Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt dzis nie dzwonil, mimo ze w podrozy to pilnowalam telefonu. Mania da sie szybko oswoic. Ona tylko po prostu teskni. Na spacerku ciagnela gdzies tam / pewnie chciala do domu/ ale jak sie do niej mowi to mimo ze odwrocona to zaczyna sluchac. Obiecalam jej ze dom sie znajdzie. Zawsze jak obiecam ktoremus to ten dom sie znajduje. Nie wiem na czym to polega ale tak jest, nawet w beznadziejnych przypadkach. Mania da jeszcze komus radosc kochania. Nie chce naciskac ani namawiac. Nowa pani/pan musi zakochac sie i podjac decyzje. Bo wtedy sie kocha bez wzgledu na wszystko. I czlowiek wie, ze to wlasnie ten pies. Sama tak mialam. Jechalam daleko po tego swojego psa. Byl i jest najcudowniejszym psem na swiecie. Kalkulacja na zimno powoduje ze decyzja moze nie byc najlepsza. Wiem ze Mania cierpi, dla mnie to okropne, ze nie moge jej dac schronienia. Ale jak juz jest beznadziejnie to musi sie cos zdarzyc. Wiec czekam na to zdarzenie. Maniu trzymaj sie psinko.

Posted

Tak właśnie powiedziałam pani,że musi się w psie zakochać, bo litość to zły doradca.To uczucie zaniknie i co wtedy? W razie problemów może być zwrot psa? Pani obiecała ,że zadzwoni, ale wczoraj byłą w szpitalu na badaniach, więc pewnie dzień jej wypadł z życiorysu.

Posted

Jedna z osób zainteresowana adopcją Mani napisala ,iż jeśli zdecyduje się na adopcję tej sznaucerki -to sama pojedzie.Musi zobaczyć psa oraz jego pierwszą reakcję na nią. Gdy my zdecydowaliśmy się na adopcję wybranej suni a transport był możliwy /inne woj./-pojechaliśmy po nią .Wiedzieliśmy ,że sunia zaakceptuje nas -tak jak my ją.

Posted

moniko ogłoszenia o ogłoszenia z jasnetu to teraz mnie pytac, bo ja bede robic:mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: żartuje, tylko sie nie obraz bo mam ostatnio takie nieszczescie na obrażalskich;)