Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to super ,że Maniusia lepiej :multi:, oby domek znalazła jak najszybciej.
Ja mogę jeszcze jakiś grosza dosłać na Manię ,jezeli szefowa wątku pomocy dal kudłaczy się zgodzi. Ile brakuje na dziś ? Leni , mogę ??

Posted

Poker napisał(a):
to super ,że Maniusia lepiej :multi:, oby domek znalazła jak najszybciej.
Ja mogę jeszcze jakiś grosza dosłać na Manię ,jezeli szefowa wątku pomocy dal kudłaczy się zgodzi. Ile brakuje na dziś ? Leni , mogę ??

Tak, oczywiście :loveu: Trzymamy kciuki za Manię, oby już było wszystko ok

Posted

Jak nie zadzwonie to nie ma. A dzis dzien okropny - szukamy transportu i pieniedzy, maluch w schronie odgryza sobie ogon ze stresu - szukamy ratunku, trzeba pomoc i zgrac te pomoc dla pieska z polamanymi zebrami / stercza przez skore/.Dzis nie wiem jak sie nazywam. Ale zaraz zapytam.

Posted

Ale sie naszukalam. Juz wczoraj dzwonilam. Mania zdrowa, apetyt dopisuje. Bardzo duzo spi. Przychodzi na zawolanie i nawet chce sie miziac. Troche ladnych zdjec i mozna chyba szukac domu.Jest zainteresowanie.

Posted

Co napisze to mnie wywala.
Zle wiesci z DT niestety. Mania dzis pogryzla bez powodu siostre Wiewiorki. Dlaczego ona takie napady ma? Mam jej nowe zdjecia w komorce ale nie umiem zrzucic do komputera.

Posted

monika55 napisał(a):
Co napisze to mnie wywala.
Zle wiesci z DT niestety. Mania dzis pogryzla bez powodu siostre Wiewiorki. Dlaczego ona takie napady ma? Mam jej nowe zdjecia w komorce ale nie umiem zrzucic do komputera.

:( niedobrze :(

Posted

Może to stres? Nie wszystkie psy toleruja małe dzieci i własciwie odbieraja ich zachowanie. MOja Janka też ugryzła mojego wnuczka, bo nie spodobała jej się jego " zabawa".
Jesli chodzi o Dogo, to po zmianie przeglądarki na firefoxa, wreszcie dochodze z nim do ładu.