Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 826
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co tu mozna jeszcze wymyślić????POki n ie mamy psa to ogloszenia tez nie wchodza w grę:razz::razz:NAJlepiej jakby byl jakis tymczas darmowy dla Misia...czy ktos wie co z tym wzrokiem??Na fotkach wygladaja oczka jakby byly wypalone...:-(:-(:-(czy moze mi sie wydaje i sobie wkkręcam z nerwów..???:mad::mad::mad:

Posted

Auraa pisała, że ma budę, nie ma kogoś kto ofiarowałby przynajmniej narazie kawałek miejsca, gdzie można by było postawić budę i tymczasowo umieścić biedaka - tu chodzi o jego życie:-( Jakaś działka czy coś...

Posted

grzenka napisał(a):
Auraa pisała, że ma budę, nie ma kogoś kto ofiarowałby przynajmniej narazie kawałek miejsca, gdzie można by było postawić budę i tymczasowo umieścić biedaka - tu chodzi o jego życie:-( Jakaś działka czy coś...

NO wlasnie...chocby to...no musi byc zabrany- to na pewno...moim zdaniem to najlepiej na ogrodzony teren...to taki podworkowy Misio...pewnie do łóżeczka przyzwyczailby sie w mig..ale poki go nie zna- wszystko dobre dla niego- co bezpieczne....

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam:)
Melduję się na rozkaz;)
Kiedy ostatni raz widziano Misia żywego?
W imieniu Fundacji Nero oferuję mu miejsce w hotelu na czas znalezienia lepszego rozwiązania.

Misio jutro jedzie do hotelu :)

Dziekuję bardzo Fundacji Nero, bo mają tyle na głowie, a nigdy nie odmawiaja pomocy!

Posted

malibo57 napisał(a):
Witam:)
Melduję się na rozkaz;)
Kiedy ostatni raz widziano Misia żywego?
W imieniu Fundacji Nero oferuję mu miejsce w hotelu na czas znalezienia lepszego rozwiązania.

naprawde???????JJJeeeeeeeeee:multi::multi::multi::multi::multi::multi:NO jam mamy dziękować za pomoc??No jak??????Normalnie szal rfadosci mam w tej chwili....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Usiłowałam się dodzwonić, żeby ktoś życzliwy przypilnował psa. Ale oczywiście towarzystwo już bez kontaktu :mad:
Bardzo się cieszę, ten pies spędzał mi sen z powiek ale ja sama to sobie mogę ............