że będą zaglądać do Misia - i ja też;-)
Ale niespodzianka! Jadę w niedziele z moim stadem, a Wy?

My jedziemy w sobotę ale nie z Misiem tylko z "cudakiem" :)

Czekam na dokładny adres z mapką dojazdową, qrczę ale za rzut okiem na cudaka byłabym wdzięczna zwłaszcza, że nie kastrowany jedzie i Pani ma podpisać klauzulę, że go wykastruje jak osiągnie pełną dojrzałość płciową bo okazało się, że cudak jeszcze roku nie ma ;-)

Posted

O rany! A myślałam, że Misio zląduje w pobliżu. Proszę namiary i foty psa na maila oraz najchętniej skan umowy adopcyjnej. Jak nie ja, to "moi ludzie" zajmą się sprawą.

Posted

malibo57 napisał(a):
O rany! A myślałam, że Misio zląduje w pobliżu. Proszę namiary i foty psa na maila oraz najchętniej skan umowy adopcyjnej. Jak nie ja, to "moi ludzie" zajmą się sprawą.

Dzięki wielkie, prześlę wszystko :)

a swoją drogą to Misiowi przydałyby się ogłoszenia ;)