gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No i co tu mozna jeszcze wymyślić????POki n ie mamy psa to ogloszenia tez nie wchodza w grę:razz::razz:NAJlepiej jakby byl jakis tymczas darmowy dla Misia...czy ktos wie co z tym wzrokiem??Na fotkach wygladaja oczka jakby byly wypalone...:-(:-(:-(czy moze mi sie wydaje i sobie wkkręcam z nerwów..???:mad::mad::mad: Quote
grzenka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Auraa pisała, że ma budę, nie ma kogoś kto ofiarowałby przynajmniej narazie kawałek miejsca, gdzie można by było postawić budę i tymczasowo umieścić biedaka - tu chodzi o jego życie:-( Jakaś działka czy coś... Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Witam:) Melduję się na rozkaz;) Kiedy ostatni raz widziano Misia żywego? W imieniu Fundacji Nero oferuję mu miejsce w hotelu na czas znalezienia lepszego rozwiązania. Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 grzenka napisał(a):Auraa pisała, że ma budę, nie ma kogoś kto ofiarowałby przynajmniej narazie kawałek miejsca, gdzie można by było postawić budę i tymczasowo umieścić biedaka - tu chodzi o jego życie:-( Jakaś działka czy coś... NO wlasnie...chocby to...no musi byc zabrany- to na pewno...moim zdaniem to najlepiej na ogrodzony teren...to taki podworkowy Misio...pewnie do łóżeczka przyzwyczailby sie w mig..ale poki go nie zna- wszystko dobre dla niego- co bezpieczne.... Quote
elmira Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 malibo57 napisał(a):Witam:) Melduję się na rozkaz;) Kiedy ostatni raz widziano Misia żywego? W imieniu Fundacji Nero oferuję mu miejsce w hotelu na czas znalezienia lepszego rozwiązania. Misio jutro jedzie do hotelu :) Dziekuję bardzo Fundacji Nero, bo mają tyle na głowie, a nigdy nie odmawiaja pomocy! Quote
grzenka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 :multi:Super:multi: Tylko, żeby jak najszybciej już był bezpieczny... Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 malibo57 napisał(a):Witam:) Melduję się na rozkaz;) Kiedy ostatni raz widziano Misia żywego? W imieniu Fundacji Nero oferuję mu miejsce w hotelu na czas znalezienia lepszego rozwiązania. naprawde???????JJJeeeeeeeeee:multi::multi::multi::multi::multi::multi:NO jam mamy dziękować za pomoc??No jak??????Normalnie szal rfadosci mam w tej chwili....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mikoada Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Super, że tak szybko można go stamtąd zabrać :) mam tylko nadzieję, że do jutra nic złego się nie wydarzy... Quote
auraa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Misiek jest we wsi Rakówiec między Stanisławowem a Dobrem w okol. Mińska Mazowieckiego. Weszłam na forum onków ale tam pusto. Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jeśli ktoś będzie w stanie dorzucić grosik na hotelik to miło widziane, bo Fundacja rosnie w zwierza a sił jakoś nie przybywa. Quote
elmira Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Wszystko może się zdarzyć. Ale bądźmy dobrej myśli! Chłopak dostał szansę od losu. Niesamowitą, bo nawet brak słów, żeby opisać. Quote
auraa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Usiłowałam się dodzwonić, żeby ktoś życzliwy przypilnował psa. Ale oczywiście towarzystwo już bez kontaktu :mad: Bardzo się cieszę, ten pies spędzał mi sen z powiek ale ja sama to sobie mogę ............ Quote
elmira Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 rela, wpisz w temat, że wsparcie w postaci pieniężnej potrzebne!!! Quote
auraa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Już zrobione. Oby się udało. Zaczynam się denerwować:razz: Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 auraa napisał(a):Już zrobione. Oby się udało. Zaczynam się denerwować:razz: DLAczego się denerwujesz??Teraz mam nadzieje ze juz bedzie tylko z gorki....:roll: Quote
auraa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Oby. Oby nigdzie nie pobiegł. On albo leży przed bramą albo sie włóczy po wsi. Quote
auraa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 chyba za wcześnie zmieniłam tytuł! Cisza na wątku:razz: Quote
malibo57 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Kiedy transport? Hotel już zawiadomiony - czeka:) Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 auraa napisał(a):Jedziemy jutro koło 15. NO to super..gdzie ten hotelik???:loveu::loveu::loveu: Quote
auraa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ciocia elmira mówiła,że w Konstancinie.:lol: Quote
gonia66 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 malibo57 napisał(a):No, tak:) Ona zna ten adres. aaaaaaa.no to niedaleko chyba ??? Quote
Recommended Posts