Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZyli potrzebna kasa tak???Cos jeszcze??To ja jutro porozsylam wątek w kilka miejsc....damy rade..Misio jest w takich łapkach, ze ja jestem spokojna o Niego....:loveu::loveu:

Posted

Misio jest w Siestrzeni u Lamii - trafiło mu się:)
Potrzebne finanse na wizytę u okulisty (+ transport).
Karmą też nie pogardzimy, bo jakoś ludzie zapomieli o "krzyczkowych":shake:
Ale najważniejsze to szukanie domku - Miś okazał się być miśkiem, duużym miśkiem:)
Fajnie byłoby znaleźć mu Człowieka - on do tego tęskni.

Posted

Pierwsza turę ogłoszeń robią dziewczyny ze Sfory, potem wchodzimy my, żeby się nie dublować. Przez ten czas chcemy wyleczyć Misiową ranę i sprawdzić oczy.
Będę tu wrzucać info od bezpośredniego opiekuna, żebyśmy wiedziały o nim jak najwięcej.

Posted

"Michał uniknął wideł - zbieramy karmę dla niego i psów z Krzyczek."
Coś w tym stylu bym zrobiła. Tam naprawdę jest potrzebne wsparcie, bo wycofali się sponsorzy, a zima u bram:shake:

Posted

Witaj Misiu, zastanawiam się jak mogę pomóc,:roll: stałych deklaracji mam za dużo, mogę wpłacić parę groszy jednorazowo . Mogę spróbować jakiś tekst napisać, i mogę pomoc przy ogłoszeniach. Misiu jest fajny nie jest stary powinien znaleźć dobry domek . ;)

Posted

Stałe deklaracje na szczęście nie są potrzebne. Chcemy wspomóc Siestrzeń karmą, chociażby w podzięce za opiekę nad Misiem.
Dowiem się, gdzie Miś jest ogłaszany. Może Lamia wklei na wątek i będziemy się uzupełniać.
Dziękuję, Kasiu:)

Posted

Witam! Rana Misia goi się dobrze - chłopak nie ma mozliwości operowania tam jęzorem, nie może też drapać, więc wszystko jest na dobrej drodze.
Teraz okulista.
Najbliższy Siestrzeni punkt to Lecznica dla Zwierząt przy ul. Modzelewskiego 23 (vis a vis Carrefour). Dr Łobaczewska przyjmuje tam w piątki po południu. Czy widzicie możliwość, aby dowieźć tam Misia na badania?

Posted

[quote name='malibo57']Witam! Rana Misia goi się dobrze - chłopak nie ma mozliwości operowania tam jęzorem, nie może też drapać, więc wszystko jest na dobrej drodze.
Teraz okulista.
Najbliższy Siestrzeni punkt to Lecznica dla Zwierząt przy ul. Modzelewskiego 23 (vis a vis Carrefour). Dr Łobaczewska przyjmuje tam w piątki po południu. Czy widzicie możliwość, aby dowieźć tam Misia na badania?[/QUOTE]
Miejmy nadzieje, ze bedzie mozliwosc..dla Misia to bardzo istotna sprawa...zwlaszcza, ze wg tego, co widać- On widzi..Trzymam kciuki:lol::lol: